שלילי !!!

venus13

New member
שלילי !!! ../images/Emo7.gif

זהו, עכשיו זה סופי ה IVF הראשון שלי, שכל כך בניתי עליו ושכולם היו בטוחים משום מה שיצליח - הסתיים בכישלון צורב שתחילתו אתמול - בטיפטופים של דם ובדיקת הריון ביתית - שלילית (מי אמר שהבדיקות האלה לא אמינות ?!) היום, בתקווה שיקרה נס ובכ"ז יתגשמו משאלותי הכבר לא כל כך כמוסות - עשיתי כבר בדיקת דם- שכידוע נודע לי כעת שהיא - ש ל י ל י ת ! חוץ מזה אני מרגישה מאוד לא טוב - גלי חום - כבר מספר ימים, כאבי ראש ובכלל הרגשה כללית רעה - קרה למישהי? למרות שהתכוונתי לקחת חודש מנוחה - החלטתי בכל זאת על מחזור של מוקפאים. אשמח לקבל אינפורמציה לגבי החזרת מוקפאים. קיבלתי בשלב זה אסטרופם ל - 10 ימים. האם יש תופעות לוואי לתרופה ? כמה זמן אמור להימשך כל התהליך? זהו, אני חושבת שלבינתיים מלאי הדמעות שלי ניגמר וכך גם מלאי האופטימיות - למי שיש עודפים (של אופטימיות)- אשמח לקבל קצת להשתמע בבשורות טובות יותר מאלו שלכם, ונוס (שאלת הפריון כרגע "לא שמה" עליה)

א ו נ ה

New member
../images/Emo93.gif ../images/Emo93.gif

ונוס יקירתי אני בטוחה שאלת הפריון תגיע אלייך בקרוב מאוד למרות שעכשו זה לא כ"כ נראה. אז תוציאי את כל הדמעות והעצב שיש כדי שבפעם הבאה עם המוקפאים יהיה כבר נקי וחם ונעים שהם יפשירו להם שם בנעימים וישתרשו ויגדלו במשך תשעת החודשים הבאים קבלי ממני
גדול והרבה
להמשך

באאבו

New member
אוי, ונוס...

מה? כל כך מהר עבר הזמן?? אני זוכרת שבישרת לנו על ה- IVF כאילו רק אתמול... אני נורא נורא מצטערת.. באמת שאין לי מילים בשבילך.
מתפללת בשבילך שהטיפול הבא יהיה האחרון בהחלט! האסטרופם (או אסטרופם פורטה) הוא סוג של הורמון (עמית@.. תצילי אותי, בואי תסבירי איזה ומה..) - הוא מגיע בגלגלת קטנה כזו, כמו גלולות. אין לו שום תופעות לוואי. ממש כמו מים!(לפחות אצלי) נדמה לי שהוא אמור לטפל ברירית. ונוס, חזקי ואמצי יקירתי, באאבו

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif וונוס ../images/Emo14.gif

גם אני הייתי בטוחה שזה מצליח, ועצוב לי לשמוע שלא הצליח. כאבי ראש, גלי חום ושאר ירקות אלו תופעות הורמונליות ידועות. ואגב, אלו גם תופעות שאופייניות לאסטרופם. שיהיה בהצלחה עם המוקפאים אני כבר מתכננת קולולו של ארטיקים בשבילך.
נועם

קוקולית

New member
ונוס חמודה,../images/Emo42.gif

הצטערתי לשמוע שלא הצליח הפעם רוצה לשלוח לך המון חיזוקים וכוחות לפעם הבאה ובתקווה שהאחרונה, אני מקווה שבקרוב נשמע שאת מגדלת ומפשירה ארטיקונים המון בהצלחה, סיגי

