שליחים

frash22

New member
שליחים

מישהו יודע מתי שליחי הבלוז כבר יעשו מחווה ללד זפלין אבל רק ללד זפלין?

AeroTom

New member
לא חושב הם עשו משהו כזה פעם

בדרך כלל זה משולב עם להקות אחרות גם. אפשר ליצור קשר בטח. מה שכן, אם יעשו ערב רק לזפלין אני בהחלט אשתדל להגיע ומאמין שעוד אחרים שאני מכיר.

jimorrison

New member
כן הם עשו ערב רק ללד

הייתי שם ולא היה משהו.. burn היו הרבה יותר טובים

AeroTom

New member
וואלה, נחמד

חבל שלא הייתי כדי לראות איך היה בעצמי גם. אולי עוד יעשו בעתיד, להקה אחרת שוב.

תשובה לכל החברים בשרשור הזה

השליחים מבצעים לעיתים רחוקות ערב מחווה שמוקדש רק ל"לד זפלין". בשנה האחרונה (2005) היו שני מופעים כאלה: 1. מועדון צוותא ת"א 26.4.06 שבה אירחו השליחים את הגיטריסט חיים רומנו והמתופף יוסי בוזין והייתה הופעה פותחת של להקת BURN. 2. מועדון בארבי כ"ס 26.8.06 שבה אירחו השליחים את הגיטריסט חיים רומנו. בדרך כלל מבצעים השליחים את המחווה ל"לד זפלין" במופע "ליל 4 אגדות הרוק" (שבו מצדיעים השליחים גם ללהקות "פינק פלויד", "דיפ פרפל", ו"הדלתות") או במופע מחווה שמוקדש רק ל"לד זפלין" ו"דיפ פרפל". לאחרונה החלו השליחים לבצע ערב מחווה שמוקדש רק ל"לד זפלין" ול"הדלתות". בכל אופן, בהופעות הבאות (ראו את הפרסום שלנו בתגובה להודעה זאת) יבצעו השליחים מספר שירים של "לד זפלין".

הופעות שליחי הבלוז 23-24.2.06

השליחים יצדיעו למיטב הקלאסיקות הגדולות של שנות השישים והשבעים: "החיפושיות", "רולינג סטונס", "שיקגו", "הקצפת", "סגול כהה", "הדלתות", "סנטנה", "לד זפלין", "קווין" ועוד בפאב פנדר בחיפה ביום חמישי 23.2.06 שעה 22.00 ולמחרת, יום שישי 24.2.06 שעה 22.00 באדמ'ס בהרצליה.

ShikS

New member
תקראי עד הסוף פעם הבאה-

השליחים יצדיעו למיטב הקלאסיקות הגדולות שלשנות השישים והשבעים: "החיפושיות", "רולינגסטונס", "שיקגו", "הקצפת", "סגול כהה", "הדלתות","סנטנה", "לד זפלין", "קווין" ועוד בפאב פנדר בחיפה ביום חמישי 23.2.06 שעה 22.00

Liorking

New member
מתי תופיעו עוד פעם בצוותא?

והפעם עם קאברים של דיפ פרפל ויותר של הסטונס ופינק פלויד?

למעלה