שלילי וזהו !

אופה3

New member
אחותי היקרה לסירה שלנו, אני כל כך

עצובה בשבילך, העלת דמעות בעיני, בזמן הקצר שאני כאן בפורום, הצלחתי להקשר אליך, בתור חברה הכי טובה, אני כל כך מצטערת, אין לי מילים להביע ואין מה שאוכל לומר על מנת להקל על כאבך. אני מקווה שבעוד שבועיים יהיה יותר טוב, ושהפעם הבאה תצליח, אני מקווה שתתחזקי ותחזרי אלינו מהר, ותעברי גם לפורום השכן כל כך מהר, שלא תספיקי להגיד שלום, ואז תגידי ביי. אוהבת אותך אחותי דנדושית היקרה שלי, קבלי הרבה חיבוקים והאהבה שלי אליך, מפה, ועד למקום מגוריך. אוהבת אותך ואוהבת מאוד בקי

סיגל 01

New member
דנדושי יקרה ../images/Emo14.gif

עשית לי עצוב כ"כ. למרות שזו רק פעם ראשונה, ויש סטטיסטיקה, ובד"כ הפריה ראשונה נכשלת, כי הרופא רק לומד להכיר את הגוף שלך, ממש קיוויתי. קיוויתי רציתי, בחיי שכמעט כמוך. תהיי חזקה, יקירתי, את תצליחי בפעם הבאה. אוהבת

גיליה

New member
דנדוש יקרה

עצוב לי איתך, אני מקווה שתתאוששי מהר ותחזרי במלוא המרץ למסלול. לכולנו יש את רגעי המשבר עם בואה של המכשפה
, אבל כמו שמישהי כבר כתבה כאן, תמיד מוצאים כוחות חדשים להמשיך הלאה... בתקווה שהחודש הבא יחייך אל כולנו
!

רומי 007

New member
דנדוש חמודה שלי

אני רואה שבחרנו באותן מילים בדיוק לתיאור ההרגשה "נטולת אנרגיות לחלוטין". מצטערת לקרוא את מה שעובר עלייך. גם אני עכשיו לא נכנסתי לפורום כמה ימים מתוך מצב רוח רע במיוחד. אז תקחי את הזמן שלך ותתאוררי כי גם כדי לתמוך באחרים צריך למלא אויר ולצלול שוב. אני בטוחה שתאוששי מהר ותתחזקי. בהצלחה בטיפול הבא לא להתייאש!

shirili1

New member
מצטערת כל כך לשמוע

דנדוש אני כל כך מצטערת לשמוע על השלילי, כניראה שהחודש המזל לא לצידנו אבל תמיד יש חודש חדש ונקווה שחודש הבא יהיה חודש החיוביים. מחבקת אותך באהבה שירלי

1שמש1

New member
דנדוש יקירתי../images/Emo7.gif

דנדוש היקרה אני איתך. אל תחפשי תשובות. והכי חשוב אל תאשמי את עצמך שזה לא הצליח ו/או אני לא הצלחתי להחזיק את זה....(זה מה שאני עשיתי וזה לא ממש עוזר... להפך.) כרגע זה פשוט איכסה ובגדול. מאוד מקוה שבפעם הבאה יצליח לכולנו.... בינתיים המון אהבה

e k

New member
דנדושית

אוי כמה שאני מצטערת כל כך קיוויתי כל השבת בשבילך.

אוי דנדוש זה כל כך כואב

ומבאס. אני מאמינה ובטוחה שאחרי שתתאבלי כמו שצריך תמצאי את הכוחות להתרומם, ולהתחיל שוב מהתחלה. וגם מקווה שהסדנה תעזור לתת כוחות ואנרגיות. ((((((((((((((((((((חיבוק)))))))))))))))))))))

ronylew

New member
דנדושה ממש עצוב../images/Emo7.gif

צר לי על השלילי אני מקווה שמהר מאוד תאספי את כל כוחותייך לטיפול הבא אין הרבה מילים שיוכלו לנחם אז שולחת לך חיבוק מרחוק עם המון אהבה רוני

תודה לכולם ../images/Emo23.gif

חברים נפלאים למי שכתב לי פה ובמסרים ובאי סי קיו , אני מבטיחה לענות לכולם רק זה יקח לי קצת זמן. מהר מאוד חזרתי , האמת אתמול בעלי לקח חופש ונשאר איתי כל היום , העברנו את היום יחד , היינו זקוקים לזה . היום העמסתי על עצמי עבודה במעבדה ויצאתי משם יחסית מאוחר ואפילו קבלתי טלפון מחברה שהייתי בא לראיון עבודה והוזמנתי לראיון המשך (שזה אומר סיכויי קבלה טובים) וזה מאוד עודד אותי , כי אתמול חשתי שהכל שלילי , גם הטיפול גם לא מתקשרים ממקומות עבודה,ופתאום זה נתן איזה שהוא אור בקצה המנהרה. אבל כעת הגעתי הביתה , לבית ריק וכל הדכאון חזר והציף , לכן אני חוזרת אליכם חבריי היקרים והאהובים. ושוב תודה על השתתפותכם הכנה בכאבי.
דנדוש

למעלה