tapuzPlayer
New member
שליחת מידע על גבי הרשת Unity
אהלן , אני כותב משחק קטן בשביל ללמוד על איך לתכנת משחק ברשת ב - Unity3d הבעיה האחרונה שנתקלתי בה היא כיצד לשלוח מידע "מורכב" ברשת ? זאת אומרת יש לי שרת שמחזיק את רשימת השחקנים של המשחק (כולל השרת) ברגע שלקוח מתחבר אני רוצה לעדכן אותו ברשימת השחקנים הבעיה היא כיצד לשלוח את המידע הנ"ל כיוון שרשימת השחקנים היא Arraylist שאליה אני מוסיף אובייקטים מסוג playerInfo שהוא struct
אהלן , אני כותב משחק קטן בשביל ללמוד על איך לתכנת משחק ברשת ב - Unity3d הבעיה האחרונה שנתקלתי בה היא כיצד לשלוח מידע "מורכב" ברשת ? זאת אומרת יש לי שרת שמחזיק את רשימת השחקנים של המשחק (כולל השרת) ברגע שלקוח מתחבר אני רוצה לעדכן אותו ברשימת השחקנים הבעיה היא כיצד לשלוח את המידע הנ"ל כיוון שרשימת השחקנים היא Arraylist שאליה אני מוסיף אובייקטים מסוג playerInfo שהוא struct
public struct playerInfo{ public string name; public string shipID; public string color; public string ipAddress; public bool isActive; } ArrayList players; כך אני מוסיף שחקן חדש לרשימה [RPC] public void newPlayer_RPC(string name, string shipID, string color, string ipAddress, bool isActive) { playerInfo playerTMP = new playerInfo(); playerTMP.name = name; playerTMP.shipID = shipID; playerTMP.color = color; playerTMP.ipAddress = ipAddress; playerTMP.isActive = isActive; Debug.Log(name); players.Add(playerTMP); }
עכשיו איך בדיוק אני שולח את המידע אל הלקוח ? הבנתי כי אי אפשר לשלוח אובייקטים שהם לא מסוג מסויים אם אני לא טועה ?