שלילי

נוג יקרה שלי

רק עכשיו ראיתי את הודעתך, אני כל כך מצטערת. כל כך קיוויתי. את בחורה מקסימה ומאוד שמחתי לפגוש ולהכיר אותך מקרוב. אני בטוחה שכשזה יקרה (וזה יקרה) את תהיי אמא חמה ודואגת ומלאת אהבה. מחבקת אותך זוהרה

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif אויש יעלי |לב-ש)

שום דבר לא ידוע מראש, פרט לעובדה שבסוף תהיי בהריון. מצטערת לשמוע, דוקא היה נחמד אילו היינו עושות כאן סופשבוע של יעלות. קבר צדיק זה אופציה חביבה, אבל דיקור סיני בהחלט מומלץ. אפילו אני בעצלותי החלטתי להתחיל להרים טלפונים מחר, כדי לחפש תמיכה סינית לקראת ההריון שלי. אם את מתחילה ען טיפול בדיקור, שווה לך לחכות עוד חודש, כדי להביא את הגוף למצב טוב יותר. כי תחילת טיפול סיני (דיקור, שיאצו וכו´) תמיד גורמת לגוף קצת זעזוע, ורק מאוחר יותר הוא מגיע לשיווי משקל.
ועוד
ועוד
נחכה לנו בשקט לילדים מהפריזר
נועם

love joy

New member
יעלי מקסימה,

אין לי כוחות לעודד רק הבנה עצומה לכאב ולעצב. אז אולי אם ניתן לעצב מקום אצלינו הוא ישאר קצת ואז ילך הלאה ויפנה מקום לאושר ולשמחה שמחכים מעבר לפינה. מחבקת חזק חזק LOVE JOY

רומי 007

New member
יעלי

זה קורה, שהכל כבר בסדר, והרירית יפה והעוברים בשלים ומקסימים ובכל זאת זה עוד לא קורה. אל תאבדי את התקווה כי עצם העובדה שפרט לקליטה הכל מסתדר זה גם שלב בדרך להצלחה (כמה פעמים גם האלמנטים האלה לא מתגשמים?) - מעכשיו זה רק שאלה של זמן ושל סבלנות ואין ברירה אלא להמתין. בינתיים אנחנו כאן איתך ולצידך לאורך המסע. וכשתצליחי - נשמח איתך הכי בעולם.

הרמוניה

New member
יעל יקירה../images/Emo23.gif

רק עכשיו חזרתי הביתה-לקריאת ההודעה שלך (חשבתי עליך כל היום). נורא מצטערת לשמוע... הלואי והיתה נחמה שאפשר היה להציע בהעדרה-אני שולחת רק את אהבתי הרמוניה

עמית@

New member
יעלי..

מצטערת, כל כך כל האמצעים לא מבטיחים את המטרה. אני יודעת שאת ממשיכה, כי את יודעת שזה יקרה וכי את יכולה (וביננו- גם אין ברירה
) אני הייתי מחזירה מוקפאים, אני תמיד רוצה לרוץ ולא משנה לאן וכמה שיותר מהר, ההגיון שלי מחייב להציע לך דווקא הפסקה של חודש, אבל אני לא יכולה לייעץ לך משהו שאני דוחה כרגע מכל וכל. הלוואי ולך יהיה כוח עמית

למעלה