שלילה רשיון!

InBaLuLu

New member
שלילה רשיון!

שלום אנשים, נשלל לי הרשיון ל 7 חודשים, ובחודש הקרוב מחזירים לי אותו, אז רציתי לשאול אם מישהו מכם יודע, האם מחזירים לי את הרשיון?(פשוטו כמשמעו) או שאצטרך לעשות טסט או תיאורייה וכל הבלגאן הזה מחדש?

אוראל1988

New member
אני מנסה להבין..

אם על תאונה שבא חו"ח נהרג אדם הרישיון נפסל ל-3 חודשים, מה אתה עשית שפסלו לך ל-7 חודשים

InBaLuLu

New member
זה בחור..

נתתי לו להיכנס על המשתמש שלי כדי שלא יפתח חדש חחח

be_roo

New member
אין קשר בין פסילה מנהלתית ל-90 יום

אחרי תאונה קטלנית, לשלילת רשיון שנקבעה ע"י שופט בגין עבירה או מעורבות בתאונה.

wil

New member
90 יום זו שלילה מנהלתית ע"י קצין

משטרה שמקבלים על תאונת דרכים בה נהרג אדם - בלי שיקול דעת של הקצין. זוהי סנקציה מנהלית ללא קביעת אשמה אלא נועדה להגן על הציבור מפני נהג שעשוי להיות מסוכן. אני יודע שבשלילה מנהלתית על עבירות תנועה (בניגוד למעורבות בתאונה קטלנית) ניתן לבקש קיצור השלילה המנהלתית ולפעמים אף לסיים את התיק כולו לפני שהיא הסתיימה. לא יודע מה לגבי השלילה בתאונה קטלנית. בכל מקרה לאחר מכן מתקיים משפט בו השופט יגזור עונש (במידה והנהג הנ"ל אכן אשם בתאונה) - ובריצוי העונש כמובן יקזזו את הזמן שהנהג כבר עשה במנהלתית. (נניח יקבל 6 חודשים שלילה - יעשה רק 3 נוספים כי 3 כבר עשה)

be_roo

New member
לפי הנוהל המוכר לי

אמורים להחזיר לך את הרשיון כרגיל כרגע, אבל תדרשי לעבור רישוי מחדש בתום השנתיים של תקופת ה"נהג חדש". אם התקופה הזו כבר עברה בתוך תקופת השלילה, כנראה לא יחזירו לך אותו לפני שתעברי תיאוריה וטסט נוספים.

InBaLuLu

New member
אממ רגע...

בוא נגיד ככה, נשלל הרשיון בתקופה שלא הייתי נהג חדש, עברתי את הנהג חדש כבר, אז מה עושים? צריך טסט מחדש? לפי מה שהבנתי ממך רק אם אני נהג חדש אז עושה מחדש לא? אשמח אם תפרט יותר אחי! :) (אני לא בעל החשבון הזה, אני רואה שבעלת החשבון ספאמרית חח)

be_roo

New member
אם לא מדובר בנהג חדש אז פשוט

מחזירים לו את הרשיון. רק אם השלילה היא לתקופה של שנה ומעלה הוא ידרש לרישוי מחדש.

למעלה