שליטה ב Active Sync

yoaverez

New member
שליטה ב Active Sync

אוקי, קצת עזרה בבקשה, אני מנסה לעשות דבר כזה, יש לי מחשב Pocket PC, אני מסנכרן אותו גם בעבודה וגם בבית, ואני מנסה לעשות פעולה מאוד פשוטה שעשיתי בפאלם ועכשיו אני לא מצליח לעשות ב PocketPC, הפעולה היא שבעבודה הוא יעשה Desktop Overwrites handheld ובבית הוא יעשה Handheld overwrites Desktop נשמע כמו פעולה פשוטה יחסית, אני מוסיף פגישות בבית, ולא רוצה שהם יעברו לפוקט, ובטח שלא ל Outlook בעבודה. בדרך כלל אני מסתדר לבד עם הדברים האלה אבל לא הצלחתי למצוא תשובה לבעיה הזאת, אנשי ענין אמרו לי או שאי אפשר, או שצריך תוכנה מיוחדת אבל גם עם תוכנה נוספת לא ממש הצלחתי. למישהו יש רעיון?

WhiteLion

New member
תשובה

לדעתי מה שאתה מבקש לא ניתן במצב של יותר מ PARTNERSHIP אחד ב PPC. תנסה את התוכנה הזאת, אולי היא תעזור: http://www.freewareppc.com/communication/pocketmultipartnershipsync.shtml

yoaverez

New member
לא מבין

מה הקשר של Partnership לזה? למה שאני אצטרך יותר מאחת?

kondason1

New member
תנסה את זה

אני לא יודע אם זה יפתור לך את הבעיה אבל אתה מוזמן לנסות התוכנה יכולה לבנות משתמשים על המכשיר (כמו בחלונות) ואז תנסה להגדיר משתמש אחד לבית ואחד לעבודה..... מקווה שעזרתי

yoaverez

New member
אני עדין לא מבין

אתם תאלצו לסלוח לי, אני איש פאלם ושם הכל הרבה יותר פשוט, מה הקשר של להגדיר כמה אנשים או משתמשים על אותו משתמש לסנכרון חד צדדי?

למעלה