שליטה עצמית אמיתית

שליטה עצמית אמיתית

קבלו שיתוף.. קמתי בבוקר. ישר המחשבות התחילו לרוץ והתחלתי להרגיש לא טוב עם עצמי, ושעומד להיות לי יום לא טוב. ישר אמרתי למוח ולרגשות שלי, שתקו כולכם! אני ארגיש איך שבא לי ואני בסדר גמור. ואז המוח לא וויתר והעלה לי חששות לגבי הדייט של אתמול, ישר אמרתי לו, ששש! אני ממש בסדר עם זה ואני מתחיל את היום במצב רוח טוב! קמתי מהמיטה והתחלתי לעשות את ענייני הבוקר.. עדיין מחשבות קטנות החליטו להטריד .. ורגשות החליטו להסביר.. אבל במהרה כולם הבינו שאני ממש לא מתכוון לשחק במשחק שלהם.. ונעלמו להם כמו שבאו. כך הגעתי לתחנת רכבת שליו בהיר ובטוח, אחרי שלא הסכמתי להיכנע לשטויות של הגוף המחשבות או הרגשות שלי. הגעתי לעבודה, הבוס התחיל לצעוק עלי ולהטיף לי והרגשתי איך שזה מתחיל להשפיע עלי ולהוריד לי את האנרגיה. מיד אמרתי לעצמי - לא! אני לא אתן לו כוח לגרום לי להרגיש ככה, שיצעק כמה שמתחשק לו. וחזרתי להרגיש ממש קיי או קיי. באיזה שלב שוב עלו החששות לגבי הדייט העכשוי, ומה יהיה איתה ומה היא חושבת והיא רוצה אותי? ומה עומד להיות? מיד אמרתי למחשבות - שקט, אם קשר, אז כיף, חופש, ואהבה בלבד! ואני מבקש מכל מה שלא נכלל מבין אלה, לצאת לי מהראש עכשיו. וכך חזרתי לי לרגיעה שלי.. ונראה שלמרות הכל.. זה הפך להיות יום לא רע בכלל! כי בחרתי בזה.. ולא כי זה נבחר עבורי.

למעלה