שליטה בטעינת SWF

• פותח הנושא PUBH
  • פורסם בתאריך

PUBH

New member
שליטה בטעינת SWF

שלום לכולם יש לי קובץ פלאש עם שני SCENE. הSCENE הראשון הוא פתיחה והSCENE השני הוא האתר. בתחילת כל SCENE יש פריים עם פקודת טעינה. מה שאני רוצה לעשות, זה שברגע שלוחצים על כפתור מסוים בSCENE הראשון. אז ישר עוברים לפריים הראשון בSCENE השני. הבעיה היא שSCENE 2 לא מספיק להיטען, וכאשר אני לוחץ על הכפתור כדי לעבור לSCENE 2 הוא לא עובר כי SCENE 2 לא נטען עדיין. שאלתי היא כזאת. האם יש דרך להגיד לפלאש, שברגע שאני לוחץ על הכפתור. לא רק שאני יעבור לSCENE2. אלה גם שטעינת הפלאש תקפוץ ותדלג על SCENE1 ותעבור ישירות לSCENE2. בקיצור האם ישנה דרך לשלוט בצורה ובסדר הטעינה של קובץ הפלאש.

מנסה לעזור... לא כ"כ הבנתי מה זה scene

קודם כל האם אתה עובד בAS3 או AS2? scene זה פריימים עוקבים אחד אחרי השני על הבמה? או קבצים חיצוניים שאתה טוען ע"י כפתור?

PUBH

New member
שליטה בטעינת SWF

SCENE זה בגדול המקום שבו הכל קורה ובו כל הפריימים נמצאים. ניתן להוסיף מספר SCENE לפרוייקט. ברגע שהSCENE הראשון ברשימה נגמר אז הSCENE השני מתחיל. הכל כמובן באותו הקובץ ורק בפלאש. בדרך כלל משתמשים בכמה SCENE כדי להפריד בין חלק הטעינה לבין התוכן עצמו. אפשר גם להתייחס לשאלה שלי בצורה של קפיצת הטעינה מפריים 1 ישירות לפריים 100 לדוגמא.

אה הא! תודה על ההסבר, השכלתי!

ומסתבר שאני לא יודעת לעזור

yoe66

New member
אפשר בצורה עקיפה

אפשר להגיד לקובץ הנטען לבדוק פרמטר מייד כשהוא עולה ולפי הפרמטר הזה לדעת לאן לקפוץ

PUBH

New member
לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון.

אתה יכול להסביר לי יותר בבקשה

yoe66

New member
אין דרך לתת פקודה למשהו לפני שהוא נטען

אבל אפשר לטעון משהו לתוך משהו כלומר יש סרטון אב שלתוכו נטענים העמודים כך שהוא יכול להמשיך ולהחזיק נתונים או משתנים שונים אפשר להגיד לסרטון הנטען כשתסיים לטעון את עצמך בדוק את המשתנה לדוגמא where_to_go אפשר בסרטון שטוען לתת אינדקציה למשתנה הזה שתגיד לסרטון הנטען לאן לנגן את עצמו

PUBH

New member
תודה על העזרה...

אבל אני חושב שזה לא יעזור לי באמת כי כל המטרה שלי היא לחסוך בטעינה. טעינה לפי סדר מהפריים הראשון לאחרון וטעינה של אותו מידע מחולק 2 במקביל תיקח אותו זמן, ככה שלא עשיתי כלום בזה..

yoe66

New member
חיסכון בטעינה זה רק לחלק לכמה שיותר חלקים

ולטעון רק את החלק הספציפי הדרוש כל פעם

למעלה