עצוב את צודקתשלילי עצוב
ביום ראשון שעבר הוחזרו שתי ביציות מהיבוא מקייב וכפי שכתבתי התשובה היא שלילית. שבת שלום ציקילי
ממש עצוב,מצטערת ציקיליעצוב את צודקת
היי, אני די חדשה כאן היום נרשמתי וצר לי לשמוע שקיבלת תשובה שלילית מותר לבכות ולהיעצב וטוב שזה עכשיו סוף שבוע כזה עפ מחשבות ועצבויות ביום ראשון יתחיל שבוע חדש עם כוחות חדשים ואמונה חזקה את תצליחי איתך בעצבותך ובהצלחה בהמשך!!!!!!!
חייבת לתקן אותך בענין הזהממש עצוב,מצטערת ציקילי![]()
בוא'נה,נכנסתי לדכאון מכמות השלילים לאחרונה מקייב!
ענתי רציתי לשאול אך קודם מאחלת מכלחייבת לתקן אותך בענין הזה
קודם כל אני מצטערת יחד עם ציקלי. מי כמוני יודעת בימים אלה מה ההרגשה. אבל דיברתי עם מישהי מהקבוצה (שחיפשה אותי בנרות ולא עניתי בכלל לטלפונים) והיא שאלה באסותא מי הצליחה ומי לא ומתוך 15 בנות הצליחו 11! היא ממש זכרה את השמות. ההצלחה היא בסביבות 72% !!! אחרי השיחה איתה, נכנסתי לדיפרסיה עמוקה יותר ממה שהייתי במחשבה שהיו כ"כ הרבה הצלחות (וגם של מישהי שהרירית שלה הגיעה למקסימום של 6 מ"מ) ולי לא הצליח מחשש שאולי יש בעיה נוספת שלא עלו עליה. אז השלילים ששמעת כאן הם שלי ושל ציקלי שהחזירה עוברים טריים בארץ (בקבוצה זו אין לי מושג מה אחוזי ההצלחה). לכן, דוקא רציתי לעודד אתכם שיש הצלחה יפה בקייב (בנסיעה הקודמת שמעתי שהיו 80% הצלחה) ענת , שמנסה להתעודד ולעודד![]()
פשושית - כנסי לפורום הריון אחריענתי רציתי לשאול אך קודם מאחלת מכל
הלב הצלחה בסיבוב הבא. כרגע אני בטיפול להחזרת מוקפאים מרומניה בדיקה אחרונה הרירית היתה 6.3 מ"מ האם את בטוחה שמישהי הרתה עם רירית 6 מ"מ את ממש מעודדת אותי. ביום ראשון יש לי אולטרסנד ואני בקוצר רוח מחכה לבדיקה מקווה ומייחלת שהרירית עלתה. ענת שיהיה לך שבת שלום .
אני הריתי עם רירית של 5.5פשושית - כנסי לפורום הריון אחרי
טיפולים והורים אחרי טיפולים ותשאלי. את תיוכחי שיש שם כאלו שהרו גם עם רירית נמוכה מ-6 מ"מ.
אל תעשיענתי רציתי לשאול אך קודם מאחלת מכל
הלב הצלחה בסיבוב הבא. כרגע אני בטיפול להחזרת מוקפאים מרומניה בדיקה אחרונה הרירית היתה 6.3 מ"מ האם את בטוחה שמישהי הרתה עם רירית 6 מ"מ את ממש מעודדת אותי. ביום ראשון יש לי אולטרסנד ואני בקוצר רוח מחכה לבדיקה מקווה ומייחלת שהרירית עלתה. ענת שיהיה לך שבת שלום .
אכן, כמו שאמרתיענתי רציתי לשאול אך קודם מאחלת מכל
חייבת לתקן אותך בענין הזה
קודם כל אני מצטערת יחד עם ציקלי. מי כמוני יודעת בימים אלה מה ההרגשה. אבל דיברתי עם מישהי מהקבוצה (שחיפשה אותי בנרות ולא עניתי בכלל לטלפונים) והיא שאלה באסותא מי הצליחה ומי לא ומתוך 15 בנות הצליחו 11! היא ממש זכרה את השמות. ההצלחה היא בסביבות 72% !!! אחרי השיחה איתה, נכנסתי לדיפרסיה עמוקה יותר ממה שהייתי במחשבה שהיו כ"כ הרבה הצלחות (וגם של מישהי שהרירית שלה הגיעה למקסימום של 6 מ"מ) ולי לא הצליח מחשש שאולי יש בעיה נוספת שלא עלו עליה. אז השלילים ששמעת כאן הם שלי ושל ציקלי שהחזירה עוברים טריים בארץ (בקבוצה זו אין לי מושג מה אחוזי ההצלחה). לכן, דוקא רציתי לעודד אתכם שיש הצלחה יפה בקייב (בנסיעה הקודמת שמעתי שהיו 80% הצלחה) ענת , שמנסה להתעודד ולעודד![]()
ציקלי קבלי חיבוק והיי חזקהעצוב את צודקת
היי, אני די חדשה כאן היום נרשמתי וצר לי לשמוע שקיבלת תשובה שלילית מותר לבכות ולהיעצב וטוב שזה עכשיו סוף שבוע כזה עפ מחשבות ועצבויות ביום ראשון יתחיל שבוע חדש עם כוחות חדשים ואמונה חזקה את תצליחי איתך בעצבותך ובהצלחה בהמשך!!!!!!!
אוי ציקילישלילי עצוב
ביום ראשון שעבר הוחזרו שתי ביציות מהיבוא מקייב וכפי שכתבתי התשובה היא שלילית. שבת שלום ציקילי
אוי ציקילי![]()
כל כך עצוב אוף!!!! נראה לי שהציפיות שלנו להצלחה בתרומה הרבה יותר גבוהות וכך גם האכזבות קשות יותר כל כך קשה לי לשמוע על השליליים האלה הלוואי שזה יהיה השלילי האחרון שלך ושל כולנו ושמכאן והלאה יהיו רק חיוכים בפורום שתהיה לך בכל זאת שבת נעימה, תבכי את מה שצריך ותאגרי כוחות לפעם הבאה.
עצוב גם לישלילי עצוב
חיבוקים חמים מהצפוןשלילי עצוב
שלילי עצוב
אוי...שלילי עצוב
ציקילישלילי עצוב
איזה יופיציקילי
אני החזרתי באסותא ביום ב' (יום אחריך) עוברון אחד כי זה מה שיצא... והנה תראי בינתיים זה הצליח , וזו הפעם השניה שלי, בפעם הראשונה החזרנו 3ולא יצא מזה כלום (אפילו לא קפואים)...אז אל יאוש זה עובד ומצליחים גם כשההחזרה בארץ ואת תצליחי ובגדול.
ציקלי אין לי מליםשלילי עצוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.