שליטה מרחוק

eliyafe2

New member
שליטה מרחוק

שלום יש לי רשת מבוססת 2003 ותחנות XP אני רוצה לשלוט על אחד התחנות דרך השרת ללא תוכנה חיצונית (כלומר רק דרך מערכת ההפעלה) עד כמה שאני יודע יש 2 אפשרויות או שולחן עבוד מרוחק או סיוע מרחוק איך אני גורם דרך השרת כדי שהתחנה תאפשר את הכניסה (לדוג' אם יש סרביסים שצריך להפעיל בתחנה אז איזה) תודה אליהו

anony3

New member
terminal services?

לזה אתה מתכוון? בעקרון ב2003\XP רק צריך לסמן checkbox בproperties של ycomputer בלשונית Remote יש לך את האופציה של Allow users to connect remotly תלחץ בשורת הפקודה (Run) את המילה mstsc ובחלון שנפתח תכניס את שם השרת\מחשב...זה פותר לך הכל...נראה לי

eliyafe2

New member
../images/Emo52.gifכנראה שלא הסברתי מספיק טוב

אין לי גישה ויזואלית לתחנות מרחוק אלא רק לשרת וברגע זה אני לא נמצא פיזית ליד התחנות, אני מעוניין שתהיה לי גישה כזו ולא דרך תוכנות חיצוניות אלא דרך מה שמובנה במערכת ההפעלה, איך אני מתוך השרת גורם לתחנה לאפשר לי להכנס אליה תודה אליהו

להשתלט משרת על תחנה.

כן זה נשמע חכם

eliyafe2

New member
אתה צוחק עלי?

אני התכוונתי ויזואלית וחוץ מזה כבר אמרתי שאני לא מעוניין בתוכנה חיצונית כל שהיא, לא VNC ולא Remote Admin אני רוצה בסה"כ להכנס לתחנה ברשת מתוך השרת בלי צורך בהתקנות בתודה אליהו

Yossi Benayoun

New member
אם אני לא טועה קיימת פקודה כזאת

\computer name\\ אתה יכול לאחר הסלאש האחרון להוסיף את שם הכונן והסימן של דולר אחריו כדי להגיע לכונן המדובר אבל אני לא בטוח אם לזה התכוונת

eliyafe2

New member
התחברות ויזואלית

כמו שולחן עבודה מרוחק כמו PCANYWHERE כמו עוד הרבה תוכנות רק שאני רוצה להפעיל את התוכנה של RDC מתוך השרת אליהו

antidot

New member
------>

בלי שהמשתמש יזם remote assistance, אתה לא תוכל. אתה יכול לפתוח RDC לתחנה שלו, אבל זה יעיף אותו מהsession שלו (יבצע לו log off). כל עוד מייקרוסופט דוחפים את remote tools כאחד היתרונות של SMS, אני בספק אם יהיה משהו מובנה במערכת הפעלה עצמה.

eliyafe2

New member
../images/Emo51.gif

OK מה אני צריך לעשות כדי לפתוח את הRDC בתחנה (אילו סרביסים והאם צריך עוד משהו)? אליהו

כמעט

אני עובד עם remote assistance. בלי בקשה של המשתמש. עדיין צריך אישור שלו אבל אני יוזם את ההתקשרות. ככה: Policy לתחנות - Computer Configuration > Adm. Templates > System > Remote Assistance Offer Remote Assistance: Enabled יש גם איזה קובץ HTML שצריך להוסיף בו שורה או שתיים כדי לבטל את אחת מבקשות האישור (בד"כ צריך אחת להתחברות ואחת להשתלטות).

Decoder

New member
אתה יכול לאפשר זאת ב-GPO

Computer Configuration->Windows Settings->Administrative Templates-> Terminal Services -> Allow users to connect remote.... על חשבונות המחשב.

Decoder

New member
אתה יכול לאפשר זאת ב-GPO

Computer Configuration->Windows Settings->Administrative Templates-> Terminal Services -> Allow users to connect remote.... על חשבונות המחשב. אל תשכח שזה פותח לך חור לא קטן

eliyafe2

New member
../images/Emo51.gif רבה

אני מניח שזה חוץ מלפתוח סרבסים תודה רבה אליהו

eliyafe2

New member
../images/Emo2.gif נראה לי שטעית

לאיפה שאתה לקחת אותי זה להגדיר האם לאפשר למשתמש להשתמש בRDC בתחנה שלו האם יכול להיות שהמקום הנכון זה: Computer Configuration->Windows Settings ->Security Setting ->Local policies ->User Rights Assignmet ->Access This Computer from the network האם כך? אליהו

Decoder

New member
לא טעיתי

ההגדרה מאפשרת לאפשר את השירות RDC בתחנת הקצה. (ה-CHECKBOX שמופיע תחת COMPUTER-ץPROPERTIES) ההגדרה שאתה נתת מתייחסת לנושא אחר. יום טוב.

eliyafe2

New member
../images/Emo52.gif ו ../images/Emo51.gif

אני אנסה ד"א איך גורמים לתחנה לעדכן את הGP שלה בלי להיות לידה פיזית ובלי RDC? בתודה אליהו

anony3

New member
...

telnet? חוצמזה כל לוגין עושה בדיקה לGP ומעדכן לפי הצורך

למעלה