שלילי שלישי שלי היום

אדווה 19

New member
שלילי שלישי שלי היום

אהלן בנות, אני מרוסקת היום מאוד, היום קיבלתי בטא שלישית אחרי IFV שלישי (למעשה החזרה רביעית, כי היו לי גם פעם אחת שני מוקפאים). בקיצור אני ממש מתחילה לאבד תקווה, כל כך קשה לי, למרות שהפעם ישר ידעתי שזה לא הצליח, אבל איפשהו תמיד יש את התקווה הקטנה שאולי כן יהיה בסדר - אבל לא!!!! בכל מקרה, לא באתי לייאש אתכן, אני מטופלת באסף הרופא ואני מעוניינת לעבור לפרטי, רציתי לשאול אם מישהי מכירה את פרופ' זיידמן (מקבל באסותא ובתל השומר), האם מישהי יכולה להמליץ לי עליו? האם הוא עזר למישהי עם אנדו' להיקלט להריון? אנא תכתבו לי כל פיסת מידע. מודה מראש אדווה

galim29

New member
שמעתי עליו דברים טובים../images/Emo140.gif

אני מכירה מישהו שמגיע פעמיים בשנה מיפן כדי להיפגש עם זיידמן. שמעתי עליו דברים טובים אבל אישית לא מכירה אותו. יש בנות שמבינות יותר ממני ובטח יענו לך בימים הקרובים.

galim29

New member
שכחתי את הדבר הכי חשוב../images/Emo24.gif

ושולחת לך
ותקווה... לא יודעת מה להגיד חוץ מלהמשיך לקוות ולהאמין שזה יקרה.... אנחנו איתך

ניקה25

New member
היי

אני מאוד מצטערת לשמוע על השלישי,
אני מקווה שזה השלילי האחרון שתקבלי אי פעם.
בקשר לזיידמן, התקשרתי לפני יום לקבוע תור דחוף (ליעוץ פרטי) , עוד שבועיים וחצי לביקור, נראה מה יהיה בסוף.

הייי

מצטערת לשמוע על השלילי
ומקווה להמשך טוב יותר. זיידמן הוא אחד המומלצים שלנו בנושא פוריות ובנוסף מבין באנדו.....לא מטופלת אצלו אבל שמעתי עליו (ולא רק מהפורום) רק דברים טובים גם מבחינה אישית וגם מקצועית כך שלדעתי את בדרך הנכונה. מחזיקה לך אצבעות

ר ו מ י ה

New member
מצטערת על השלילי ../images/Emo201.gif

פרופ' זיידמן בהחלט רופא מומלץ והמלצות מפורטות עליו תוכלי לקרוא כאן. מחבקת חזק ומקווה שזהו השלילי האחרון |חיבןק|

panda321

New member
רופא מעולה

בעיקר לפי ששמעתי ופחות מנסיון אישי. את ההחזרה האחרונה הוא עשה לי (IVF 5, החזרה שישית), וזאת היתה הפעם הראשונה שלא כאב לי בהחזרה. אני מניחה שאפילו הוא לא יוכל לעזור לי להקלט בסבב הזה, שנעשה עם רירית גרועה ועוברים לא משהו, אבל אני מאמינה שאם שאר התנאים היו טובים הרי שההחזרה הרגועה איתו היתה משפרת את הסיכויים.

אדווה 19

New member
תודה בנות מתוקות על העידוד והתמיכה

מרגישה האמת קצת יותר טוב עם העידוד והתמיכה המקסימה שלכן - תודה תודה. אני כנראה אתחיל טיפול אצל זיידמן ונקווה לטוב. השליליים האלה כל כך מרסקים, חשבתי לקבל מתנה לכבוד חג הפסח, אבל בורא עולם בחר אחרת. יהיה טוב אדווה

vanilachip

New member
היי אדווה ../images/Emo201.gif

אני מבינה את ההתרסקות ומקווה שבקרוב תאגרי כוחות לקראת טיפול מנצח. אני מטופלת של פרופ' זיידמן ומאוד ממליצה. לצערי עדיין לא יכולה להגיד שהוא הצליח "להכניס אותי להריון" , אבל כימי כן היה לנו בחודש שעבר וזה התחלה של משהו... בכל אופן, מאוד ממליצה עליו הן כרופא והן כאדם! שיהיה בהצלחה!

למעלה