שלילה..

k1235

New member
שלילה..

עשיתי אתמול תאונה קטנה מאחור עם מורה נהיגה שבלם בפתאומיות אני נהג חדש האוטו של המורה לא נפגע רק נזק קטן לרכב שלי ומכות יבשות שרק אני קיבלתי.. האם אני יקבל עונש כלשהוא? אני אמור ללכת למשטרה כדי להוציא דיווח על תאונה לבית חולים אין על דבר כזה שלילה או משהו? יהיו לי סנקציות ממשרד הרישוי שיגמר לי הנהג חדש..?

Superdror

New member
לא יהיה שום דבר.

גש לבית החולים, דווח על התאונה ותיקח אישור על מעורבות בתאונה למיון. כשאתה ניגש אל המשטרה - קח איתך תעודת זהות, רישיון נהיגה, תעודת ביטוח של הרכב(חובה), רישיון רכב (גם את המקור - ואתה צריך להשאיר שם גם צילומים, אז תכין עצמך מראש).

almogas

New member
לאא צריך!!

אל תגיד שהיו נפגעים כי ישללו לך את הרשיון.. תדווח רק לחברת ביטוח על התאונה כדי שיתקנו לך את האוטו אתה נחשב אשם בתאונה הזו כי לא שמרת מרחק... אז אם תגיד שנפגעת תקבל שלילה בגלל שגרמת לתאונה עם נפגעים

מתן1002

New member
נכון אבל חוץ ממנו לא היו נפגעים אז

על מה בדיוק ישללו לו את הרישיון???

buda11

New member
שמע אחי

תלך לסוכן הביטוח שלך הוא יגיד לך מה לעשות.

k1235

New member
עידכון..

אז ככה הלכתי למשטרה כדי להוציא אישור משטרה בשביל בית חולים הבוחן תנועה לקח לי את הרישיון נתן לי רישיון זמני והזמין אותי לשימוע בפני קצין ואמר לי רק בגל לשאנ ינהג חדש זה ככה אם לא הייתי נהג חדש לא הייתי מקבל כלום עכשיו הוא אמר שהקצין יכול לתת לי 60 יום שלילה זה נכון? מה אני יכול לעשות בשביל לצאת מזה בזול?

רן88

New member
כן, על תאונה עם נפגעים אפשר לקבל

שלילה ל-60 יום. הייתי ממליץ לך להתייעץ עם עו"ד שמתמחה בעניין, הפורום הזה לא מספיק מקצועי כדי לעזור לך. להבא, שמור מרחק, בטח ובטח מ
.

למעלה