שלייקס

nechoshtan

New member
שלייקס

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות שלייקס? אבל לא שלייקס יבשים ישנים, אני מחפש שלייקס מודרנים עם ציורים, עם רקמה של וולט דיסני, באגס באני למיניהם וכד' חיפשתי באמזון, איביי וכו ועדיין לא מצאתי אם מישהו מכיר אני אודה לו מאוד

Shy Guy

New member
אני לא בטוח איפה אפשר לקנות שלייקס מעניינים,

אבל.. למען האמת, למרות שחיפשת ב-eBay, הצלחתי לאתר כמה בודדים בצבעים ו/או עם הדפסים מעניינים. :) כרגע החברה היחידה שעולה לי לראש (ולא קיימת בארץ, לצערי
) ומשווקת שלייקס היא Topman, אני זוכר שמבחר השלייקס באתר היה יותר מעניין בעבר, כרגע הוא די רגיל ורק שניים הם עם הדפסים (ולא כ"כ מיוחדים): http://www.topman.com/webapp/wcs/st...539&parent_category_rn=134530&langId=-1&top=Y אומנם הם מבצעים הזמנות רק לארה"ב ולמספר מדינות באירופה, אבל יש לך אפשרות דרך אחד האתרים הבאים לקבל כתובת בארה"ב (ולשלם אחוז קטנטן מסוים מהפריט לחברה שהעניקה לך את הכתובת) וכך להזמין את הפריט בו אתה מעוניין: UShops, Mustop ו-EZBuyUS.
אנסה לחשוב על חברות נוספות.. :)

Cardian

New member
בדיוק היום ראיתי!

הייתי בשוק הפשפשים ביפו, בבוקר, בחום המגעיל של הנמל - ובשוק ראיתי ברנש שמוכר שלייקס מגניבים. לא קניתי (מאחר ובאותו רגע לא העלתי על הדעת מה אני יכול לעשות איתם), אבל אם אתה רוצה - לך לשם בעצמך ותתחדש. צ'ירס.

למעלה