שליחת מוצר עדין.

Yehuda00

New member
שליחת מוצר עדין.

איך אני שולח משקפי שמש יקרות של פראדה לחו"ל? על איזה אריזה אתם ממליצים? אין לי את הקופסא הקשיחה המקורית שמקבלים בחנות... ומה בקשר למשלוח? אני מעדיף לשלוח לכל העולם באמצעות חברה חיצונית ולא הדואר הפשוט, במה לבחור מהרשימה שאיביי מציעים? אשמח לעזרתכם
תודה.

noam weissman

New member
בוקר טוב..

האם צריך לומר מזל טוב על מכירה מוצלחת או שאלו רק מחשבות לעתיד ? שליחת מוצר עדין ויקר רק ב EMS או חברת משלוחים אחרת. יש לארוז את המוצר בקופסא גדולה פי שניים או אפילו פי שלוש מהפריט עם ריפוד רך בפנים.. אפשר נייר עיתון מגולגל לכדורים גדולים או, קש, או פתיתי קלקר... לא להגזים ולדחוס החבילה צריכה להיות אוורירית ככה שהמוצר יהיה במרכז ומוגן בשכבת ריפוד שעוטפת מכל הכיוונים הרעיון שגם אם זה יזרק מגובה של שני מטר שזה עדיין לא יפגע.

Yehuda00

New member
נועם...

אלו רק מחשבות לעתיד... :) אני כנראה אשלח ב-EMS לאחר שקראתי על מעללי UPS... או ששניהן גרועות... :) בקיצור, תודה על ההסבר, אני מקוה שהוא יבוא לידי שימוש. דבר נוסף, במקרה ובחרתי במכירה BIN לעשרה ימים והמוצר לא נמכר, האם אצטרך לשלם את ה0.5 דולר פעם נוספת בכדי לחדש את המכירה ל10 ימים נוספים?

jepe

New member
קפוץ לכל חנות משקפיים ובקש אריזה למשקפיים

ריקה,אני בטוח שישמחו לתת לך אחת בחינם או בתמורת כמה שקלים בודדים. תשאל אפילו קרובים שלך בטוח יש למישהו אחת שהוא לא משתמש בה.

Yehuda00

New member
הבעיה היא

שמדובר במשקפיים פשוט גדולים... יש לי כמה קופסאות, אף אחת מהן לא הצליחה להתמודד עם הגודל שלהם. :)

GeJuFan

New member
כל חנות שמחזיקה משקפי פראדה

תחזיק גם אריזה מיועדת. נסה ליצור קשר עם היבואן בארץ (עד כמה שידוע לי אין להם משרדים ממשיים בארץ) סביר להניח שהם יוכלו לארגן לך קופסא. תמיד אפשר לשלוח אימייל לבית החברה ולומר להם שברשותך משקפיים אך אין לך קופסא ולשאול אותם מה הם ממליצים לעשות. מעבר לזה אתה תמיד יכול לנסות ולבדוק באיביי אם מישהו אולי מוכר אריזה ריקה. אבל היבואן לדעתי זה הכי בטוח ככה תדע שאתה מקבל קופסא אותנטית. אל תשכח לבקש גם את המטלית. אגב אולי יהיה מעוניינת בקנייה, אפשר לראות תמונה של המשקפיים וגם לשמוע מה המחיר המבוקש עליהם. אתה יכול לשלוח לי מסר
.

Yehuda00

New member
אמממ אוקי...

אנסה! תודה.
והנה התמונה של המשקפיים, שלחתי לך לינק במסר.

noam weissman

New member
מספר מילים בנוסף..

גם אם יש לך קופסא מקורית או מתאימה הייתי ממליץ לארוז בקופסא נוספת.. מה שקוראים DOUBLE BOXING... לכל מי שהחבילה שלו הגיע פגומה וכו... לא חוסכים באריזה אלה מתמחרים מראש.. אריזה חסכונית במוקדם או במאוחר תביא איתה נזק ולקוח לא מרוצה.. ההתעסקות עם אחד שכזה עולה בסוף הרבה יותר מהחסכון.

Yehuda00

New member
תודה! דבר נוסף,

במקרה ובחרתי במכירה BIN לעשרה ימים והמוצר לא נמכר, האם אצטרך לשלם את ה0.5 דולר פעם נוספת בכדי לחדש את המכירה ל10 ימים נוספים?

למעלה