שליחת מייל ב COMMAND

pernn

New member
שליחת מייל ב COMMAND

שלום מישהו אולי יודע את הפקודה של שליחת מייל דרך ה COMMAND SEND MAIL ומה האפשרויות שלה?

Ekrembo

New member
מייל ז"א E mail?

אם כך, אז אני לא חושב שבקומנד יש אפשרות להשתמש בפרוטוקול POP3

pernn

New member
אפשר אני יודע שאפשר

יש פקודה שניקראת SEND MAIL מה COMMNAD אני צריך אותה יש לי מערכת חדשה בעבודה שאני חייב את הפקודה הזאת

אפשרי

אפשרי ביוניקס ובלינוקס בWINDOWS למיניהם אפשרי רק אחרי התקנה של sendmail. SendMail for Windows: http://www.indigostar.com/sendmail.htm

צודק

אם מישהו מעוניין לדעת איך לשלוח דואר דרך הtelnet שיגיד, ואני אסביר. אני לא רוצה להסביר סתם אם אף אחד לא מעוניין (פשוט רצית פקודה ולא דרך הtelnet לפי מה שהבנתי)

אז ככה...

זה יהיה די ארוך, תנסה לעשות צעד אחר צעד.... חשוב לשים סימני גדול-קטן איפה שצריך, יתכן שסימני גדול-קטן יתהפכו, אז יש לרשום אותם כאילו הם סוגריים של כתובת הדואר. אחרי כל שורה יש ללחוץ ENTER. 1. נתחיל עם הפעלת TELNET: התחל->הפעלה->telnet 2. עכשיו צריך להתחבר לשרת דואר (SMTP). רושמים את הפקודה: o the_server 25, איפה שthe_server רושמים את השרת. לדוגמה: o mail.hotmail.com 25 (רצוי מאוד לרשום את שם השרת שמשוייך למקבל הדואר, לדוגמה אם שולחים למישהו בהוטמייל, זה mail.hotmail.com. לא תמיד מופיע המילה mail לפני, לפעמים הכתובת יכולה להיות smtp.hotmail.com) 3. יפה, התחברנו. עכשיו צריך להגיד לשרת שלום: Helo something, אפשר לרשום מה שרוצים במקום הsomething. 4. עכשיו קובעים ממי ישלח הדואר (אפשר לרשום מי שרוצים): mail from: <[email protected]> (צריך את סימני הגדול-קטן) 5. עכשיו קובעים למי ישלח הדואר: rcpt to: <[email protected]>(צריך את סימני הגדול-קטן) 6. נשאר לרשום את תוכן הדואר: data 7. רושמים מה שרוצים ובסוף ENTER . (נקודה) וENTER 8. בשביל לצאת מהtelnet: quit לדוגמה: telnet o mail.hotmail.com 25 mail from: <[email protected]> rcpt to: <[email protected]> data Hi, how are you doing? . quit כל זה רק שולח את הדואר, אבל לא רואים ממי זה נשלח או למי זה נשלח ולא רואים מה הנושא של הדואר (בחלק מתוכנות הדואר כן רואים, אבל בהרבה לא רואים) בשביל שכן יראו את הכתובות וגם יראו את השם שאתה רוצה שיוצג במקום הכתובת, צריך לעשות אחרי סעיף 6: 6.1 FROM: Dan Hakatan <[email protected]> 6.2 TO: Ran Bayshan <[email protected]> 6.3 SUBJECT: mail from dan to run 6.4 Hi, How are you doing? לעבור לסעיף 7. זהו!

למעלה