מיכל ק-ש

New member
ונוס

מבינה אותך כל כך, אבל מכיוון שאין לי משהו לומר שיוכל לעזור, אסתפק באיחולי הצלחה ענקיים לטיפול המוקפאים. מיכל

venus13

New member
היי בנות - קצת התעודדתי

בזכותכן
ובכל זאת אני אומרת לעצמי שאולי הייתי צריכה לנוח יותר (כזכור, בעלי אושפז בבי"ח בלילה של ההחזרה - כך שלא נחתי בכלל) אולי לא החדרתי את ההורמונים עמוק מספיק אולי ואולי.... בינתיים רצתי למספרה - "דפקתי" פן (פרדן מי פרנץ´) אף אחת עדין לא התנדבה לספר לי על מוקפאים ! בנות - תישפכו - את כל האמת ורק את האמת - ואם אפשר - אז לייפות אותה קצת - בשבילי. מה אחוזי ההצלחה? האם צריך לנוח אח"כ - או שאני יכולה שוב להשתולל. לכל אלה שהחזיקו לי אצבעות - אפשר לשחרר אותן עכשיו לזמן קצר - ולהתכונן להחזקה מחודשת - ולא לעזוב - עד אחרי הבטא - החיובית כמובן שוב, המון תודה על העידוד בתקווה לשמוע מכן שוב, בקרוב מאוד שלכן, ונוס

kalm

New member
הנסיון הקטן שלי במוקפאים

היי ונוס, אני גם מאד מצטערת בשבילך שהIVF לא הצליח. אני גמרתי לפני שבועיים את המחזור מוקפאים השני שלי - שניהם נכשלו. קיבלתי אסטרופם לכ-שבועיים ובתקופה הזאת עשיתי בדיקת דם ואולטרסאונד(?) פעם בשבוע. התחלתי לקחת אוטרוגסטון 3 ימים לפני ההחזרה והמשכתי עם שתי ההורמונים עד שעשיתי בדיקת דם לבטא 14 ימים אחרי ההחזרה. כמעט שאין הגבלות אחרי או לפני ההחזרה, אבל כל בית חולים ממליץ על משהו אחר. אצלי רק המליצו עלי לנוח ביום של ההחזרה. לגבי סיכויים אני לא יודעת כל כךת חוץ מהעובדה שהסיכויים נמוכים יותר מIVF טרי. כל הטיפול הרבה יותר כל מטיפול טרי - אין זריקות, אין היפר, אין ניתוחון כמו שאיבה, גם לא צריך לקחת הרבה חופש. תסלחו לי על העברית, אני אוסטרלית במקור. קרן

מיכל ק-ש

New member
קצת על מוקפאים

לגבי אחוזי הצלחה: הרבה תלוי במצב בו העוברים יהיו לאחר ההפשרה. אם הם הוקפאו במצב טוב ויופשרו באותו מצב, הסיכויים טובים. הם נמוכים רק במעט מסיכויים של עוברים טריים. יש רופאים הטוענים שבהחזרת עוברים מוקפאים, הסיכויים זהים להחזרת עוברים טריים, מכיוון שבטיפול זה הגוף קצת נח מכל טונות ההורמונים, השחלות לא מוגדלות ולא כואבות מריבוי הזקיקים ומהשאיבה, והרחם נרגעת ונמצאת במצב הקרוב יותר למצב הטבעי שלה ולכן מוכנה טוב יותר לקליטת העוברים. יש הצלחות יפות עם מוקפאים. לגבי מנוחה: כרגיל, כל בי"ח והגישה שלו. באיכילוב למשל, הגישה היא שאת יכולה מיד להמשיך בעיסוקייך ללא מנוחה. את לא חייבת בדיוק ביום ההחזרה לפתוח בחזרות לצליחת הכנרת, אבל בהחלט ניתן לחזור לפעילות רגילה. מכיוון שאת קצת חשה אשמה על שלא נחת אחרי טיפול הקודם, אז אולי תנוחי עכשיו, כדי להרגיש שעשית הכל כדי שזה יצליח (אני למשל לא מאמינה שמנוחה זה מה שעושה את ההבדל, אבל אם לא יועיל, בטח לא יזיק). בהצלחה ונוס.

