שליפות עם עמיר בניון

תגובתי.

אהבתי את הכתבה כמו תמיד עמיר אומר דברים עם המון טעם גם כשהוא אומר אותם קצר. אבל מה החוסר כבוד לבטהובן מישהו מוכן להסביר בבקשה? אהבתי שאמרו לו חברותא והוא אמר אש. חח זה הצחיק אותי לא יודע למה. אבל בעיקר אהבתי את הקטע של העלייה והכל זה היה משפט ממש ממש טוב! אבל יותר מדי דת. יותר מדי. אני מכבד את זה שהוא דתי אבהל לא צריך להפריז.

אנונמני

New member
אל תשכח שזה היה במדור יהדות

וגם אני לא הבנתי את הזילזול פעם אחר פעם בבטהובן

gman3

New member
אני חושב שאם למשהו יש לגיטימציה לזלזל

זה לאמן כמו עמיר שהוכיח לנו ביצירותיו כמה הבנתו(ברמה השיכלית) ורגישותו המוסקלית ברמה גבוהה.אני חשוב שהזילזול של עמיר בא באמת מתוך היותו מוסיקאי שרואה לפניו יצירה מוסקאלית לא מרשימה בעיניו.ביקורת מוסיקה זה דבר לא חדש וגם בטהובן הגדול לא אמור להיות חסין מפניה,זאת בתנאי שהמבקר הוא אדם שהוכיח שהוא באמת מבין במוסיקה(מה שלבטח לא תמיד קורה). להדיוט שכמוני בכל אופן אין שום דרך אמיתית להכריע אם יש אמת בזילזול שלו או לא אבל לגיטימציה לבקר עם רקורד מוסיקאלי כמו שלו לעמיר לבטח יש.

עמירה20

New member
איזו כתבה יפה אני כל כך גאה בעמיר!

אני גאה בו על התשובות החכמות שלו, הלוואי שהייתי כמוהו אני מעריצה אותו גם בתוב בן אדם. אבל בחלק גדול מהתשובות, אז אם חושבים על זה אז גם אני הייתי עונה כמוהו כמעט הבכל חוץ מהתשובות שהוא מבין בהם יותר ממני ויודע יותר, בנושאי הדת והרבנים, וגם חוץ משהוא אמר שאין לו מחשב כי לי יש. אבל בכל האחרות אני הייתי עונה בדיוק כמוהו, אני חושבת בטוח.

מה זאת אומרת??

מה זאת אומרת זכה בפרס אקו"ם על השיר ניצחת איתי הכל ו-אלוף בשחור? עמיר קיבל פרס אקו"ם על אלןף בשחור?? אם מישהו יודע...

למעלה