שליטה על הכתוביות

שליטה על הכתוביות

יש לי כרטיס PVR להקלטה תוכניות טלוויזיה לכונן וממנו לצריבה. האם יש תוכנה השולטת בכתוביות. יש תוכניות שאני רוצה להסיר כליל את הכתוביות ויש תוכניות שאני רוצה להעתיק את התמליל לוורד. האם יש אפשרויות כאלה, או שזה בגדר חזון רחוק ביותר. תודה.

kkdd

New member
לפי מה שהבנתי לפי שאלתך..

שאתה מקליט סרט/סידרה אל המחשב מהטלוויזיה, שבסרט עצמו יש כבר את הכתוביות אז אתה לא יכול לחלץ אותם למלל (ואם היה ניתן אז זה לא חוקי!!!) להסיר כתוביות? תוכל להקטין את הסרט על ידי הוספת שוליים שחורים אבל אתה תאבד המון מידע מהסרט... יש פילטר לזה בתוכנה VDMOD הסברים במאמרים קטגורית VIRTUAL DUB יש שם מאמר על הפילטרים. (לאחרונה ראיתי שמישהו "העלים" LOGO שהיה בתוכנית טלוויזיה (שהקליט אותה למחשב) הוא עשה אותה כאילו היא שקופה אבל היו עיוותים, ואם תשים את זה לכל אורך הסרט זה יהיה מאוד מעצבן בעין...) אני לא יודע איזה פילטר הוא השתמש.

Ncoder

New member
איפה ראית? אני רוצה לנסות ...

התוצאה הכי טובה מתיימרת להגיע מפילטר של NSU, יש להם באתר גם סרטון שממחיש את ההבדל כביכול בין הפילטר שלהם ל-3 פילטרים אחרים מוכרים, מהסרטון שראיתי יש שיחזור נחמד מאוד של המידע המקורי (אולי 80 אחוז). בכל מקרה התקנתי את הפילטר הזה ושיחקתי איתו חצי שעה, הצלחתי לקבל רק כמה 4 או 5 פריימים שיש בהם שיחזור של כ-50 אחוז אולי... באתר של MSU טוענים שיש שיפור גדול בפילטר בעוד כמה חודשים, נראה .

למעלה