שלילי-קטלני

ronylew

New member
שלילי-קטלני../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

הי לכולם יום חמישי אחה"צ בעלי בא לקחת אותי מהעבודה הכרחתי אותו לקחת אותי לבית מרקחת לקנות בדיקת הריון למרות שהיום יום שישי הייתי אמורה לעבור בדיקת הריון במרפאה , התשובה היתה שלילית ,כשהלכתי הבוקר למרפאה אמרתי לאחות די אני כבר מוכנה נפשית אני יודעת שאין הריון המדהים הוא שבהחזרה עצמה הם זזו להם ונראו מאושרים ולרגע כבר הרשתי לעצמי לפנטז עכשיו מחכים להם במקפיא 7 עוברים קטנים בתקווה שיישאר מהם משהו ועוד חודש ארוך לחכות ובדרך כדי להקשות לוקחים את בעלי למילואים אז בתקווה שיעבור מהר

מצטערת לשמוע../images/Emo7.gif

מקווה שבפעם הבאה תקבלי תשובה חיובית, אבל אני חייבת להגיד שכשאת יודעת מראש את התשובה (אחרי הבדיקה הביתית) קבלת הבשורה קצת יותר קלה... לפחות אצלי. בכל אופן מאחלת לך שלא יהיו יותר שליליים רק חיובייים!!! בהצלחה

נועם@בת

New member
אויש רוניל´ה ../images/Emo14.gif ../images/Emo7.gif

עצוב לשמוע על שלילי. כשרואים עובר מושלם כבר חושבים איך הוא משתרש, ואיך נהיה ממנו הריון... אבל אל תפסיקי לפנטז. בקרוב הפנטזיה הזאת תהפוך לך למציאות. אחרי החודש הקשה הזה, יחזירו עוד 3, שיהפכו אותך לאמא בקרוב
. בנתיים רוח וגשם בחוץ, אבל אנחנו יודעות שאחרי כן תופיע קשת, ושוב יהיה אביב, ושוב יהיו הריונות. כי מוכרחים להשמיך לחתור כדי לא להשאר סתם כך על החוף. מחבקת חזק
נועם

תוליק

New member
אני לא כל כך מבינה אבל

השלילי לא נשמע לי קטלני עדיין, אמרת שהא אחרי בדיקה ביתית לא? אז עוד יכול להיות סוף טוב לא? אז אני מקווה שהבנתי נכון, ובבדיקת דם יראו לך בטא בשמיים. ואם הבנתי לא נכון - וזה סופי, אז... אז אני לא יודעת מה לומר חוץ משאני מחבקת

למעלה