שליחת SMS דרך אימייל

gilgolan

New member
שליחת SMS דרך אימייל

אני מחפש שרת אימייל ברשת בחינם שאפשר לשלוח לו הודעות לדוגמה [email protected] וזה יגיע לאורנג´. יש לפלאפון כזה דבר ואני משתמש בו עכשיו אני מחפש את זה לאורנג´.. אם מישהו מכיר כזה דבר בחינם אז שיענה לי כאן מהר!!... אני ממש צריך את זה! בנוסף אם יש לסלקום כזה דבר אז תכתבו גם כן .. תודה מראש, גיל

AndreyS

New member
|טלפון| ביררתי באורנג´

אין להם כזה שירות. לגבי פלאפון ההודעה תגיע למסך הפלאפון רק אם תהיה כתובה בנושא האי מייל. תוכן האי-מייל עצמו הולך לאיבוד. והפעם אמוטיקון של טלפון רגיל. מה יש? סלולארי סלולארי אבל תמיד צריך לזכור את אבותינו... |הרצל|

gilgolan

New member
לאורנג´ אין כזה שירות

אבל בגלל שאורנג´ מחוברת לרשת העולמית אז אפשר דרך רשתות אחרות כמו שבאיסיקיו אפשר לשלוח הודעות לאורנג´. אז צריך לחפש כזה דבר ובטוח נמצא..

אני תמיד מבקר פה

אם כי לא ממש כותב. בכל מקרה לי יש את המכשיר הסלולארי היחידי מסוגו בישראל: (וגם בעולם כולו אין את הדגם הספציפי הזה הרבה) Seimens C30

LordNor

New member
מכשיר מיושן???

חרשתי בכל האתרים ולא מצאתי זכר ל-C30 התייאשתי.. בטח מכשיר ישן, לכן לא מוכרים אותו... ואני אשמח לראות תמונה ומה הוא מכליל..

../images/Emo70.gif המכשיר שלי

להלן התמונה אולי הוא לא מהמכשירים החדשים ביותר אבל הוא בערך בן שנה וחצי. בקשר למה שיש בו, כעיקרון הפעולות הבסיסיות אבל עוד משהו מצחיק. אין מחשבון אבל יש סטופר
דון קישוט

עוד תכונות?

כעיקרון אין ממש יותר מהודעות SMS, משחקים פשוטים והדברים הבאמת רגילים. אבל מה שכן בנוסף ל-120 זכרונות של כרטיס הSIM יש עוד 60 זכורות רק של המכשיר. אבל יש לו גם חסרונות כמו שהוא לא רושם מתי התקשרו. דון קישוט

גודל של מקרר...

הוא יותר קטן מהרבה מכשירים אחרים (לא של המיליארדרים)... הוא שוקל 105 גרם...עובי ס"מ, ובאורך קטן בס"מ מהנוקייה 5110

Alon1

New member
C30

קודם כל ברכות בהחלט מכשיר יחודי (לא היתה לו הצלחה גדולה) יכול להיות מכשיר לאספנים לי יש כזה וגם את אחיו הבכור M30 בכל מקרה רק להשכלה זה מכשיר תוצרת בוש כאשר קווי היצור הם בדנמרק וסימנס רכשה את קווי היצור של בוש לצערי לאחר מכשיר ה S40 של בוש (גם מכשיר מדליק) אשר הושק לפני שנה וחצי קו המוצרים נסגר ולא נזכה לראות מכשירי טלפון סלולארי של חברת בוש בשווקי העולם

gilgolan

New member
אז זהו שלפי האתר הזה איאפשר לאורנג

אלא רק לפלאפון. (ולפלאפון זה עובד.. בדקתי)

למעלה