שלילי וזהו !

שלילי וזהו !

האמת אני נטולת אנרגיות לחלוטין ואני חושבת שאקח לי כמה ימים לעצמי ותסלחו לי אם קצת אעלם ולא אגיב , אני לא במצב רוח מי יודע. "צר לי לבשר ...." אמרה לי האחות וקבעה לי תור לעוד שבועיים ויומיים לשיחה עם רופא ועד אז נותר לנו להתחבט בשאלה למה למה למה ?????????. לי נראה שפשוט התמיכה לא היתה מספיק טובה , עובדה שהתחלתי לדמם למרות הפנינים ועוד הקדימה המכשפה ביומיים . בינתיים נותרה לנו לפחות האופציה של הסדנא של העו"סית באיכילוב שנפתחת שבוע הבא , שם נוכל קצת לשוחח על זה ולפרוק , זה מה יש. אז זהו זה העדכון לכל מי שמתענין/ת ועכשיו אעבור לשתיקה לזמן מה , עד שאתחזק ואתאושש ואחזור. תודה לכל מי שתמך/ה בי עד כה
דנדוש

neta2

New member
ככ עצוב לי ../images/Emo10.gif

אני מבינה לליבך. קחי כמה זמן שצריכה ותירגעי, ותנוחי ותרפי מכל הלחץ שהיית בו.. ואם את עוד פה, אז רק שתדעי שזה עובר ואין לי מושג איך , אבל אנחנו מצליחים למצוא כוחות מחודשים לשוב ולעבור את הטיפולים הללו עוד ועוד ועוד.. אז אני מחבקת ומצטערת ותצמדי חזק חזק לכל מי שמביע אמפטיה ואהבה.. כי זה הכל בחיים

ש מ י י ם

New member
דנדוש יקרה../images/Emo140.gif

ממש ממש מצטערת בשבילך אבל זהו כמו שאת אומרת זה חלף ועכשיו צריך לצבור כוחות לפעם הבאה וכמו שנועם תמיד אומרת היום הראשון של המחזור זה היום הראשון של ההריון הממשמש ובא...אז קחי לך את הזמן שלך תתאוששי ותחזרי אלינו במהרה כמובן עם בשורות טובות.. בינתיים שולחת לך
ענק והרבה
ות... אוהבת שמיים

kalm

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מיכל ק-ש

New member
דנדוש

אני עצובה לשמוע על השלילי הסופי והכל כך מוחלט הזה. אני לא חושבת שהתמיכה שקיבלת אינה מספיקה. מכיוון שאת מטופלת באיכילוב אני מניחה שקיבלת 2 נרות, 3 פעמים ביום וזו בהחלט תמיכה מספיקה. יש הרבה נשים שמקבלות את המחזור למרות שהן נוטלות את התמיכה. אל תטרידי את עצמך בכך. ברוב המוחץ של המיקרים, אי אפשר לדעת למה זה לא הצליח. מקווה שהסדנא תעזור לך לפרוק את העצב והתסכול ותחזיר לך את האופטימיות והתקווה לקראת הטיפול הבא, שהלוואי ויהיה האחרון. מיכל

אולה *

New member
אויש, דנדוש. ../images/Emo24.gif

כל שלילי כואב מאוד. אני יודעת. ואני שונאת את ההודעה בטלפון. האחות לא מוצאת את המילים, ואת רוצה להתנתק ולהיות לבד ולא לשמוע אף אחד. גם אני מקווה שהסדנא תעזור. (להזיק היא לא יכולה
) נתראה.

דנדושה חמודה, זלגו לי דמעות כשקראתי

גם אני שואלת איתך למה? וגם שואלת למה אין לי תשובות... זה טוב שאת עוברת לשתיקה.... מבינה אותך בכל ליבי... מאמינה שהטיפול הבא יהיה הסופי, לפחות רוצה לקוות כל כך... והלוואי שהסדא תיתן לך עוד הרבה הרבה... נותנת לך חיבוק ענק (לא צריך אייקונים) ובוכה יחד איתך... דנדוש, מאמינה שיהיה טוב, ואת תתחזקי ותתאוששי ואז תוכלי להמשיך...

