שלילי.

טוליקי

New member
שלילי.

העולם התרסק שכחתי איך חושבים שכחתי איך הולכים איך מדברים איך מרגישים איך זזים לא ידעתי מה עושים למה אני לא בוכה למה אני מנחמת את כולם לאן נעלמתי יומיים חיפשתי את עצמי אולי פחדתי למצוא הכל היה שבור שם עד שמצאתי אומץ להתפרק ולבכות כלכך ריק שם ברחם הרי אני כלכך אהבתי אותם והם בכלל לא היו שם בכלל לא היו שם לא היו שם לאט לאט השברים מתאחים והראש מתרומם מחפש דרכים חדשות עם תקווה חדשה הילד שלי נמצא איפשהו ואני מגייסת את כל הכוחות בעולם להגיע אליו

בוליקי

New member
אוי טוליקי חמודה ../images/Emo24.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

איזו רגישות יש במילים שלך... איך הצלחת לתמצת בכל כך הרבה כנות את מה שכולנו מרגישות שוב ושוב. מייחלת מכל הלב שבפעם הפעם שתכתבי לנו שיר, הנושא שלו יהיה "חיובי" כי כל צעד נוסף מקרב אותנו למטרה.

טוליקי

New member
הלחץ שאחרי ההחזרה

אני מתחילה לחשוב שיש בזה משהו שאולי הלחץ מפריע להיקלטות הרי יש כלכך הרבה הצלחות שקרו דווקא כשהרימו ידיים והמשיכו בחיים כרגיל ויש את ההצלחות של ההיפנוזה ועכשיו גם הרעיון של להשתכר (!) לפני ההחזרה

מם 1971

New member
נכון אבל...

יש גם כל כך הרבה הצלחות שקרו דווקא כשהיו לחוצים נורא... תמיד אחרי כשלון אנחנו נוטות להאשים קצת את עצמנו: אילו היינו יותר רגועות... אילו היינו נחות יותר... אילו היינו מתפללות יותר... אילו התאריך היה שונה... אילו היינו לובשות משהו אחר... אין ספור "אילו'ים" ולכל אחת ה"אילו" שלה. אבל אני באמת מאמינה ששום דבר שעשית או הרגשת לא השפיע על התוצאה. וכמו שכתבת התינוק שלך מחכה לך אי שם ואני בטוחה שהוא עוד יגיע. רק עוד קצת

אביטל975

New member
אופפפ אופפפפ ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif

נשמע שאת ריאלית ומפוכחת ואת צועדת הלאה לטיפול הבא ה-מנצח הרבה
עוטפים ומועכים

איזו צמרמורת../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif

ו...כמה שזה מוכר! זה כואב, ואין נחמה! אבל, יש בך את הכוחות להמשיך במסע עד ההצלחה אין לי כל ספק בכך!

טרסי

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo14.gifאוי...

אין לי מילים, עצובה איתך.

רוית ב

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gifאת תמצאי את הכוח

זה ברור לי.

מם 1971

New member
אוי טוליקי ../images/Emo24.gif

מחבקת חזק כי אין מה לומר
מקווה שהכאב יעבור במהרה

טוליקי, קבלי ../images/Emo24.gif

כואב לקרוא את מה שכתבת
זה נכון שצריך למצוא אומץ להתפרק ולבכות, וכל הכבוד לך שהרשית לעצמך. ועכשיו תתני לנו לנחם אותך קצת
. ולגבי הלחץ - כל כך הרבה אנשים אומרים לצאת מהלחץ כי הוא פוגע, שרק מזה אפשר להלחץ... הלוואי ותצליחי בטיפול הבא, עם לחץ או בלעדיו (עוד
).

סנונית 1

New member
אוי טוליקי ../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif

מצטערת כל כך לשמוע כל כך כואבת איתך.

../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif../images/Emo10.gif

טוליקי הלוואי וזה יהיה השלילי האחרון שתנחלי

טאיה1

New member
../images/Emo24.gif

כמה יפה. אכפת לך אם לאור השלילי שלי, אני אאמץ את השיר היפה הזה? יהיה טוב.

אני שולחת לך חיבוק גדול../images/Emo24.gif

יש לך את הכוחות (למרות שזה נראה שנגמרו) יש לך את התקווה והוא יגיע עם קצת עזרה מסביב, אבל הוא יגיע והמטרה גדולה מכל דבר, היא שאוספת את השברים. חיזקי ואימצי ובהצלחה בדרך החדשה

yonit7

New member
טוליקי ../images/Emo24.gif

מאחלת לך שזה יהיה השלילי האחרוווווווווווווווון!!!!!

orel06

New member
טוליקי שולחת לך חיבוק חזק חזק |חיבו

ובטוחה שבפעם הבאה זה יצליח. כל ירידה היא למטרת עליה אל תשכחי את זה מעולם!

למעלה