שליטה בסקס

נועה2580

New member
שליטה בסקס

אהלן חברים,
לחבר שלי יש פנטזיה- שאני אקשור אותו בסקס. העניין הוא שכל הקטע של שליטה חדש לי ואני לא באמת יודעת מה לעשות כדי שהוא יהנה, ואיך לגרום לעצמי להרגיש בנוח עם זה. נניח שקשרתי אותו- מה עושים איתו אחכ? לעזרתכם אודה

Ron W

New member
תקשרי חזק ורוקני לו את הארנק !

אח"כ את יכולה להעמיד (תנאים נוספים לשחרור)

לגבי הלרגיש נוח זה בעיקר תלוי בך, אולי לנסות להבין

שהמטרה של שניכם היא ליהנות ואת יכולה ליהנות ולזרום פשוט, מעבר לזה תחשבי על זה שהוא נהנה איתך ואת מדליקה אותו.
לעניין המה לעשות לו אח"כ? את אותם הדברים אבל לאט אמר אריק, תענגי אותו בליטופים, ליקוקים, ירידות טיזינג, רכיבה וכל מה שאוהב ברגיל רק שעכשיו הוא לא יכול לגעת.

כדאי להבין

לפני שקושרים מה המשך הפנטזיה שלו ומה מדליק אותך.
&nbsp
האם מעבר ל"חוסר האונים" יש גם אלמנט של החפצה ושימוש בו להנאה שלך? אם כן, את יכולה לדבר אליו בצורה שמדגישה את זה שהוא לשימושך, לשבת לו על הפנים, לשבת לו על הזין ולא להרשות לו לגמור.
&nbsp
האם יש לו צורך בכאב? זה לא מחייב כאב חזק, אבל צביטות של הפטמות, סטירות, ספנקינג ונשיכות יכולות להעצים את התחושות מאוד! שילוב של כאב ותענוג בצורה טובה יביא אותו למקומות גבוהים.
&nbsp
מעבר לכך, מוזמנת לפורום בדסמ. יש שם הרבה חומר בנושא שיכול לתת לך רעיונות.

ז בודד

New member
הייתה תקופה שגם אני אהבתי את זה,

בהשלמה למה שמיצי כתבה, לפעמים זאת פנטזיה שאין לה ממש המשך :)
אני גם לא יודע אם ממש צריך לדברר כל דבר (אנחנו הגברים בהחלט שונים מכן הנשים),
&nbsp
מציע שתנסי לאט לאט, כמו כל דבר חדש יכל להיות שרק צריך להתרגל, יכל להיות שתאהבי ויכל להיות שלא ואז תפסיקי.
&nbsp
יכל להיות שהבקשה שלו היא הקדמה לסשנים יותר חזקים ויכל להיות שלא. יכל להיות שזה סוג של פתיחות עמוקה הבעת אמון שלו בך (נתון לחסדייך) יכל להיות שהוא אדם עם אופי שולט וחזק ודווקא בסקס הוא מחפש להיות במקומות קצת משלימים לזה, כמו להיות פאסיבי וחסר אונים.
&nbsp
אם הוא אדם שאת סומכת עליו, את יכולה לנסות בהתחלה לקשור אותו, אח"כ שהוא יקשור אותך ולראות מה הוא מחפש.
אפשר גם לנסות לגשש באפלה בצורה יותר עדינה, נגיד לקשור אחד לשני את העיניים (אני מאד ממליץ).

לדבר

יכול להיות מביך- אבל חוסך הרבה אי הבנות ופגיעה אחכ.
&nbsp
נגיד שהפנטזיה שלה היא לדבר אליו כאילו הוא הזונה שלה- וזה ממש עושה לו בחילה- כל הקטע היה נחסך מהם אם מדברים לפני.
&nbsp
אפשר גם לשאול תוך כדי בדרכים שלא פוגעות בזרימה של הסקס:
"עבד המין שלי רוצה שאני אזיין אותו עם הסטרפאון?? אם הוא באמת באמת רוצה הוא יצטרך להתחנן- אני לא מזיינת כל אחד!"

ז בודד

New member
בהתחלה קראתי סמארטפון במקום סטרפאון, יעני לזיין את השכל

בקיצור לדבר זה חשוב אבל בלי לאכול את הראש :)
ויש מקום גם לתקשורת לא מילולית ולהיות רגיש מה מתאים ומתי הבחור העקוד מתחיל להתפתל ולהחליף צבעים...

בעבר -

לצאת מקשר עם חברת סלולר הייתה סיוט ששום מילת בטחון לא הצילה ממנו...
ב-HOT זה עדיין ככה.

