שלילי עצוב

מצב
הנושא נעול.

ציקילי

New member
שלילי עצוב

שלילי עצוב
ביום ראשון שעבר הוחזרו שתי ביציות מהיבוא מקייב וכפי שכתבתי התשובה היא שלילית. שבת שלום ציקילי

עצוב את צודקת

שלילי עצוב
ביום ראשון שעבר הוחזרו שתי ביציות מהיבוא מקייב וכפי שכתבתי התשובה היא שלילית. שבת שלום ציקילי
עצוב את צודקת
היי, אני די חדשה כאן היום נרשמתי וצר לי לשמוע שקיבלת תשובה שלילית מותר לבכות ולהיעצב וטוב שזה עכשיו סוף שבוע כזה עפ מחשבות ועצבויות ביום ראשון יתחיל שבוע חדש עם כוחות חדשים ואמונה חזקה את תצליחי איתך בעצבותך ובהצלחה בהמשך!!!!!!!

שרון גל

New member
ממש עצוב,מצטערת ציקילי../images/Emo10.gif

עצוב את צודקת
היי, אני די חדשה כאן היום נרשמתי וצר לי לשמוע שקיבלת תשובה שלילית מותר לבכות ולהיעצב וטוב שזה עכשיו סוף שבוע כזה עפ מחשבות ועצבויות ביום ראשון יתחיל שבוע חדש עם כוחות חדשים ואמונה חזקה את תצליחי איתך בעצבותך ובהצלחה בהמשך!!!!!!!
ממש עצוב,מצטערת ציקילי

בוא'נה,נכנסתי לדכאון מכמות השלילים לאחרונה מקייב!

ענתי27

New member
חייבת לתקן אותך בענין הזה

ממש עצוב,מצטערת ציקילי

בוא'נה,נכנסתי לדכאון מכמות השלילים לאחרונה מקייב!
קודם כל אני מצטערת יחד עם ציקלי. מי כמוני יודעת בימים אלה מה ההרגשה. אבל דיברתי עם מישהי מהקבוצה (שחיפשה אותי בנרות ולא עניתי בכלל לטלפונים) והיא שאלה באסותא מי הצליחה ומי לא ומתוך 15 בנות הצליחו 11! היא ממש זכרה את השמות. ההצלחה היא בסביבות 72% !!! אחרי השיחה איתה, נכנסתי לדיפרסיה עמוקה יותר ממה שהייתי במחשבה שהיו כ"כ הרבה הצלחות (וגם של מישהי שהרירית שלה הגיעה למקסימום של 6 מ"מ) ולי לא הצליח מחשש שאולי יש בעיה נוספת שלא עלו עליה. אז השלילים ששמעת כאן הם שלי ושל ציקלי שהחזירה עוברים טריים בארץ (בקבוצה זו אין לי מושג מה אחוזי ההצלחה). לכן, דוקא רציתי לעודד אתכם שיש הצלחה יפה בקייב (בנסיעה הקודמת שמעתי שהיו 80% הצלחה) ענת , שמנסה להתעודד ולעודד

ענתי רציתי לשאול אך קודם מאחלת מכל

קודם כל אני מצטערת יחד עם ציקלי. מי כמוני יודעת בימים אלה מה ההרגשה. אבל דיברתי עם מישהי מהקבוצה (שחיפשה אותי בנרות ולא עניתי בכלל לטלפונים) והיא שאלה באסותא מי הצליחה ומי לא ומתוך 15 בנות הצליחו 11! היא ממש זכרה את השמות. ההצלחה היא בסביבות 72% !!! אחרי השיחה איתה, נכנסתי לדיפרסיה עמוקה יותר ממה שהייתי במחשבה שהיו כ"כ הרבה הצלחות (וגם של מישהי שהרירית שלה הגיעה למקסימום של 6 מ"מ) ולי לא הצליח מחשש שאולי יש בעיה נוספת שלא עלו עליה. אז השלילים ששמעת כאן הם שלי ושל ציקלי שהחזירה עוברים טריים בארץ (בקבוצה זו אין לי מושג מה אחוזי ההצלחה). לכן, דוקא רציתי לעודד אתכם שיש הצלחה יפה בקייב (בנסיעה הקודמת שמעתי שהיו 80% הצלחה) ענת , שמנסה להתעודד ולעודד
הלב הצלחה בסיבוב הבא. כרגע אני בטיפול להחזרת מוקפאים מרומניה בדיקה אחרונה הרירית היתה 6.3 מ"מ האם את בטוחה שמישהי הרתה עם רירית 6 מ"מ את ממש מעודדת אותי. ביום ראשון יש לי אולטרסנד ואני בקוצר רוח מחכה לבדיקה מקווה ומייחלת שהרירית עלתה. ענת שיהיה לך שבת שלום .

סביון1

New member
פשושית - כנסי לפורום הריון אחרי

הלב הצלחה בסיבוב הבא. כרגע אני בטיפול להחזרת מוקפאים מרומניה בדיקה אחרונה הרירית היתה 6.3 מ"מ האם את בטוחה שמישהי הרתה עם רירית 6 מ"מ את ממש מעודדת אותי. ביום ראשון יש לי אולטרסנד ואני בקוצר רוח מחכה לבדיקה מקווה ומייחלת שהרירית עלתה. ענת שיהיה לך שבת שלום .
טיפולים והורים אחרי טיפולים ותשאלי. את תיוכחי שיש שם כאלו שהרו גם עם רירית נמוכה מ-6 מ"מ.

