שליטה מנטאלית

אייבורי

New member
שליטה מנטאלית

אשמח אם תכתבו קצת על שליטה מנטאלית. כיצד זה מתבטא אצלכם. איך ומה המטרה .

אסתי69

New member
וואו אייב

חתיכת שאלה הבאת פה אפשר לענות לך על זה שם במקום אחר כאילו שאפ'חד לא ישמע אותנו?

אסתי69

New member
הנה הנה אני פה

עניתי על זה כבר פעם ואני אנסה שוב. היכולת שלו לגרום לי לעשות כרצונו כשאני בטוחה שאניעושה כרצוני. היכולת שלו לגרום לי במבט או מילה לעשות בדיוק את מה שהוא רוצה. שאלת מה זה נותן... את היכולת שלי להוריד את מסכות היומיום ולחדור לתוך עצמי כשאני יודעת שיקבלו את מה שיצא משם ואותי גם אחרי המסע המפרך (ולא לשכוח שאני עברתי מזמן את המסע הזה וכבר לא פה) עניתי לך?

אייבורי

New member
בקמצוץ כן

אני חושב שזה מסע ריגשי השליטה מנטאלית משתמשת ברגשות, מין להשגת חופש ושיחרור נפשי. קראתי פעם מאמר שמישהי כתבה כי היא הייתה מזניחה את עצמה בנושא שתית מים. כחלק מהעונשים שקיבלה היה לשתות מים כל חצי שעה ולדווח. למרות שזה חסר קישור מיני זה שליטה מנטלית במובן החיובי והנכון במחינתי. לא הכל סובב סביב מין.

אסתי69

New member
ואני בכלל לא הזכרתי

מין... אצלי השליטה המנטלית היתה לעומק לא תמיד כללה את הצד הפיזי של הענין.

אייבורי

New member
אמרתי שהמין משמש ככלי

לפעמים להשגת השליטה המנטלית. ומשם ממשיכים לעיתים בלי מין או פיזי בכלל.

הכל בראש

זה הדבר שמעבר בלי עזרים חיצונייים, שכן הכל נמצא בראשנו. לא לזוז מילימטר , אפילו למשך שעות , מבלי להיות קשורה אפילו בקצה קצהו של משהו. ובכל זאת להרגיש כבולה בעבותות. זה גם סוג של אמון ואחריות במערכת הדום/סאב.גם אם אין את העיניים שרואות, למלא אחר הדרישות, כי זה משהו הרבה יותר עמוק - מחויבות שכזו.

אייבורי

New member
מלאכית

אמנם שליטה מנטלית נבנית לאט ועם המון אמון וסבלנות. האם את אוהבת את השליטה המנטלית או שחייבת קשרים פיזיים שוטים ועקרבים ?

קרא שוב את אשר כתבתי

הכל בראש ברמה השיכלית. אין צורך בשוטים ועקרבים - בסממנים החיצוניים.כלומר אולי בהתחלה עד שהמער' נבנית זקוקים לסמלים, אבל ברמה הגבוהה יותר אין צורך בהם.

אייבורי

New member
שאלתי

מה את אוהבת ? מה מעניין אותך, האם רק שוטים ועקרבים או שהכיוון הוא מנטאלי.

ברור ש...

מנטאלית! והשפחה הדו מינית שאני מחפשת לעצמי, צריכה להיות מספיק פתוחה , זורמת וכנועה כמובן, כדי לחוות בהמשכו של תהליך -שליטה מנטאלית. הקיצר...הצעות , המלצות בדבר שפחה עבורי, יתקבלו בברכה *נצל"ש קבל
*

Master Eagle

New member
מבתחינתי שליטה מנטאלית זה הקשר

בין השולט/לנשלטת ברמה השכלית ולא ברמה הפיזית. שליטה מנטאלית, פירושה היכולת של השולט להשפיע על תהליכים ופעולות של הנשלטת ע"י הפעלת כוח האישיות שלו ולא ע"י כח פיזי או פחד מעונש פיזי. למעשה שליטה מנטאלית מבטאת את השלב שבו הנשלטת מאבדת את העצמיות שלה לטובת השולט ומתמסרת לו בכל כולה. (כמובן שזה נכון לגבי שולטת ונשלט)

יש לי תחושת דז'ה וו

שכבר דיברנו על זה פעם. נדמה לי שנריסה העלתה את הנושא. אני אחפש קישור לשרשור <פומי נזכרת ב"אזורינו סופה-לה-קטינו">

למעלה