שלט קרוב הקטן שאב השראה מאחד הסרטונים שהיו כאן וניסה בעצמו. הגדול
K Kiril rc New member 6/7/07 #5 מספיק לחקות אחרים ../images/Emo6.gif אגב, רואים שאתה לא נותן מספיק UP UP ומזדקר על הכנף.
נ נועם ג New member 6/7/07 #6 פעם הבאה תעשה את זה: http://www.youtube.com/watch?v=dfPdmhzYcSE אבל זה כבר למיתקדמים יותר בהצלחה
S sagife New member 7/7/07 #7 אל תכניסו להם רעיונות לראש! גם ככה המצב לא פשוט... בתמונה, נסיון לקפוץ מעל זאגי אומלל, שלא פשע בחייו. נסיון ראשון. יצליח??
אל תכניסו להם רעיונות לראש! גם ככה המצב לא פשוט... בתמונה, נסיון לקפוץ מעל זאגי אומלל, שלא פשע בחייו. נסיון ראשון. יצליח??
S sagife New member 7/7/07 #12 עוד כלי שיצא לשאוף קצת רוח, הF22 עם ההנעה (וההנאה) הווקטורית. אני לומד אותו, והוא אותי. חוויה אדירה. מסתבר שאם מעמידים אותו על הזנב, במצערת מלאה, הוא נכנס בשלב מסויים לגלגול חריף ומהיר שמסתיים בסחרור שטוח . חוויה מענייניינת (בגובה הנכון...)
עוד כלי שיצא לשאוף קצת רוח, הF22 עם ההנעה (וההנאה) הווקטורית. אני לומד אותו, והוא אותי. חוויה אדירה. מסתבר שאם מעמידים אותו על הזנב, במצערת מלאה, הוא נכנס בשלב מסויים לגלגול חריף ומהיר שמסתיים בסחרור שטוח . חוויה מענייניינת (בגובה הנכון...)
F frodo New member 7/7/07 #15 קיריל באופניים אפשר לתת up up!!??? ואתה, אתה זה בכלל בראשלס?? הגדול. נ.ב- יאללה, תארגן כבר איזה שחק ותחזור לשטח...
קיריל באופניים אפשר לתת up up!!??? ואתה, אתה זה בכלל בראשלס?? הגדול. נ.ב- יאללה, תארגן כבר איזה שחק ותחזור לשטח...
K Kiril rc New member 7/7/07 #17 היום הלכה לעולמה הפרה../images/Emo7.gif ביצעתי רה-ארגון והאופניים עוברים לימי שישי (אגב, גם באופניים יש UP UP). מקווה להביא את הפרוייקט החדש בעוד שבוע.
היום הלכה לעולמה הפרה../images/Emo7.gif ביצעתי רה-ארגון והאופניים עוברים לימי שישי (אגב, גם באופניים יש UP UP). מקווה להביא את הפרוייקט החדש בעוד שבוע.