שלילי- לי

מצב
הנושא נעול.

המכדררת

New member
משתתפת בכאבך

היום שאחרי
אני קוראת את מה שאתם כותבים לי ובכל הודעה הבכי שלי גובר, עברתי הרבה אכזבות, זו נראית לי הקשה מכולם, אין לי מה לומר או לחשוב, אני מנסה לראות את הצד האופטימי זה שתמיד מחזק אותי ברגעי חולשה, אולם לא מוצאת למה לא מתאפשר לי להתעבר?, מה חיובי בלוותר על האימהות? קטנותי כבעלת יכולת להשפיע על התהליך מוכחת לי כל טיפול וטיפול ומרפה את ידיי. חברים יקרים, עייפתי, עייפתי מאוד, כבר לא יודעת אם אני רוצה או מה אני רוצה, המחיר שאני משלמת גבוה מדי, אני, אישה גאה על הדרך והאומץ שעשיתי נותרתי ריקה עם גוף שממאמן להתמלא. תודה חברים אאסוף בשקט את יגוני ואנסה להתאושש.
משתתפת בכאבך
לדוגית שלום, הצטערתי לקרוא על אכזבתך, אכן מרגע קבלת האכזבה, לפי דעתי זה הדבר הקשה ביותר מכל שלבי הטיפול לקראת כניסה להריון, מאחר וצריך להשקיע המון אנרגיה להתאושש מזה, לחזור לשגרה, ולהמשיך הלאה. מציעה לך להסיח את דעתך לזמן מה , לעשות חושבים, ולהמשיך ולא לוותר על האמהות, בכל דרך.

a17

New member
מצטערת ../images/Emo201.gif

שלילי- לי
היי חברים, מזה כשבוע וחצי לא ביקרתי בפורום, קראתי על המפגש, שלצערי לא אוכל להגיע, אולי בפעם הבאה? וגם מאוד התרגשתי עבור אדווינה, יחד עם זאת אני מאוד מאוד שפופה היום- אני סופרת כישלון שלישי. לא האמנתי שראיתי את הערך 2, בהתחלה חשבתי שאני לא רואה טוב ואולי זו התוצאה מהבדיקה הקודמת אולם לא- זה אמיתי ונכון- ש ל י לי. נראה שאני מתחילה לוותר, הזמן שעובר גורם לי לחשוב לעצור את התהליך, איני עומדת בחרדות, בתיקוות, ובניפוצם- ריטואל מוכר אצל הרבה חברות בפורום, אין לי הסברים, יש תהיות אולי אני אלרגית לתרופות? כי התפתח לי גרד בחילות ושילשולים, ואולי התרופות לא ניספגו? אולי לא שתיתי מספיק מים? אולי לא רציתי מספיק? לא יודעת אין לי תשובות, 3 עוברים, רירית 7 הכנה יסודית בדיקות זריקות טוסיק כחול ותקווה ורודה שהופכת לאפורה. צר לי ולא רוצה להכביד עליכם, אז מתנצלת מראש.
מצטערת

צוקה1

New member
דוגית חמודה-צר לי על השלילי

שלילי- לי
היי חברים, מזה כשבוע וחצי לא ביקרתי בפורום, קראתי על המפגש, שלצערי לא אוכל להגיע, אולי בפעם הבאה? וגם מאוד התרגשתי עבור אדווינה, יחד עם זאת אני מאוד מאוד שפופה היום- אני סופרת כישלון שלישי. לא האמנתי שראיתי את הערך 2, בהתחלה חשבתי שאני לא רואה טוב ואולי זו התוצאה מהבדיקה הקודמת אולם לא- זה אמיתי ונכון- ש ל י לי. נראה שאני מתחילה לוותר, הזמן שעובר גורם לי לחשוב לעצור את התהליך, איני עומדת בחרדות, בתיקוות, ובניפוצם- ריטואל מוכר אצל הרבה חברות בפורום, אין לי הסברים, יש תהיות אולי אני אלרגית לתרופות? כי התפתח לי גרד בחילות ושילשולים, ואולי התרופות לא ניספגו? אולי לא שתיתי מספיק מים? אולי לא רציתי מספיק? לא יודעת אין לי תשובות, 3 עוברים, רירית 7 הכנה יסודית בדיקות זריקות טוסיק כחול ותקווה ורודה שהופכת לאפורה. צר לי ולא רוצה להכביד עליכם, אז מתנצלת מראש.
דוגית חמודה-צר לי על השלילי
מכירה את ההתרסקות ואת התחושות שבעקבותיה-נורא כואב- מה אפשר לומר ברגעים כאלו? הלוואי והייתי יכולה להקל עלייך במשהו חיבוק גדול והמון הצלחה יקירתי צוקה

מצטערת כ"כ על השלילי.

שלילי- לי
מצטערת כ"כ על השלילי.
ואת לא צריכה לכתוב "להכביד עליכם". הפורום הזה הוא בית חם לטוב ולרע ופה כולם מבינים את כולם ושותפים לתחושות. מקווה שבפעם הבאה כולנו נזכה להשתתף בשמחתך ובהתרגשותך.

3דוגית

New member
תודה על העידוד וחג שמח

שלילי- לי
תודה על העידוד וחג שמח
היי חברים וחברות, נחמה גדולה נתתם לי, מעריכה את התמיכה המילים והאיכפתיות , אני משתדלת להתאושש. חג שמח, מקווה שתהנו מחר במפגש, ספרו לנו איך היה

מצב
הנושא נעול.
למעלה