שליחות

שליחות

ב 22 שנות חיי יצא לי לא פעם ולא פעמיים לשבת ולחשוב על מהויות של דברים בחיינו לעיתים היו לי שותפים להרהורים...לעתים עברו עליי לבד אך תמיד המסקנה שאליה הגעתי\נו היא שאין מה לחפש משמעות לחיים....מאיפה באנו....ולמה.... המשמעות היחידה שעלינו לדעת היא שכל אחד מאיתנו הוא שליח בעולם הזה ולכל אחד מאיתנו יש תפקיד בשליחות יש את השליחים הלא טובים....שאותם רצוי לבודד מהחברה או לפחות לשקם ויש את השליחם הטובים.....שתפקידם לעזור...לשמח...לתמוך...לפרגן....לעודד ולתת את נשמתם בשביל הזולת כל אדם באשר הוא אדם יודע מה תפקידו בכח,ואיזה מן שליח הוא אני את ייעודי בחיים מצאתי....ולמזלכם זה לא לשיר הייעוד שלי כפי שאני רואה אותו....הוא הייעוד האידיאלי....למה? השליחות שלי בחיים האלה היא לשמח אנשים ולעזור..כל עוד יש בי והשליחות הזאת ממלאת חללים ריקים גם אצלי ולא רק אצל אלה הנזקקים לכך הרי לתת זה הרבה יותר כיף מלקבל.....והנתינה היא אושר אחד גדול.... תנו כל עוד יש בכם! אני ממליצה לכל מי שהשליחות שלו בעולם הזה שונה משלי.....לאמץ לו אחת כזו.... תאמינו לי הסיפוק הוא עצום!!! בתקווה לעולם טוב יותר....או למינימום לילה טוב..... זמרת בארים

למעלה