שלט פרסום

dekelsgi

New member
שלט פרסום

מיועד לגב הדוכן בתערוכת בנייה ושיפוץ. יהיו שניים זהים בכותר ובעלי תמונות שונות. אהבתם? לא אהבתם? ספרו ושתפו. אשמח לדעותיכם המלומדות.

dekelsgi

New member
עזרה הדדית זה תמיד טוב.

זה בעצם ההגדרה של חברים. תמיכה טכנית לנפש.

TamarToronto

New member
התמונה של האמבטיה עם הנרות הזולים

והתאורה לא משהו . הייתי מחליפהאו מנקה בפוטושופ

The ofer

New member
הנרות...

זה בגלל שהחשמל עוד לא עבד...
אהבתי את השלט... הייתי מוסיף את הוובסייט בכותרת מתחת לשם...

The ofer

New member

השלוש נקודות הן לא בין משפטים אלא בסיום < כמעט > כל משפט... משאיר לקורא סוף פתוח או המשך יבוא
זה כבר הרגל של הרבה שנים מאז שהתחלתי לכתוב בתפוז < תחילת 2001 > ובגלל שזה לא מפריע לי אני לא מנסה לשנות את זה...

WarrenBuffett

New member
אם יורשו לי מס' הערות (ברוח טובה):

1. הסלש מתחת ללוגו הפוך. 2. הייתי טיפונת משנה את עיצוב הבית מעל לשם דקל. משום מה, הוא עושה לי קונוטציה של כיתוב יפני/סיני... 3. הייתי שם איכשהו דרך להתקשרות. טלפון/אימייל/כתובת אינטרנט. יכול להיות מוצנע, או בקטן, אבל כדאי שיהיה... חוץ מזה, הצבעים יפים, התמונות טובות, והפרופורציות סבירות.

dekelsgi

New member
זו תערוכה.

מי שיראה את השלט ויתעניין יתקרב לשוחח ולבדוק בצורה מעמיקה יותר. שם יקבל חומר כתוב הכולל את כל דרכי ההתקשרות. זה לא שלטים לפרסומת ברחוב. הבית מעל השם מוצא חן בעיני והסלש באמת הפוך תודה.

shuttles

New member
מממ...

מה שחסר לי זו... תחושה של "יוווו, בא לי כזה!". אני חושבת שאם יש תמונה של בית (והוא יפה!) - היא צריכה להיות מוארת בשמש, עם פרחים ודשא ירוק, או לחילופין קישוטי חג המולד. בשביל תחושה "בא לי כזה ודקל הוא זה שיכול לעשות לי כזה". כנ"ל מטבח: יותר צבע, קערת פירות/קפקייקס/סיר על הכיריים, עוגה ובקבוק יין שמחכים לאורחים וכו'. אמבטיה: גם ש"תחייה" קצת. יחד עם זאת, יתכן ואני פשוט לא מבינה ב"חיים שלך" - אמרת שזו תערוכה מקצועית, להבדיל מחיפוש לקוחות. אז אם עניין "בא לי" לא רלוונטי - אז גם מבחינתי ציון "מושלם" למודעה הקיימת. בהצלחה!

orenfriedman

New member
השאלה האמיתית

היא מתי אתה עושה הגירה לונקובר? יש עדיין מטבח שלא שיפצנו...

TrigATUSA

New member
אני זוכר שכתבת כאן

שבנית מחומרים איכותיים מיוחדים ששומרים על חום וחוסכים באנרגיה אין לזה זכר בשלט שיש משהו מיוחד בבנייה שלך (מלבד, נגיד שהיא יפה) אתה לא חושב שזה ייתרון תחרותי ושווה להזכיר את זה בשלט? רוב האנשים פשוט סורקים בעין את השלטים בכנס, ואין בשלט שלך שום רמז שאתה זה משהו מיוחד

למעלה