שליחות בחו"ל

שליחות בחו"ל

שלום ,
אנחנו נמצאים בתהליכים של מועמדות ליציאה לשליחות של הסוכנות , כזוג . אני מנסה לברר אם תהיה לנו האפשרות לקחת איתנו את הכלב שלנו ... אני מתארת לעצמי שאחד הקריטריונים כמובן הם מדינת היעד ,בהתאם לחוקים שלה להכנסת בעלי חיים . עם זאת אני רוצה לדעת אם היו דברים מעולם ... אם מישהו מבין בזה . אני אשמח לתשובה

BW37

New member
לא ברור מה את שואלת

האם את שואל אם הסוכנות תשלם על המעבר ? תשאלי את הסוכנות
האם המדינה מאפשרת להכניס כלבים מישראל ? תלוי איזה מדינה, אבל באופן עקרוני, לדעתי כל המדינות מאפשרות להכניס כלבים מישראל, יש מדינות שידרשו 10 ימים או 30 יום בהסגר אחרי שהכלב ינחת...
האם תמצאו דירה שתסכים להכניס כלבים ? שוב תלוי...

השאלה היא;

לא איכפת לי לשלם על המעבר , וברור לנו שיש חוקי "הגירה" לכלבים , אבל אני תוהה אם היו דברים מעולם , אם שליחים מביאים איתם את בעלי החיים שלהם בחלק מהמקרים . האם זה משהו מקובל .

Philip Jr

New member
למה לא?

איך זה בכלל קשור לסוכנות, אלא אם אתם הולכים לחיות בדירה של הסוכנות ואז תצטרכו אישור מבעל הבית בין אם זה הסוכנות או מישהו אחר. פרט לעניין הזה זה לא עניינם, ולגמרי תלוי בכם. אני לא אובייקטיבי בנושא - עברנו לארה"ב עם החיות שלנו, ולא הייתי מדמיין אפילו לעבור בלעדיהם.

חוסר האובייקטיביות שלך מקובלת עלי לחלוטין

תודה על התגובה

בסך הכול מנסה להכין את עצמי מראש לאכזבה ... השליחות חשובה לי אבל הכלבים כנראה חשובים הרבה יותר . ואני לא אהיה מהאנשים האלה שמוסרים את התינוק שלהם לאימוץ רק בגלל שהם נוסעים ...

למעלה