שלילי מספר 5

• פותח הנושא mmh85
  • פורסם בתאריך

mmh85

New member
שלילי מספר 5

היי בנות, אני אחרי 4 הזרעות שכשלו, ivf ראשון- שאיבה והחזרת 2 מוקפאים והיום קיבלתי שוב שלילי. לבעלי אין בעיות זרע, הרירית היתה תקינה, אני כבר הייתי בטוחה שזה יהיה זה ושוב בטא קטנה משלוש. השאלה שלי מה לא בסדר אצלי?? למה שוב שלילי? עוד אף פעם לא קיבלתי חיובי :'(
כמו כן אני צריכה עכשיו להפסיק עם התמיכה? כמה זמן אחרי יכולים להחזיר לי שוב מוקפאים?

ענבל ח1

New member
חיבוק גדול. מצטערת לשמוע

יש גם עניין של מזל. אומרים שרוב הנשים יהרו באחד מתוך 5 טיפולי הפרייה.
את עוד לא שם.
אבל אני מבינה את האכזבה שלך ומקווה שבקרוב תתבשרי בבשורות טובות.
בהצלחה!

mmh85

New member
תודה! ושאלה

יש לי עוד 9 מוקפאים, מישהי יודעת אחרי כמה זמן מתחילים סבב נוסף? אני צריכה לחכות למחזור ואז להתחיל סבב?

ענבל ח1

New member
את צריכה לחכות למחזור

לעדכן את הרופא ואז הוא יחליט איזה סבב מוקפאים עושים.
אפשר ללכת לפי עובי הרירית, או החזרה עפ"י יום המוקפאים (כלומר אם הוקפאו ביום 2 אז יוחזרו יומיים אחרי הביוץ וכו'). יש עוד סוג סבב אפשרי של מוקפאים נדמה לי אבל לא זכור לי בדיוק מהו.
בהצלחה!

mmh85

New member
תודה! ולגבי היסטרוסקופיה

קראתי רבות על הבדיקה ומאחר וזה כבר שלילי 5 אתן מליצות לבקש הפנייה מהרופא לבדיקה? נראה לי די חשוב לבצע אותה כי היא בודקת את הרחם.

ענבל ח1

New member
לגבי היסטרו'

לי נראה שכדאי לבצע, למרות שיש פה שיחלקו עליי כיוון שזו בכ"ז בדיקה פולשנית, אבל אני בעד לבדוק ולגלות בעיות פוטנציאליות מוקדם מאשר מאוחר...
ועוד משהו - צילום רחם עשית? מקווה שכן כי זו בדיקה סופר חשובה ואם יש נוזל בחצוצרה למשל, כדאי מאוד לדעת כי הוא מפחית בחצי סיכוי להרות. אם יש חסימה רגילה (ללא נוזלים) אבל בשתי החצוצרות, זה יכול להסביר למה היתה אי הצלחה בהזרעות, אבל אז התשובה היא IVF שזה מה שאתם כבר עושים כרגע.
&nbsp

mmh85

New member
היי

תודה על התשובה וכן צילום רחם כבר עשיתי והיתה לי חסימה בשתי החצוצרות ואני באמת חושבת שכדאי לגלות בעיות מוקדם ולא אחרי עוד ועוד החזרות כושלות
תודה!! ואיך את מקבלת את ההפנייה? דרך הרופא המטפל? אפשר אולי לקבל דרך רופאת משפחה?

ענבל ח1

New member
האמת שלא נראה לי

נראה לי שרופא הפריון הוא המפנה.
ולגבי ההזרעות שביצעת, את בטח מבינה שלמרבה הצער לא היתה להן משמעות לאור החצוצרות החסומות.
למעשה, את צריכה לספור את ההפריה כטיפול הראשון הרלוונטי...
זה מבאס לגבי הזמן האבוד אבל מצד שני אולי קצת יכול לעודד לגבי ההמשך כי את לגמרי בסטטיסטיקה מבחינת ההפריות...
&nbsp

אם את מוצאת עוד בדיקות שממלצים לך לעשות תעדכני...

אני במצב דומה (למעשה אף עם וותק רב יותר- 4 הזרעות, 3 החזרות מוקפאים שונות, ותמיד בטא פחות מ 5
).
גם אני מתחילה לחשוד שזה לא רק עניין של מזל לא טוב, אלא שיש משהו שעדיין לא גילנו.

ואגב- 9 מוקפאים זה מעולה!! וזה עוד יחד עם שניים נוספים.. לא נתקלתי קודם במישהי שקיבלה 11 מוקפאים משאיבה בודדת, יש לך הרבה מזל וסיבה להיות אופטימית

למעלה