שלילי

מצב
הנושא נעול.
אוף ! נמאס כבר מהמכשפה הזאת

אני לא רוצה לראות שליליים יותר לא שלך ולא של אף אחת. אני מצטערת כל כך ביחד איתך ושולחת לך המון חיבוקים ומקווה שתתעודדי כמה שיותר מהר. מה נותר לי עוד לומר?... מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה חזק חזק ומתפללת שתבשרי לנו בקרוב שזה הצליח

../images/Emo10.gif

אני לא רוצה לראות שליליים יותר לא שלך ולא של אף אחת. אני מצטערת כל כך ביחד איתך ושולחת לך המון חיבוקים ומקווה שתתעודדי כמה שיותר מהר. מה נותר לי עוד לומר?... מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה חזק חזק ומתפללת שתבשרי לנו בקרוב שזה הצליח

בפעם הבאה

העין ה 3

New member
אוף!!!

אוף!!!
זו הקריאה שנפלטה לי מהפה ברגע שראיתי את הודעתך. כל הבית שמע... עכשיו כשאני מכירה אותך (ועוד הרבה מכן), פתאום כל שלילי הופך להיות יותר אישי. עצוב לי
. מחזיקה אצבעות שזה השלילי האחרון שתדעי, ותבשרי לנו בקרוב שגם את עוזבת אותנו.

תודה

תודה
שיו עכשיו אני מרגישה כמה אנרגיות הפורום הזה נותן לי
בצהריים לא יכולתי לכתוב כלום חוץ מההודעה הלקונית, עכשיו התבהרו לי קצת השמיים
עברו עלי יומיים קשים -הטלטלה ואי הוודאות הזו קשים לי יותר מהשלילי. עכשיו אני עייפה (אחרי לילה נטול שינה) ריקה (סוף סוף גם מאנדומטרין) ומחכה למחר (לקבוע פרוטוקול למוקפאים) תודה בעניינים

Big Mama 1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תודה
עברו עלי יומיים קשים -הטלטלה ואי הוודאות הזו קשים לי יותר מהשלילי. עכשיו אני עייפה (אחרי לילה נטול שינה) ריקה (סוף סוף גם מאנדומטרין) ומחכה למחר (לקבוע פרוטוקול למוקפאים) תודה בעניינים

anguly

New member
עצוב מאד.

תודה
עצוב מאד.
ועכשיו כשיש פנים מאחורי הניקים, אז אפילו הודעה בלא מילים מעוררת רגשות הזדהות מאוד חזקים. שמחה לשמוע שאת מתעודדת וחושבת קדימה. אני מקווה שמחזור המוקפאים יהיה המחזור המנצח!

אמאלה2

New member
מצטערת לשמוע ../images/Emo10.gif

תודה
מצטערת לשמוע

כל-כך מזדהה עם מה שאת כותבת. מקווה שהיום קבלת הפרוטוקול יהיה הצעד הראשון להריון הקרוב

MIF2002

New member
אוי לא !!!! ../images/Emo7.gif

אוי לא !!!!

אוף....
כמה עצוב לי.... דווקא היתה לי תחושה טובה לגביך!!!! אני כל כך מצטערת.... הלוואי ויהיה זה השלילי האחרון. תהיי חזקה ואל ייאוש, אני באמת מאמינה שכל טיפול מקדם אותנו לטיפול המצליח !!!!
גדול גדול גדול איתך,

מצב
הנושא נעול.
למעלה