ונוס יקרה מאוד - ../images/Emo10.gif

הייתי בחופש בחול המועד וביום חמישי לא היה לי זמן לבקר בכלל בפורום, ועכשיו אני קוראת על הודעתך וכל כך עצוב לי שלא הצליח. אבל לא לא נשחרר אצבעות, נחזיק חזק חזק שיצליח לקפואים. (סליחה אבל אני עוד לא הגעתי לזה, לכן אין לי מה לומר...) אבל מכל ה-
מאחלת לך המון המון
ממני ד.

venus13

New member
תודה למי שענה לי - ושאלות נוספות:

שמעתי מחברה שטופלה במקום אחר (איכילוב) - שאמרו לה לשכב אחרי החדרת הכדורים - וגינלית- לאחר השאיבה - כ - 15 דקות אחרי כל כדור, האם גם אתם שמעתם על זה?! - לי לא אמרו שום דבר כזה וכמובן שלא שכבתי דקה אח"כ !? חוץ מזה - שמעתי גם כאן בפורום שיש מקומות שנותנים כוריגון - לאחר החזרת עוברים - אני אישית לא קיבלתי - לאחר החזרה, אלא רק את הכדורים, כאמור מה זה אומר ומה מקובל? אלו הקושיות להפעם - אם כי פסח כבר עבר מקווה של"סנפרוסט" שלי יהיה גורל ורוד יותר מהמחוזרים שמן הסתם מצאו את דרכם לאסלה... ושוב מזל טוב לכל ההריונות החדשים - שבעה"ש (או בלעדיו) יידבקו בכולנו שלכם, ונוס

נועם@בת

New member
כדי שהכדורים לא ינזלו מיד החוצה

כדאי לנוח כמה דקות. אם יש לך אפשרות לשכב- מה טוב, 10-15 דקות. אם לא, תנסי לשבת בשירותים, ואחר כך קצת "לעשות שריר" שלא תנזל מיד הג´יפה החוצה. תוך 10-15 דקות החומר כבר נספג בדופן הנרתיק, וכל מה שנוזל אחר כך החוצה זה העטיפה עצמה. אגב, גם שקמתי מיד והלכתי- לא היתה נזילה מיוחדת. כך שגם אם לא נחת- מרבית החומר נספגת מיד (כך הסבירה לי אחות בבית חולים, ואני מקוה שהיא יודעת מה היא אומרת
) שיהיה בהצלחה נועם

רומי 007

New member
../images/Emo105.gif בעניין המוקפאים

צפרדע אחת לבליעה זה האסטרופם כנראה. קיבלתי אותו וגינלית ולא נספג טוב קיבלתי פרוגינובה לבליעה והרגשתי לא כל כך טוב. כל השאר - זה טיפול די מפנק, טיפול מוקפאים, יחסית לכל הריצות והזריקות שיש בטיפול רגיל. לא הבנתי אם הטיפול שלך מלווה בדיכוי או לא? אבל במוקפאים יש גם הרבה הצלחות ופסיכולוגית זה די מרגיע להתחיל מיד טיפול כזה ולא נותן לך זמן להתאבל יותר מדי על הIVF שלא צלח. יקירתי- מחבקת אותך - מבינה נורא את האכזבה והתסכול שלך. כבר אמרנו: לא קלה דרכנו... אגב כל אחד מגיב אחרת לכדורים האלה כך שיתכן שתרגישי מצויין ולא תהיה כל בעיה. אין הרדמה בסוף התהליך וגם זו לטובה.

לגבי חבר´ה קפואים ../images/Emo121.gif

כפי שאמרה רומי, זה טיפול קל יותר מאשר IVF מלא. אני קיבלתי אסטרופם גם וגינלי וגם פומי בערך שלושה שבועות, עד שהרירית נראתה "נחמדה" וברת קליטה וגם תלת פסית (כן, גם לי זה היה מושג חדש ). מצטערת נורא שלא הצליח, וגם לא טובה כ"כ בעידוד בזמן האחרון. סליחה המון סליחה. סאני.

