שלטון הרשע בסין...

פספורט

New member
שלטון הרשע בסין...

בסין כלואים במחנות ריכוז אלפי אנשים המשתייכים לתנועת הפאלון גונג , השלטון הקומוניסטי הסיני רואה באנשים אלו איום על שלטונו ומוציא אותם להורג תוך שהוא מוציא מהם איברים לצורך מסחר לעיתים אפילו בעודם בחיים וללא כל הרדמה. יש עדויות מזעזעות שמשליכים אותם לאחר מכן למשרפות כדי להשמיד ראיות .

Omiz

New member
אני לא אומר שאתה טועה

ושמעתי המון על זה גם אני. זה מפחיד, איום ושפל ! גם אני כמובן נוטה להאמין לכל מה שמספרים אבל תן איזה לינק, כתבה, הפנייה - משהו? רוב הסיכויים שאני לא אצליח לפתוח אותו כאן אבל אחרים יצליחו....

Omiz

New member
פתחתי גם פתחתי

ואם אני לא אכתוב יותר בפורום אז היה נעים להכיר... ל-אMור אני תורם את השיער לקרלטון את האוזניים ולך פספורט את הגבות, פשוט קיבלתי הרבה מחמאות מסיניות וחשבתי שחבל לבזבז (מה יש להן מגבות?) מי שמעוניין בתרומת איברים נוספים, אפשר לפנות אליי ב: [email protected] תא 52, קומה -4, לכו אחרי הצעקות (לא בשבת)

אMור

New member
הפאלון גונג

ידועה בעולם בפעילותה ובסין פועלת בצורה מחתרתית ובמסווה של מיני מקדשים למיניהם. However, לא הם ולא פעילים אחרים ברחבי העולם למען אכיפת העבירות על זכויות האדם לא יצליחו להזיז שערה משערות ראשם של אנשי הממשל הקובעים את המדיניות בסין. השלטון בסין קשוח מאוד ובצדק. זו הדרך היחידה לשמור ולשמר את הסדר החברתי - ושלא תדעו מה הלך לפני 30, 40 ו- 50 שנה... אנשים היו נכלאים ומנודים אם רק היה נראה לעין שיש איזושהי אינדיקציה לחיי מותרות. לא שאני חלילה מצדיק את הפגיעה בזכויות האדם, אך לא הפאלון גונג ולא עיתונאים צדקניים או פעילים איכפתיים יצליחו לשנות כהוא זה בנידון. סין היא כוכב אחר בכל המובנים. הלכי הדברים כאן והתרבות רבת השנים נתפסת כאן בצורה שונה מארצות המערב. הסיני הפשוט יודע מה מותר ומה אסור וישמור על פרופיל נמוך על-מנת שלא להופיע ברשימות השחורות של הממשל, קל וחומר להגיע לכלא - ואם הגיע לשם, יידעו יפה מאוד הוא ומשפחתו את הגורל הצפוי לו, וכמובן - ישלימו עימם. כפי שכבר ציינתי בעבר, בסין אין נציבי קבילות, פניות הציבור או פעילים למען מטרות המנוגדות לדרכי הממשל. עם כל הפתיחות וההפרטות הנראות לעיני העולם, ישנם חוקים ועקרונות שלא השתנו ואף אחד לא יצליח להביא לשינוי כלשהו במדיניות הפנים של השלטון הסיני, אלא אם כן הממשל הבא יחליט על כך - וספק אם זה יקרה בדורות הקרובים. בשורה התחתונה: הסינים לא שואלים שאלות קיומיות, לא מתעסקים בזכויות אדם ולא מערערים על החלטות הממשל, קשות לכשיהיו - מהסיבה הפשוטה שהדברים עובדים כך במשך דורות ע"ג דורות. הם פשוט לא מכירים משהו אחר. מצער או לא מצער - אלו הן עובדות יבשות וקיימות שגם אם לא נשלים עימן, לא יהיה באפשרותו של אף אחד לעשות משהו בנידון, אלא אם כן, השינוי יבוא מבפנים, כפי שנאמר לעיל. הגולש הבא שיעלה הודעה הקשורה בארגון הפאלון גונג או בסגנונו, ייחסם מיידית ושמו ייכנס לרשימה השחורה של משוללי ויזה לסין לכל ימי חייו - הוא וכל בני משפחתו.

פספורט

New member
העולם יודע ושותק

יש דרכים רבות לפעול נגד הפרת זכויות האדם בסין , למשל החרמת המשחקים האולימפיים בסין , אבל היכן שיש אינטרסים כלכליים המוסר נזרק לפח האשפה .

