אוישלילי![]()
עצובה איתךשלילי![]()
שלילי![]()
צטערתשלילי![]()
אוף ! נמאס כבר מהמכשפה הזאתשלילי![]()
אוף ! נמאס כבר מהמכשפה הזאת
אני לא רוצה לראות שליליים יותר לא שלך ולא של אף אחת. אני מצטערת כל כך ביחד איתך ושולחת לך המון חיבוקים ומקווה שתתעודדי כמה שיותר מהר. מה נותר לי עוד לומר?... מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה חזק חזק ומתפללת שתבשרי לנו בקרוב שזה הצליח
אוף...שלילי![]()
עצוב לי,שלילי![]()
אוף!!!שלילי![]()
אוי...אני ממש מצטערתשלילי![]()
תודהשלילי![]()
תודה
שיו עכשיו אני מרגישה כמה אנרגיות הפורום הזה נותן ליבצהריים לא יכולתי לכתוב כלום חוץ מההודעה הלקונית, עכשיו התבהרו לי קצת השמיים
עברו עלי יומיים קשים -הטלטלה ואי הוודאות הזו קשים לי יותר מהשלילי. עכשיו אני עייפה (אחרי לילה נטול שינה) ריקה (סוף סוף גם מאנדומטרין) ומחכה למחר (לקבוע פרוטוקול למוקפאים) תודה בעניינים![]()
עצוב מאד.תודה
שיו עכשיו אני מרגישה כמה אנרגיות הפורום הזה נותן ליבצהריים לא יכולתי לכתוב כלום חוץ מההודעה הלקונית, עכשיו התבהרו לי קצת השמיים
עברו עלי יומיים קשים -הטלטלה ואי הוודאות הזו קשים לי יותר מהשלילי. עכשיו אני עייפה (אחרי לילה נטול שינה) ריקה (סוף סוף גם מאנדומטרין) ומחכה למחר (לקבוע פרוטוקול למוקפאים) תודה בעניינים![]()
מצטערת לשמועתודה
מקווה בשבילך שתצליחי עם המוקפאיםשלילי![]()
עצוב לי. הלוואי וזה השלילי האחרוןשלילי![]()
אוי לא !!!!שלילי![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.