נועה2580

New member
דיברנו על זה,

והבנתי שמה שעושה לו את זה זה להיות באמת חסר אונים ופאסיבי כמו שאמרת. מעבר לזה אני לא יודעת על מה יש לדבר, כי אם נתכנן את זה יותר מידי זה יהרוס את הריגוש..
ואני באמת אאמץ את הרעיון של לקשור את העיניים.

A לוןA

New member
זאת ועוד-

בפן הפרקטי-
לא להשתמש בחבלים (לפחות לא בהתחלה)- זה נראה כיף, אבל זה מסובך יותר ממה שנראה במבט ראשון
לא להשתמש באזיקי המתכת המצ'וקמקים (או באזיקי המתכת עטויי הפרווה)- אזיקים אלו עלולים להתהדק על פרקי הידיים ולגרום שטפי דם, מעבר לכך שבמקרה חירום הם מסובכים מאוד להסרה (וניצרת הביטחון שיש להם לא עובדת תחת לחץ)
מה כן?
אזיקי עור רחבים בעלי אבזם נוח לתפעול בהחלט יעשו את העבודה (ניתן למצוא כאלו בארץ בכ150 שח, או להזמין מחו"ל במחירים זולים בהרבה). ניתן גם להשתמש באזיקי בד עם וולקרו. האזיקים הללו רחבים, מחלקים יפה את הלחץ המופעל עליהם, לא גורמים שטפי דם ולא מתהדקים מעבר למידה אותה קבעת (בניגוד למתכת, כאמור). רצוי לציין בעת הקניה כ האזיקים מיועדים לגבר, ע"מ שלא יהיו בעיות של אזיקים קטנים מדי.

יש כאלו שממליצים להשתמש גם בצעיפים, עניבות וכיוב- אני לא ממליץ לפעם הראשונה להשתמש באביזרים מאולתרים. בכל מקרה כדאי שתדעי איך לשחרר את האזיקים בצורה מהירה אם חו"ח קורה משהו.

בפן האחר-
ראשית, מי שיש לו פנטזיות קשירה יכול להעיד על כלמיני פנטזיות חבויות - כמו שאמרה מיצי- אבל יכול להיות גם שלא. מה שבטוח- הוא רוצה להיות הפאסיבי במשחק הזה. רוצה שאת תחליטי, שאת תובילי, שתהיי הדומיננטית. לכן, ה"אחריות" לתכנון ולביצוע העניין- עלייך. וזה גם המקום שלך לרוץ עם הפנטזיות שלך בעניין. אם את מתכננת על משחק בו הוא "יתנגד" ואת "תעשי בו כרצונך"- רצוי לקבוע מראש מילה (נגיד- אדום) שאמירה שלה מפסיקה א המשחק מיידית.
מעבר לזה- מה שמיצי, שולט בך בכבוד ואש ירוקה כתבו בהחלט יכול לתת לך מספיק כיוונים לפעם הראשונה :)

אזיקי בד, מיי דיר, בד!

אתה יודע שהייתי מוכרחה.
בכל מקרה - העיקר לא המצ'וקמקים שהזכרת.
ואיך אתה לא מזמין אותה לפורום הנכון?

A לוןA

New member
היה לנו את הויכוח הזה פעם, זוכרת?

וזה נראה לי קצת חוצפני להגיע לפורום אחר ולהמליץ על שלי ...
(מה גם שמיצי במדהימותה עשתה את זה מעלי)

תקשרי אותו, עם אזיקים

ותעשי לו מה שבא לך :)
אם בא לך לרדת לו ואז להפסיק ולשגע אותו עד שהוא יתחנן שתחזרי לענג אותו - תעשי את זה.
אם בא לך שהוא ירד לך שהוא קשור - זה יכול להיות משעשע נורא לראות אותו מתקרב אלייך ואז את זזה והלשון שלו נשארת בחוץ, מתה ללקק אבל לא יכולה.
ואם בא לך שהוא לא יגמור עד שאת גומרת לפחות כמה פעמים - זה יכול להיות מאוד משעשע כל ההתחננויות שלו לגמור.
בקיצור, כל מה שבא לך.
תהנו

קוסמת 29

New member
אז כמו שכתבו לך פה

גם אני חושבת שצריכה להיות איזו שיחת הבהרה ... לפחות להבין באמת מה מדליק אותו ( לפחות בראש אם לא מניסיון ) וכמובן סימן או מילה שכשנאמרת ברור לכולם שצריך לעצור רגע ולהבין מה קורהתהנו :)

למעלה