אMור

New member
אולי יש דרכים רבות לפעול

נגד הפרת זכויות האדם בסין, אך רובן ככולן ייעשו ביוזמה פנימית בלבד. אף אחד לא יתערב לסין במה שנעשה אצלה בבית ובקשר לדוגמא ההזויה שהבאת: "החרמת המשחקים האולימפיים", קבל פחחח גדול. מי מסוגל אפילו להעלות רעיון של חרם על פעילות סינית? נפלת על הראש? סין היא משאבת הדם של העולם ומעבר לכך, חברות סיניות משתלטות על חברות מערביות בקצב ונכנסות להשקעות של מיליארדים במיזמי נפט ומחצבים אחרים. סין זה לא איראן. היא זאת שבקרוב מאוד תקבע את מי להחרים ומי לא. לסיום, אזכיר לך ולכולם את ביקורו האחרון של מי שמתיימר להיות האיש החזק בעולם (לא, לא שוורצנגר) בסין. בוש הגיע לסין ברוח וצלצלולים ויצא מכאן עם הזנב בין הרגליים. למה? כי הוא העיז להעיר להו ג'ינטאו על כך שסין תצטרך במוקדם או במאוחר לשחרר את טיוואן מהכבלים ולהעניק לה עצמאות מלאה. ג'ינטאו ענה לו בנימוס סיני טיפוסי כי לארה"ב בעיות משלה וכי על בוש לטפל בבעיותיו שלו בטרם הוא מתפנה לבעיותיהם של אחרים, או במילים לא מכובסות: "עזוב אותנו באמאש'ך, תתעסק בענינים שלך." להחרים את המשחקים האולימפיים... נו באמת.
וכל זה מבלי אפילו לפתוח פה על הפרה של זכויות אדם מצדה של מדינת ישראל, שלידיעתך - מופיעה כמה מקומות למעלה מסין ברשימות והדוחות השנתיים של ארגון "בצלם".

פספורט

New member
שלטון הרשע בסין , חלק ב'

1. סין חתמה חוזה עם איראן לאספקת נפט ובתמורה סין מתחייבת לתמוך בפיתוח היכולת הגרעינית של איראן , אספקת נשק , הגנה בזירה הבינלאומית למניעת הטלת סנקציות על איראן . 2. לצפון קוריאה טילים ארוכי טווח המסוגלים לשאת ראשי נפץ גרעיניים , טילים אלה פותחו ע"י סין . פיתוח נשק להשמדה המונית בידי משטר אפל האשם ברצח עם ופשעים נגד האנושות נעשה בתמיכת הסינים. 3. בקמבודיה הוקמה בעבר בחסות הסינים מפלגת החמר רוז' , לאחר מהפיכה אלימה תפסו החמר רוז' את השלטון ורצחו מיליונים מבני עמם . חלק ממנהיגי החמר רוז' מסתתרים עד היום בסין כאורחי המפלגה הקומוניסטית במטרה להתחמק מהעמדתם לדין בקמבודיה. 4 . המרד המאואיסטי בנפאל שמפיל אלפי קרבנות ורושש את המדינה , מרד זה נתמך ע"י הסינים . 5. סין מסייעת לארגוני טרור עולמיים ביניהם החיזבאללה כאשר נשק מתוצרתה נמכר לארגונים אלה . סין שייכת לציר הרשע , איראן , סוריה , צפון קוריאה . בגלל שיקולים כלכליים ופוליטים נמנעים להגדיר אותה ככזו . כמו כן יש לך בעייה בהבנת הנקרא , טענתי שאחת האפשרויות ללחוץ על סין היא החרמת המשחקים האולימפיים , אבל בגלל שיקולים כלכליים המוסר יזרק לפח האשפה (הלוואי ואתבדה) . בסין לא מגיעים לקרסוליים של מדינת ישראל בהגנה על זכויות האדם ושאר החירויות , חוצפה בכלל להזכיר את שתי המדינות בנשימה אחת . פחחחחח...

קרלטון

New member
מה עם טיבט? תוסיף לרשימה...

הוצאה להורג, כליאה ועינויים של מיליוני טיבטים, שלילת התרבות והדת שלהם, גניבת אוצרות הטבע שלהם, קביעת עובדות בשטח על ידי יישוב מיליוני סינים בטיבט ויצירת רוב סיני מלאכותי באיזור כדי לסגור כל אפשרות של אוטונומיה טיבטית בעתיד.

פספורט

New member
נכון מאוד , והרשימה...

