שליטה נשית

רונה38

New member
שליטה נשית

מה היה קורה אילו נשים היו שולטות בעולם: מחזור יהיה הגנה לגיטימית בבתי המשפט. קניות יחשבו כפעילות אירובית. הנשים יהיו הבוסים והגברים יהיו מזכירות. הם יעבדו כפול ולא יקבלו קרדיט על כך. גברים ירוויחו 70 אג´ על כל שקל שמרוויחה אישה. בשעות השיא (בסביבות 8 בערב), ישודרו אופרות סבון. גברים יקנו פלייבוי בשביל הכתבות כיוון שלא יהיו שם תמונות. גברים ילמדו משפטים כמו - "אני מצטער", "אני אוהב אותך", "את יפהפייה", "כמובן שאת לא נראית שמנה בבגד הזה" נשים ישפטו לפי ההשגים שלהם ואילו הגברים לפי המראה. גברים יקדישו לנשים שלהם יותר זמן מאשר למכוניות שלהם. המכסה של האסלה תמיד יהיה למטה. כותרות הספורט לעולם לא ישודרו יותר מדקה. כל הגברים יאולצו לבלות יומיים בחודש בסימולציה של מחזור. בזמן משבר גיל העמידה גברים יקבלו כאבי ראש ונשים תצאנה עם צעירים בני 19 כשתינוק יוולד גברים יקבלו חופשה של 6 שבועות כדי לשרת את האישה מכף רגל ועד ראש. ולכבוד הבעסה של טאקילה, גברים יאלצו לבלות עם אמותיהם שלושה ימים בשבוע, עם חמותיהם שלושה ימים בשבוע ואז כשיבואו לנוח, מה זה יעריכו אותנו.

ואני חשבתי...

שהנשים כבר שולטות בעולם "מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה" (שאומרת לו מה להגיד מתי איך ולמי) וחוץ מזה הן מתמרנות את הגברים לכוון אותו הן בוחרות מה את רוצה יותר ???

ו.....

תתיעצי עם C בטח יש לה רעיונות......ללקק את אצבעות כדי לפתור את הבעייה

אבל....

לפי הבעייה את יכולה לראות מי שולט בעולם (עולמינו, עולמך) אז זה גבר או אישה .....? וגם את זה את רוצה לשנות .....

רונה38

New member
קודם כל

תעלי חיוך שנית, את בחברה טובה שלישית, בואי נתנחם בעובדה, שאנחנו יותר צעירות מהן, מה שמקרב אותן, כרונולוגית מהר יותר ל....שם. רביעית, איףףףףףףףףף, אין לי רביעית.

טאקילה~*

New member
רביעית..

תוחלת החיים במשפחה שלה ארוכה..מינמום 98 לעומת זאת תוחלת החיים במשפחה שלי קצרה הרבה יותר.. אז יש סיכוי שאני יעקוף אותה... אמרתי יש לה 7 נשמות נישארו לה 6 אוףףף ופוףףףףףףף

מתוקה39

New member
וחמישית.....

לחמותי יש 9 נשמות....כבר הלכו לה כמה, אבל, כנראה היא מחדשת אותן... יש לה אולי קשרים טובים, עם אלוהים. אוףףףףף ועד שיבוא הפוףףףף.....אלוהים יעזור לי וכמה שיותר מהר יותר טוב. מתוקה39

טאקילה~*

New member
מתוקה...

שילמת אגרה? על כרטיס מועדן...אחינו המדוכאים... תגשי לcגל שלמי לה היא תארגן לך כרטיס זמני.. עד שיגיע הכרטיס הקבוע...אל תבריזי תשלום במקום..

למעלה