פגעת בוואחד נק' אתה..
יפה לך. טוב, זה יהיה קצת מורכב, אבל אשתדל להסביר: תראה, דבר-מה אחד שאני מתעסק בו רבות בחיי הוא לוחמה פסיכולוגית, כן בדיוק- לוחמה; לא סתם טרחתי לציין שנוהגים לומר עלי שנפשי היא נפש של לוחם. זה התחיל אצלי בעיקר ממשחקי שח-מט והמשיך מכתיבה בצ'ט ובפורומים באינטנרט אם תבחינו בעבר המלחמתי הארוך שלי באינטרנט במקומות רבים לאינספור (מהצ'ט הישן של וואלה ששם הייתי אני ועוד איזה חמישה חברה- ממש כנופיה אינטרנטית שאח"כ שמענו בני נוער שמשוחחים עלינו- כמובן על הכינויים שלנו באוטובוסים בדרך לבית-ספר ועד כל-מיני עקיצות רעננות ומתוחכמות על אנשים רבים שזוכרים אותי לרעה\לטובה כאחד הדבורים הגודלים ביותר באינטרנט :->). אח"כ זה כבר התפתח לחיים האמיתיים, למקומות בהם אני צריך את זה- אני נוהג לשחק משחקי מוחות רבים עם מיני בני-אדם שסובבים אותי ובעיקר עם חברי שאיתם לשם שינוי יש לי באמת מאבקים מאתגרים

(כן, לא סתם אני בוחר בחברי). במסגרת זאת, אני מכניס גם את השליטה המנטאלית, בקשרים שלי עם בנות המין השני ולא בהכרח בצמערכות יחסים זוגיות, אני תמיד מכניס את זה- מחדד את כישורי לומד כיצד להצליח לגרום לבחורות לעשות בעקפיפין או לאו דברים מסומים שאני רוצה מהן. אכן, זה נשמע כאילו אני איזה דון-זואן מפוקפק מהסרטים, שוביניסיט שמחפש רק כיצד לכבוש נשים ולרדות בהן, אבל זה לא כך- זה בסה"כ משחק כוחות עדין בין המינים שאני מאמין (כפי בציינתי פה כבר בעבר) שטמון בכולנו ואם משיבים כלפי אש, אז זה הופך את הכל למהנה פי שתיים. הבעיה היחידה היא שעד כה לא השיבו כלפי אש אלא נכנעו , וזה אמנם גם-כן מהנה, אבל זה מוציא את הפלפל. זה הכל בנתיים.