הרמוניה

New member
צר לי ../images/Emo7.gif

מצטערת שלא הלך הפעם יש משהו לפעמים בנסיון ראשון של משהו חדש שמגרה את כל שרירי האופטימיות..... עם זאת אולי זה היה אימון פשוט שבפעם הבאה הגוף יהיה בטוח מה הוא צריך לעשות הרמוניה

טלי2

New member
מצטערת

אין לי כרגע עודף של אופטימיות, אבל אני מקווה להצטייד בה בקרוב ואז אוכל לתת גם לך
אין לי גם מידע באשר למה ששאלת, אני רק מקווה שהפעם הבאה תפתיע אותך ושתצליחי. שולחת לך
חם (גם אם וירטואלי בלבד)

saga

New member
אוי

ונוס יקרה, אני באמת מצטערת שהסיבוב הזה נגמר בכשלון, אבל אל יאוש. תנוחי, תנשמי עמוק, וצאי אל הסיבוב הבא אופטימית וחזקה. אני שמחה לראות שהתעודדת במקצת(מתייחסת להודעתך השנייה), ומחזיקה לך אצבעות שבפעם הבאה אלת הפריון תאפיל עליך את כל קסמה. לגבי האסטרופם אין לי מושג בנושא, בכל אופן קבלי
וגם
ותעודדי, יהיה טוב... סאגה

אוי איזה יאוש ....מצטערת לשמוע ..

מקוה שהפעם הבאה תיהיה מוצלחת יותר תחזיקי מעמד .. שולחת לך
יונית החיובית

יובל@

New member
ונוס יקרה

אני מקווה שאחרי החג הארוך הזה והשבת את התעודדת קצת. שלילי אחרי IVF ראשון באמת מתסכל ומעורר תהיות לגבי ההמשך, אבל אמרתי לך אישית ואכתוב לך גם כאן, את באמת צריכה להיות מעודדת שהיה לכם אחוז הפריה גבוה, גם אם זה מאיקסי. עובדה שהיו עוברים מספיק טובים להקפאה. את יודעת שלפני מספר שנים, עוד לפני שהתחילו עם האיקסי זוגות עם בעיות זרע היו נאלצים לעבור הרבה מאד ניסיונות הפריה, או שבכלל לא היו להם הפריות. לשמחתנו בשנים האחרונות, מספר ההריונות מעוברי איקסי עולה. אז... התעודדי והכיני את רחמך החמה לארטיקי האיקסי שלך, אולי מאחד מהם יצמח ההריון שלך... אני מנצלת הודעה זאת כדי לספר לשאר בנות הפורום(את כבר יודעת) על הטיפול הכושל שלי שהתחיל כטיפול הזרעה, והסתיים עם שאיבת 10 ביציות "פרגמטיות" (אני חושבת שזה במושג) שלא הניבו הפריות כלל ולא היו עוברים להחזרה. אבל מאחר וכל הטיפול הזה היה דפוק, לא לקחתי את זה יותר מידי קשה ואחרי יום אחד של בכי ותהיות "למה" , שינסתי מותני ובטני וכבר היום אני מתחילה להזריק שוב גונל F. אז ונוס יקרה, כנראה שניפגש שוב בפרוזדורים ובתורים, והלוואי שבעוד 9 חודשים.... ניפגש בחדר לידה. יובל

לילךפ

New member
אויש´ מצטערת לשמוע ../images/Emo7.gif

מקווה שבמחזור המוקפאים תצליחי אני עכשיו לפני החזרת מוקפאים וגם אני מקבלת אסטרופם פורטה 2 כדורים ליום אבל עד ההחזרה ולא ל- 10 יום ההחזרה מתבצעת בערך שבועיים עד 3 אחרי הווסת לגבי תופעות לוואי לי אין אבל אני לא יודעת לגבי אחרות בכל מקרה מקווה שהפעם תצליחי חיזקי ואימצי לילך

למעלה