שליחת חבילה באנגליה

pumking

New member
שליחת חבילה באנגליה

שלום, אח שלי כרגע נמצא בלונדון ורציתי להזמין משהו מאתר אנגלי שאינו עושה משלוחים לארץ, ולשלוח אליו לכתובת שהוא מתגורר כרגע. השאלה היא, איך מקבלים באנגליה חבילות לתיבות דואר? כי אני זוכרת שאת המכתבים הם מכניסים דרך פתח כזה לדואר שנמצא בדלת הכניסה לבית , מן הסתם חבילה לא תעבור שם... האם הוא יקבל מכתב של לבוא לאסוף דואר מסניף דואר מסוים? האם הסניף דואר יהיה בסביבה שהוא גר (הוא גר בהנדון, אזור בארנט) ? האם יהיו עלויות נוספות לחבילה , מעבר לדמי משלוח שאני משלמת מראש? כמה זמן החבילה תשאר שם עד שאחי יאסוף אותה , האם באיזשהו שלב הם יכולים להחזיר את החבילה למקום ממנו נשלחה? תודה מראש לעונים

nikol41

New member
בדרך כלל החבילה מגיע עם שליח

עד הבית ואם הוא לא בבית אז מתקשרים אליו וקובעים איתו. ככה זה אצל אחותי. כול ההזמנות שהיא עושה מגיעות עם שליח אני יודעת שיש אפשרות גם להגיע לדואר ולקחת את החבילה.

ptit

New member
אין צורך.

אם הוא לא בבית ולא נתת הוראות אחרות למשלוח ישאירו פתק: sorry we missed you עם פרטים להתקשרות שימי לב באימיל שתקבלי מהאתר עם איזו חברה זה נשלח, לא תמיד עובדים עם הרויאל מיל.

tevel389

New member
תלוי מי חברת השילוח

אם מדובר בroyal mail בדרךך כלל ישאירו פתק, אם מדובר בחברת שילוח אחרת, זה מאוד תלוי. בדרך כלל שאני מזמין דברים באינטרנט, בדרךך כלל הם משאירים את החבילה שלי ממש מחוץ לדלת (אני גר בבניין דירות, עם 4 דירות בבניין) - ככה שזה די בטוח. יש חברות שלא ישאירו את החבילה אלא אם חתמת על הפתק שמאשר להם להשאיר את החבילה, חברה אחרת תרצה חתימה, royal mail ישאירו פתק או ישחילו את החבילה לתיבה אם בגדול מתאים. מאוד תלוי בנהלי החברה והיכן אחיך גר ובאם מדובר בבניין דירות או בבית פרטי

pumking

New member
תודה רבה על הפירוט,

אז בעצם ברגע שאני מזמינה מאתר מסוים, הם יכתבו שם את הנהלים, כלומר אם משאירים פתק/את החבילה מחוץ לבית /כל דבר אחר? האם אפשר לבחור באיזסו דרך אני מקבלת את החבילה? נראה לי שהכי טוב שישאירו פתק, או לאסוף אותה מהדואר. האם אני צריכה לרשום את החבילה על שמי, או על שם אחי? עוד דברים חשובים שעלי לדעת לפני שאני מזמינה ? הזמנתי בעבר לארץ , אך לחו"ל עדיין לא יצא לי להזמין.

ptit

New member
לא תמיד נותנים אפשרות כזו

כשתעשי את ההזמנה תראי אם זה קיים או לא. אם את לא רוצה שישאירו חבילה מחוץ לבית חפשי אפשרות למשלוח רשום.

ptit

New member
לא קשור לסוג הדיור לצערי

יותר לאיי קיו של השליח.

למעלה