שלילי.

miky4

New member
תחזיקי מעמד!!!

נראה לי שלבכות ולהתפרק זה הפתרון היחיד ועדיף - ומקווה שבקרוב תוכלי לבכות מאושר!

שינובו

New member
אוי טוליקי

עצוב. הכמיהה הזו חזקה מאיתנו, והיא כנראה זו שמושכת אותנו חזרה למעלה. כל הכבוד לך על האופטימיות!

הכגג

New member
טוליקי מתוקה

איזה יופי את כותבת... כל כך מבינה את האכזבה הנוראית ותחושת הבזבוז על אהבה שהשקענו בכלום... אבל למזלנו- אהבה לא מתבזבזת ומאחלת לך שמהר מהר היא תמצא לה קניין/ ים אמיתיים שם ברחמך ... המון חיבוקים!

עינת ב6

New member
טוליקי...../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מתוקתי...
ממש כמו שאמרת, הילד שלך נמצא ומסתובב כאן... והוא ישתרש לו ברחמך בבוא הזמן...
שולחת לך כל חיבוק אפשרי
... וכל כח שרק יש...
ואת תראי שבפעם הבאה הרחם שלך יתמלא בהמון אור ושמחה...
כי עוברון קטן בריא ויפיפה ישתרש לו שם...
ושם הוא גם יישאר ל-9 חודשים עגולים ותקינים...
תמשיכי לאגור כוחות להיות חזקה ולהאמין...
ואני שולחת לך בינתיים המון המון אהבה

daboki

New member
אני מצטרפת לכולן ../images/Emo24.gifחיבוק|חיבוק

נראה לי שמחר אני אזדקק לתמיכה שאת קיבלת היום בייייייייייייי לא מצליחה להרדם אוווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif טוליקי ../images/Emo14.gif

הריק הזה ברחם יכול להמית לפעמים, ולמרות הכל אחרי כמה ימים אנחנו חוזרות לחיים. היופי שלנו נמצא בשברים המאוחים שמרכיבים את חיינו, בזה אנחנו יפות ואולי גם טובות מאחרות. שולחת חום ואהבה ולהדביק את השברים, לעשות טוליקי שלמה יותר מכל חלקיה.
שבת שלום נועם

kugi

New member
טוליקי אני איתך../images/Emo24.gif

טוליקי, נגעת לליבי כל כך...
. נורא עצוב כל פעם להתאכזב מחדש, ופה כולנו מבינות ענין. את לא לבד, תהיי חזקה וכמו שנועם כתבה יש חוק כזה (לא זוכרת את שמו) שאומר שהשלם גדול יותר מכל חיבור חלקיו.

כ"כ מצטערת טוליקי,../images/Emo14.gif

השיר שלך ממש מרגש, נראה כאילו הוא נכתב מעמקי הרחם. מבקשת לחזק את ידייך ומאחלת לך כל טוב והצלחה
בפעם הבאה, מתפללת ושולחת הרבה אהבה וחיבוקים
, שוגה.

שירלי34

New member
טוליקי, אני מצטערת בשבילך

כתבת מדהים. במיוחד ריגש אותי הקטע שבו תארת איך אהבת אותם והם לא היו שם בכלל. זה מתמצת בדיוק את מה שאני מרגישה : כל כך הרבה תקוות שבסוף מסתבר שהיו לשווא... תנוחי קצת והרבה מזל להמשך!!

למעלה