עמית@

New member
אני הריתי עם רירית של 5.5

טיפולים והורים אחרי טיפולים ותשאלי. את תיוכחי שיש שם כאלו שהרו גם עם רירית נמוכה מ-6 מ"מ.
אני הריתי עם רירית של 5.5
לא מתרומת ביצית, אבל עם רירית נמוכה בעליל.

אל תעשי

אל תעשי
החזרת עוברים מתחת לרירית של 7ממ, גם אם שמעת על מיקרים של כאלה שהצליחו ברירית נמוכה יותר, זה נדיר או שלא, השאלה פתוחה ויש חילוקי דעות בין הרופאים לגבי העובי, ומה לגבי האיכות??? תתיעצי עם הרופא שלך לגבי האיכות,זה חשוב לא פחות ושיהיה לך בהצלחה!!!

ענתי27

New member
אכן, כמו שאמרתי

אכן, כמו שאמרתי
ועם הבחורה שוחחתי במשך השהות שלי שם לא מעט. הרירית שלה 'נתקעה' על 6 מ"מ יותר משבוע ונתנו לה מינון גבוה יותר של פרוגינובה ומדבקות. אז יש תקווה בהצלחה, ענת

שרון גל

New member
../images/Emo41.gif ענתי:אם ההצלחה עומדת על 80%

ענתי:אם ההצלחה עומדת על 80%
אלה שעוברות בקייב. ההצלחה של אלה שעוברות את ההחזרה בארץ צריכה לעמוד על פחות או יותר אחוזים. הרי העוברים לא עוברים הקפאה,ומגיעים ארצה במצב של טריים!

ציקלי קבלי חיבוק והיי חזקה

עצוב את צודקת
ציקלי קבלי חיבוק והיי חזקה
קשה ועצוב לשמוע היי חזקה והאמיני שבקרוב קרוב תצליחי אספי כוחות והמשיכי בדרכך

נטאשה

New member
אוי ציקילי ../images/Emo7.gif

שלילי עצוב
אוי ציקילי

כל כך עצוב אוף!!!! נראה לי שהציפיות שלנו להצלחה בתרומה הרבה יותר גבוהות וכך גם האכזבות קשות יותר כל כך קשה לי לשמוע על השליליים האלה הלוואי שזה יהיה השלילי האחרון שלך ושל כולנו ושמכאן והלאה יהיו רק חיוכים בפורום שתהיה לך בכל זאת שבת נעימה, תבכי את מה שצריך ותאגרי כוחות לפעם הבאה.

../images/Emo10.gif אין לי מה לומר

אוי ציקילי

כל כך עצוב אוף!!!! נראה לי שהציפיות שלנו להצלחה בתרומה הרבה יותר גבוהות וכך גם האכזבות קשות יותר כל כך קשה לי לשמוע על השליליים האלה הלוואי שזה יהיה השלילי האחרון שלך ושל כולנו ושמכאן והלאה יהיו רק חיוכים בפורום שתהיה לך בכל זאת שבת נעימה, תבכי את מה שצריך ותאגרי כוחות לפעם הבאה.
אין לי מה לומר
לך אך מה שכן נישאר לי לאחל לך הוא שתתחזקי ותאספי את השברים. וקדימה לטיפול הבא שמקווה ומחזיקה אצבעות שימשיך 9 חודשים עגולים. בנתיים שולחים

סביון1

New member
עצוב גם לי

שלילי עצוב
עצוב גם לי
מקוה שתצליחו להתאושש ושבפעם הבאה יהיה יותר מוצלח. סביון

חיבוקים חמים מהצפון ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

שלילי עצוב
חיבוקים חמים מהצפון

אנו מבינים את עומק הצער והאכזבה
מקוים לפעם הבאה מוצלחת עם בטא +
כעבור 9 חודשים יפים ובריאים מכל הלב
פלפלת ומלח

שיר5520

New member
../images/Emo10.gif אוי..

שלילי עצוב
אוי..
איזו באסה! מקווה שתחזיקו מעמד, תרימו את הראש ותמשיכו הלאה בקרוב. מאחלת לך שהפעם הבאה תהיה האחרונה.

ayoosh

New member
אוי...../images/Emo7.gif

שלילי עצוב
אוי...

לא יודעת מה אפשר לומר שיעזור בימים הקשים האלה... שתתחזקי בקצב שלך... מזג האוויר דווקא מתאים בהחלט למצב... מקווה ומחזיקה
לפעם הבאה

a17

New member
ציקילי

שלילי עצוב
ציקילי
אני החזרתי באסותא ביום ב' (יום אחריך) עוברון אחד כי זה מה שיצא... והנה תראי בינתיים זה הצליח , וזו הפעם השניה שלי, בפעם הראשונה החזרנו 3ולא יצא מזה כלום (אפילו לא קפואים)...אז אל יאוש זה עובד ומצליחים גם כשההחזרה בארץ ואת תצליחי ובגדול.

ציקילי

New member
איזה יופי

ציקילי
אני החזרתי באסותא ביום ב' (יום אחריך) עוברון אחד כי זה מה שיצא... והנה תראי בינתיים זה הצליח , וזו הפעם השניה שלי, בפעם הראשונה החזרנו 3ולא יצא מזה כלום (אפילו לא קפואים)...אז אל יאוש זה עובד ומצליחים גם כשההחזרה בארץ ואת תצליחי ובגדול.
איזה יופי
ברכותי לך מכל הלב!!!!!!!!!! בהצלחה ממני ציקילי

רועיבת

New member
ציקלי אין לי מלים

שלילי עצוב
ציקלי אין לי מלים
ההודעה הקצרה שלך מביעה כל כך הרבה כאב... מאחלת לך התאוששות מהירה, וחזרה בקרוב לעוד סיבוב אחרון ומנצח

מצב
הנושא נעול.
למעלה