עוד ארוכה , אבל די , אין לי כח להתווכח עם מי שכותב משפט כמו " השלטון בסין קשוח מאוד ובצדק " יש כאן הבעת דיעה ברורה , ו ב צ ד ק , אתה הבנת את זה מר קרלטון ? אני לא .

קרלטון

New member
מה שאני לא מבין

זה איך התחברו השרשורים של רשעות ממשלת סין עם הויזות בתאילנד?

פספורט

New member
או..זה בגלל הנימוסים

היפים שלי , אינני רוצה לפתוח כל פעם שרשור חדש ולהפריע לאחרים אז אני מצרף מםפר נושאים ביחד באותו השרשור . חמוד אני , לא ?

אMור

New member
סין תומכת בטרור המוסלמי - בטח.

לוקח עובדות (שגם, לא בטוח שהן מבוססות או מאומתות) ומוסיף להן פרשנות מפולפלת המשרתת את צרכיך. מזכיר לי את כל נבחרי העם בארץ. אם לסין יש קשרים אלו או אחרים עם איראן, זה מפני שהם משתלמים לה כלכלית ולא מפני שהיא תומכת בטרור המוסלמי. תאמין לי שזה מענין לה את קצה הזרת. למה לישראלים תמיד חושבים בכזו אתנוצנטריות שאנחנו במרכז העולם ושכל פעילות של מדינה אחרת נעשית למענינו או נגדינו? ומה עם ישראל שמוכרת נשקים לארגוני הפשע הקלומביאניים? למה שקולומביה לא תצהיר עלינו כעל משתפי פעולה עם הפשע המאורגן? לידיעתך, ישראל עצמה היא ספקית חשובה מאוד של הסינים, במיוחד בתחום הטכנולוגיה הצבאית, החקלאית ולאחרונה - מטמיעה מערכות ממוחשבות בארגונים גדולים. מעבר ליחסים העסקיים, מקבלת ישראל מקום של כבוד בקרב השלטון והאזרחים עקב המשך הפעילות עם סין למרות התנגדותה הנחרצת של ארה"ב. מדינת ישראל מגינה על זכויות האדם ושאר החירויות? ישראל טובה בדיבורים וכסת"חים. בתכלס ובראיה אובייקטיבית עד כמה שאפשר, מה שעושה ישראל בשטחים, ושלא לדבר על הגזענות והאפליה השוררות בקרבינו - כל אלו מרכיבים תמונה אחרת לחלוטין מהתיאורים האותופיים שלך. (שכחת את האמריקאית ההיא שנדרסה באכזריות ע"י ה- D9 הצה"לי, אה?) וזו רק דוגמא שצפה לי בלי להתאמץ. ההבדל הוא שישראל דופקת חשבון לכל העולם ודודה שלו ובגלל זה היא נראית כמו שהיא נראית. כל היום רק מתנצלת ומנסה לשפוך צבעי פסטל על כתמים שחורים שנראים לעיני כל... הסינים שמים Z על כולם ועושים מה שהם רואים לנכון לעשות על מנת לשמר את הסדר הפנימי ואת המעמד כלפי חוץ. ציר הרשע.... נו שוין. ולסיום: "ההגנה על זכויות האדם ושאר החירויות", כדבריך, מביאות למצב שבו חבר כנסת ישראלי נוסע למדינת אויב ותומך בה ובמדיניותה לעיני כל ואף מצדיק ומחזק את הלגיטימיות שלה לפגוע במדינה שכביכול הוא מייצג. אולי דווקא אצלינו צריכים ללמוד קצת על מדיניות היד הקשה הסינית. תנסה רק לדמיין מה היה עולה בגורלו של איש ממשל סיני שהיה עושה דבר שכזה ביפן...

yaelisam

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ובמילה אחת: צודק. חדשה פה, עוד מעט נוסעת לשנחאי לחצי שנה, אחרי פרידה של שנה וחצי מ"הזונה של המזרח" . מתגעגעת אל העיר הזאת...

yaelisam

New member
מאד יפה

לשפוט אנשים שלא מכירים. לא חבל? שיהיה לך שבוע טוב

פספורט

New member
חילוקי דיעות אין...

בהם כדי לשפוט אנשים שלא מכירים. בהנפת האגודל שלך כלפי מעלה הבעת את דעתך כלפי שלטון הרשע בסין , מותר לי לחלוק עליך זה אופיו של כל פורום . שבוע טוב גם לך .

Omiz

New member
פספורט?

