כולכן מדהימות-תודה על הג´רפות
א א אוהל New member 15/10/02 #28 מורדילו 4 (טוב, אז אני לא יודעת לספור...) גירסה נוספת של התמונה הקודמת
D dili New member 15/10/02 #33 אפרופו מורדילו... כשהתעסקתי קצת בעיצוב הזמנות לאירועים, עיצבתי לזוג הזמנה עם דמויות שצוירו (במחשב) בהשראת מורדילו. לא היתה לי דוגמא, אבל זכרתי מה שראיתי בהזמנות כשאני התחתנתי ופשוט ציירתי בהתאם...וזה מה שיצא
אפרופו מורדילו... כשהתעסקתי קצת בעיצוב הזמנות לאירועים, עיצבתי לזוג הזמנה עם דמויות שצוירו (במחשב) בהשראת מורדילו. לא היתה לי דוגמא, אבל זכרתי מה שראיתי בהזמנות כשאני התחתנתי ופשוט ציירתי בהתאם...וזה מה שיצא
מ מוקסמתת New member 15/10/02 #38 דילי יקרה../images/Emo141.gifההזמנה מתוקה כ"כ היום אני עוסקת בעיצוב הזמנות לאירועים בעבודת יד, אם תוכלי לשלוח לי רעיונות נוספים זה יהיה ממש נחמד מצידך רק אם תוכלי... תודה רבה אם תרצו אין זו אגדה
דילי יקרה../images/Emo141.gifההזמנה מתוקה כ"כ היום אני עוסקת בעיצוב הזמנות לאירועים בעבודת יד, אם תוכלי לשלוח לי רעיונות נוספים זה יהיה ממש נחמד מצידך רק אם תוכלי... תודה רבה אם תרצו אין זו אגדה
P popo11 New member 15/10/02 #32 יצרת מפלצת של גירפות !! ../images/Emo6.gif איזה אוסף יש לי עכשיו, להיט