משתתפת בכאבך
לדוגית שלום, הצטערתי לקרוא על אכזבתך, אכן מרגע קבלת האכזבה, לפי דעתי זה הדבר הקשה ביותר מכל שלבי הטיפול לקראת כניסה להריון, מאחר וצריך להשקיע המון אנרגיה להתאושש מזה, לחזור לשגרה, ולהמשיך הלאה. מציעה לך להסיח את דעתך לזמן מה , לעשות חושבים, ולהמשיך ולא לוותר על האמהות, בכל דרך.
משתתפת בכאבךהיום שאחרי
אני קוראת את מה שאתם כותבים לי ובכל הודעה הבכי שלי גובר, עברתי הרבה אכזבות, זו נראית לי הקשה מכולם, אין לי מה לומר או לחשוב, אני מנסה לראות את הצד האופטימי זה שתמיד מחזק אותי ברגעי חולשה, אולם לא מוצאת למה לא מתאפשר לי להתעבר?, מה חיובי בלוותר על האימהות? קטנותי כבעלת יכולת להשפיע על התהליך מוכחת לי כל טיפול וטיפול ומרפה את ידיי. חברים יקרים, עייפתי, עייפתי מאוד, כבר לא יודעת אם אני רוצה או מה אני רוצה, המחיר שאני משלמת גבוה מדי, אני, אישה גאה על הדרך והאומץ שעשיתי נותרתי ריקה עם גוף שממאמן להתמלא. תודה חברים אאסוף בשקט את יגוני ואנסה להתאושש.
לדוגית שלום, הצטערתי לקרוא על אכזבתך, אכן מרגע קבלת האכזבה, לפי דעתי זה הדבר הקשה ביותר מכל שלבי הטיפול לקראת כניסה להריון, מאחר וצריך להשקיע המון אנרגיה להתאושש מזה, לחזור לשגרה, ולהמשיך הלאה. מציעה לך להסיח את דעתך לזמן מה , לעשות חושבים, ולהמשיך ולא לוותר על האמהות, בכל דרך.