שליחות בחו"ל...

• פותח הנושא lilo
  • פורסם בתאריך

lilo

New member
שליחות בחו"ל...

שלום
יש לי שאלה.... לגיסי הציעו לטוס לשליחות בחו"ל. האפשרויות הן כאלה: א. בלגיה או הולנד בשנה הבאה. ב. לונדון ב2004. עכשיו, לאן עדיף ליסוע אם ניקח בחשבון שאחותי וגיסי מתחילים לחשוב על ילדים בגילם המופלג? איפה יותר קל להסתדר מבחינת הריון וחיים עם ילדים קטנים (ילד ראשון) בלי אמא שתעזור? מה דעתכם? לאן ליסוע אם בכלל? (ליסוע או לנסוע?! מי יודע?!)... לילו (כרגיל נשארת בארץ)... נ.ב. יניב, ברוך הבא!!!
בבקשה תמסור לאחותך שנמאס לי לחפש אותה, ולא!!! אני לא מדברת עם מזכירות!!! (כן אני יודעת שאתה לא מזכירה שלה... אבל אולי ככה אני אצליח לקבל ממנה קצת יחס)...

Gefen

New member
היי לילו, כידוע לך..

אני נמצאת בכלל בארה"ב, ולצערי אין לנו כאן אנשים עם ילדים מאנגליה, בלגיה או הולנד (לפחות עד כמה שידוע לי..) מנסיוני, לא משנה איפה נמצאים, לעבור לבד הריון ולידה ראשונה בלי אמא שתעזור זה לא פיקניק.... אבל לא בלתי אפשרי. חשוב גם למצוא חברה, רצוי ישראלים, שחיים בסביבה הקרובה - זה מאודדד עוזר להתגבר על הרגשת הזרות וקשיי הקליטה הראשונים ויכול להוות תחליף לא רע למשפחה... בכל אופן, אני מציעה לאחותך להפנות שאלתה גם פה, יש לי תחושה שתמצא שם אנשים שיכולים לעזור יותר.. שיהיה לה הרבה הצלחה, גפן

למעלה