ד"ר אסף-זה יותר מבסדר ואפילו חשוב
זה יותר מבסדר ואפילו חשוב להזכיר את הכדור. באמת חשוב ליידע . כי הטיפטוף הזה,ואני רק מנחשת- בטח עלה בחיי הרבה כלבים שבעליהם לא יכלו לסבול כלב,כלבה,מטפטפים בכל הבית. וזו באמת בעיה.אמיתית מאד. הענין הוא בגישה של וטרינרים,בה נתקלתי באופן אישי וראיתי דיווחים של גולשים. חשוב להדגיש שהכדור הנו האופציה הסופית. אולי יש גם אופציה ניתוחית עליה איני יודעת. לי באופן אישי קרה הדבר המוזר הבא: כלבי,כלב גדול,התחיל לטפטף. הרמתי טל' לוט' שלי (המון נסיון,וותק) באותה תקופה הסברתי מה קורה ושאלתי האם להביא שתן לבדיקה-לפני שמגיעים. נעניתי שצריך לראות את הכלב. הגענו,נבדקה הפרוסטטה,שנמצאה תקינה (הכלב מסורס אז למה שתהיה בעיה?) הושטה יד לעבר קופסת כדורים,נספרו 20 ונאמר לי לתת לו כל יום אחד.לדווח אחרי שבוע. זה עבד.אז בשביל מה להודיע שזה עובד ממילא יגידו לי להמשיך.המשכתי. בסה"כ זה נמשך 3 חדשים. לא הייתי רגועה,משהו נראה לי חסר.ובנוסף,נודע לי שיש סירופ (התחלתי להתענין) ובמרפאה דרשו שאקנה אריזה שלמה(100 כדורים). שאלתי באחד הפורומים. הרמתי טלפון ו "ראיינתי" שני וטים.היה ברור שאני מחליפה וט'. נשאלתי חזור ושאול האם אני בטוחה שלא נעשתה בדיקת שתן. החלטתי למי מהוטים ש"ראיינתי" אנחנו עוברים. לא נשאלתי אצל מי הייתי קודם ואני לא נידבתי את המידע. התברר שיש דלקת בדרכי השתן יש סטרוויטים. גם הבנתי באיזו סכנה היה כלבי .