מה נסגר איתך, אני לא מבקר כמה ימים ואתה מתחיל להשתולל? אני מציע שתגיש לי סיכום בחמישה עותקים של טענותיך ואני אבדוק אם הן נכונות...
ועכשיו ברצינות, ובקצרה, כי אין לי כוח (אם אני חושב יותר מדי מתחממת לי הקופסא ויש בעיה במערכת קירור...), יש לי הרגשה שאתה אוהב להתעלם ממנה שמדינת ישראל (או אנשים פרטיים, ישראלים) עושה והקשרים העיסקיים (צבאיים) שלה (מדינות בדרום אמריקה, חלק ממדינות אפריקה וכמובן במזרח אסיה כדוגמאת סינגפור - ואני מדבר על כלי נשק, מודיעין, אימון צבאות וכו'). עד כאן לגבי מדינת ישראל, שאני מאד אוהב ורוצה לגור בה, גם אם יש לי אי אילו טענות כמו לכל אחד! קשה לבקר את עצמינו, אבל פה גדולתינו. זה גם לא אומר שאתה לא צודק לגבי סין, ואנחנו שגרים בסין פיתחנו איזה מנגנון הגנה מובן, להגן על סין בכל פעם שמישהו מלכלך, כמו שאתם מגינים על תאילנד בכל פעם שמישהו פולט איזה משהו שלא נראה לכם מבוסס (אמרתי לכם פעם, רק לנו מותר ללכלך, ותאמין לי שאנחנו עושים את זה על בסיס יומי). אני בטוח שבסין יש המון מרתפי עינויים אפלים שבהם מענים את פעילי הפאלון גונג אבל אני רוצה להאמין שלא מדובר בכמות גדולה - אני יודע שיבואו אנשים וישלחו סטטיסטיקות של כמה אנשים מעונים אז תחסכו לי את זה כי גם אני קראתי הרבה סטטיסטיקות. לגבי סין, אני רואה כיום מספר מעמדות: 1. איכרים, פועלים: מנסים לאכול, לשרוד, אולי לשלוח ילד לאוניברסיטה, ולפרנס את ההורים (כ-75% המאוכלוסייה) 2.מתעשרים חדשים: לעשות כסף וכמה שיותר, לחיות סגנון חיים מערבי (מערבי-סיני) 3. פקידי ממשל 4. כל השאר... את שתי הקבוצות הראשונות לא מעניין הפאלון גונג, וגם לא מה שאנחנו כותבים כאן. הבעיות הן בשתי הקבוצות האחרונות... בנוסף, אתה חייב להבין ולהכיר את האוכלוסייה, ההיסטוריה והמשטר, בכדי להבין את צורת השלטון הנוקשה. לומר את האמת, אני לא בטוח שהסינים זקוקים או רוצים בדמוקרטיה. תראה את ישראל, תראה את תאילנד, או כל מקום בעולם, איפה יותר טוב לחיות? ברור שאני רוצה את החופש הדתי, התרבותי, והאישי - אבל סין מאד שונה ופועלת בקצב משלה ולכם גם ציינתי שאני לא בטוח שהסינים רוצים משטר פתוח יותר (כמובן שהם לא רוצים להיות מעונים ואיברים מוצאים מהם בעודם בחיים...). בסין יש דבר שנקרא chengyu 成语, שזה בעצם פיתגמים בעלי 4 סימנים, נסיים באחד שנאמר ע"י אחד מחכמי הדור: סין סין , תאילנד תאילנד 泰泰中中
אה, שכחתי משהו, אם היית יודע מה אני עושה כאן בשביל אחת העובדות, היית מתמלא גאווה כמו ג'ורג' בוש ביום העצמאות של טקסס, ואני מקווה שתזכור את זה כשאני אבלה את שארית חיי באחד המרתפים כאן...

פספורט

New member
אתה אשם בכל....

אתה זוכר שהצעת לי לכתוב על סין ולא רק תאילנד ? נו...אתה רואה , מאז רק בושות אני עושה בפורום , כנראה שיש איזה מנגנון פנימי שנדפק אצלי בכל מה שקשור לסין , מה לעשות ? לא סובל משטרים כאלה וזה מביא לי את הסעיף , מתחיל להשתולל וכולם עומדים בצד ואני לבד במערכה וזה עוד יותר מכניס אותי לקריזה , אמרתי כבר שהמנגנון הפנימי נדפק ? אמרתי . תראה , יכולתי לענות להודעה שלך ולהמשיך לתקוף אותה אבל די , זה לא מוביל לשום מקום , להיפך , כל אחד מקצין ומתחפר בעמדותיו , אם כי יש לציין שהודעתך מובנת יותר ופחות מעצבנת . אז מה שלומך בימים אלו ? התחמקת משאלתי בבלוג שלך מדוע היא פוטרה ? מתי הסיפור הבא ?

למעלה