שליו

שליו

העוגה כבר תפחה לה בתנור והבית מלא בניחוחות אך הקפה איה הקפה.... שפתיי חרבות ומצפות למקשה המשכר אז, תכין אותו כבר שהצמא יעבור.... ניצת התפוח

Cגל

New member
חחחה את עוד מדברת על ניחוחות???

תגידי, את באמת חושבת שהוא לא יבדיל בין ריח של עוגה לבין תוצאות החמין של שבת??? ולמה אותי את לא מזמינה לעוגה??? פוחדת שאחסל לך אותה? קמצנית! תעשי כמות כפולה!

Cגלל בשבילך סוגי נואדים

חחחחחחח מצטערת שאני מגעילה אבל הייתי חייבת לרשום לכם את זה , האמת שזה בא עם כרטיס קול ובאמת שומעים את הפליצות ותאמינו לי שזה מצחיק לאלללה אז יאללה תקראו ותחכימו .... הפלוץ הרגיל זהו הפלוץ שמתאים לכל אירוע, אין לו יותר מדי ריח כי לא תוקעים אותו עם יותר מדי כעס זהו הפלוץ הטיפוסי למקרה שהינך הולך ברחוב, אתה מתכוון לתקוע אותו בעדינות אך הוא בוגד בך ==================================================================== הפלוץ בסלון אתה נמצא באמצע המסיבה ואין לך חשק לקום ולגשת לשירותים. אז, מה יותר טוב מלחפש פינה בסלון לשחק אותה אהבל, להסתכל לכיוון אחר, להרים בעדינות את הרגל ולהקפיד על עוצמה נמוכה ===================================================================== הפלוץ שמסווים אותו עם השיעול הפלוץ במשרד. זהו הפלוץ שמתחבא הכי טוב, אבל אי אפשר להעלים את הריח ===================================================================== פלוץ עם מתנה קטנה לא צפויה (איזה עיתוי רע) הפלוץ הטיפוסי המיצי. כאשר הינך הולך ברוחב והפלוץ מקלקל לך את היום כי אתה חייב לרוץ לשירותים הראשונים שתמצא כדי לנגב. מהגרועים ביותר ===================================================================== הפלוץ של הבוקר איזו דרך מצויינת להתחיל את הבוקר עם פלוץ טוב, להתחבא מתחת לסדין ולהריח אותו רק אתה לבד הוא מוכר גם כן כ``הפלוץ האנוכי``. אף אחד לא אוהב לחלוק אותו ==================================================================== הפלוץ שמוחצים אותו על הכסא הפלוץ הטיפוסי שתוקעים אותו בתיכון או כשמשחקים ``איקס-עיגול`` עם החבר`ה משאיר לך בועה מסביב לתחת. כאשר אתה קם מהכסא...אלוהים ישמור ===================================================================== הפלוץ ששורף לך ת`תחת אחד מהשנואים ביותר ע``י האנשים. כאשר אתה תוקע אותו אתה מרגיש כאילו תלשו לך את כל השערות של התחת !!!איזה ריח

Cגל

New member
גם בשבילך שרון...

את יודעת מה משותף לילדים ונאדים? כל אחד אוהב רק את שלו... שולחת לך נשיקות ונפיחות.... לילה טוב אהובתי

רק לידיעה כללית?

לפחות...יצאתם החוצה לתקוע נאדים? אפשר להכנס לצ`ט? כי פה ממש מסריח.. מקווה שהשארתם אוויר לנשימה ;-) שובבות שלי.

Cגל

New member
זה לא מה``נפיחות`` שלנו....

יש כאן פלצן אמיתי עם קלקול קיבה רציני!!! וסליחה על הגועל, אבל כשאני קוראת את ההודעות שלו, זו האסוציאציה שעולה לי לראש...

מרי-לו

New member
בנות.......

האמת, צחקתי וצחקתי המוןןןןןן אתם אחלה כל הכבוד (למרות שזה מזה מגעיל, איכס) B-)

bozih

New member
עוגה B-()

תפוית כמו תמיד את גדולה מהחיים םשוט צריכה פולניה יהיה לך אז קפה כל הזמןice koffe

למעלה