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif דנדוש ../images/Emo24.gif ../images/Emo14.gif

אני כל כך מכירה את התחושה שם למטה על הקרשים
. תהיי שם כמה שאת צריכה, ואל תנסי בכלל להראות מלאת אנרגיות כשאת לא. כל כך קיוויתי בשבילך ביומיים האחרונים. כל כך רציתי להגיד לך בפולנית צחה א-מ-רתי לך, אבל למציאות יש סדר משלה, וקשה להתערב בו. למה? אין לזה תשובה יקירתי, ככה זאת התשובה הכי כנה שיכולה להיות. זה שהמכשפה הקדימה ביומיים לא ממש משכנע שהתמיכה לא היתה טובה. קחי לך את הזמן שלך לטמון את הראש עמוק בכרית, או בכתף האוהבת של האיש. תבכי בלי לדפוק חשבון לאף אחד. ההקלה תבוא מעצמה, אפילו לפני הסדנא. מה שכן, זה בהחלט רעיון טוב להשתתף בסדנת תמיכה. ככל שתפני יותר ג´יפה מהנשמה תרגישי טוב יותר. תחזרי אלינו כשתרגישי שזה טוב לך
נועם

זוליק

New member
../images/Emo14.gif כל כך מצטערת ../images/Emo14.gif

האמת שחיכיתי להודעה שלך בקוצר רוח ונכנסתי מדי פעם לבדוק, אך לא זאת התשובה שציפיתי לה. אני ממש מבינה אותך וקחי לך את הזמן שלך עד שתתחזקי שוב. אך תדעי שאנחנו כאן בשבילך אם רק תצטרכי. שולחת לך
ו-
לעידוד. בקשר לסדנת תמיכה שיהיה בהצלחה וזה נראה לי רעיון מצויין לפרוק מתחים וכאבים.

יקרה שלי כל כך קיוויתי ../images/Emo14.gif

אני מצטערת. אין מה לחפש "אשמים" או סיבות, התשובה הרבה פעמים היא הסטטיסטיקה הנוראית הזו. תשקעי היום בדמעות, מחר תרגישי יותר טוב, ולאט לאט התקווה תמלא שוב את הלב, ויהיו בך הכוחות לנסות שוב. אני בעד הסדנא, גם לנפש שלנו יש מקום כאן. מנסה לחזק כמה שאפשר.

עמית@

New member
פעם היה פה דיון על איזה שלילי הוא

הקשה ביותר. לי אישית השלילי הראשון מאיכילוב עם האחות שקבעה לי תור בטלפון היה הרקשה ביותר החנק שעולה בגרון והסופיות המוחלטת הזו לי זה היה המעמד הקשה ביותר בכל הטיפולים (שרובם היו איכסיים למדי) כך שאני מבינה לחלוטין
ומצטערת בשבילך ומקווה שזו הפעם הראשונה והאחרונה.

שמולה

New member
../images/Emo14.gifדנדושי../images/Emo14.gif

כל כך התפללתי בשבילך... ואני ממשיכה. לא מפסיקה אפילו לרגע. זה נורא עצוב וכואב ואני סולחת לך מראש על השתיקה הצפויה (אני אתגעגע)... תעשי כל מה שאת מרגישה שאת צריכה כדי לסגור את העבר ולהתחזק לעתיד... אוהבת

עינתפ

New member
כואב ועצוב הוי כמה שזה מוכר.

לא להאמין כמה אנחנו יכולות לשמוע "שלילי".

דנדוש

קחי לך כמה ימים לעצמך, כמה שאת צריכה. החזיקי מעמד, ויהיה טוב. החודש לא אבל יהיה החודש הבא!! מחזיקה לך אצבעות שתשמרי על המורל ותמשיכי הלאה.

אוי דנדוש מאוכזבת איתך ..

מצטערת לשמוע ואני יודעת שאין מילים לעודד אבל אני מאמינה שאת חזקה מספיק !! אוהבת ואשמח תמיד לתמוך בכל עת גם שתיקה זה פורקן . יונית החיובית!

למעלה