שלטון הרשע בסין...

אלאל2

New member
ויזות בתאילנד

פספורט תודה על המידע. אני מניח שכל זה קורה בגלל הבחירות.

IndianaJones

New member
Visa Runs בתאילנד נגמרה החגיגה ...

סליחה , מה כלכך לא מובן ? אזרחי 41 מדינות - יש להם הפריוילגיה להגיע לתאילנד ללא ויזה ולקבל במקום-בשדה התעופה ובגבולות היבשתיים- אישור שהיה ל 30 יום ... במקום , ובלי לגשת לשגרירות תאילנד בארצם , ובלי לשלם עבור ויזה . בתוך אותן 41 מדינות נמצאת גם ישראל . המטרה - לעודד תיירות מארצות מערביות שלאזרחיהן יש כסף לבזבז . הבעיה שיותר מדי "תיירים" מאותן ארצות , התאהבו בתאילנד ולא רוצים לעזוב - מצד אחד , ומצד שני כל חוקי ההגירה הקשים מאוד של התאילנדים . הסימנים לסוף החגיגה בשטח כבר מאז שטאקסין נבחר לראשות הממשלה בשנת 2000 ! הקסנופוביה התאילנדית ידועה היטב . והם פשוט לא רוצים את כל ה VISA RUNS האלה . אתה תייר ? קיבלת אישור שהיה ל30 יום . יצאת וחזרת באותו יום , קיבלת עוד 30 יום , יצאת וחזרת באותו יום וקיבלת עוד 30 יום . האמת, זה אמור די להספיק לתייר ... ומי שלא מספיק לו שיעשה ויזה מראש בשגרירות תאילנד בארץ ואח"כ EXTENSION ב IMMIGRATION . מי שכבר איננו תייר - ליבי עליו - חייו יהפכו מעתה לקשים עוד יותר . התאילנדים לא רוצים את כל המורים לאנגלית,מדריכי הצלילה ושאר אנשים שהשתקעו בתאילנד בלי ויזת עבודה מסודרת מראש . חבל לי על אותם אנשים אבל זה המצב והסימנים על הקיר מאז שטאקסין נבחר לראשות הממשלה !

פ82

New member
אני אגיד לך מה אני לא מבין

"אתה תייר ? קיבלת אישור שהיה ל30 יום . יצאת וחזרת באותו יום , קיבלת עוד 30 יום , יצאת וחזרת באותו יום וקיבלת עוד 30 יום . האמת, זה אמור די להספיק לתייר ... ומי שלא מספיק לו שיעשה ויזה מראש בשגרירות תאילנד בארץ ואח"כ EXTENSION ב IMMIGRATION " מה שאני לא מבין, הוא מה קורה במקרה כזה: נכנסת קיבלת 30 יום, יצאת לשבועיים, חזרת קיבלת עוד 30 יום, יצאת לשבועיים, חזרת קיבלת עוד 30 יום ואתה שוב צריך לצאת לשבועיים עכשיו אתה צריך לחכות 90 יום עד שתוכל לחזור שוב?

IndianaJones

New member
יש עוד מצבי ביניים רבים אחרים ...

למשל , נכנסת לתאילנד בפויפט , קפצת לשוק ב רונג-קלואה לכמה שעות , אכלת קאו=פאד בפויפט וחזרת לקמבודיה . אחרי שבוע אתה מגיע שוב לגבול ונכנס לתאילנד רק לכמה דקות לעזור לחברים לחצות את הגבול ... נותנים לך או לא ? מניסיוני , דווקא ה IMMIGRATION התאילנדי בגבולות היבשה כן מפעילים שיקול דעת . תלוי מאוד מה הם ימצאו בפספורט שלך .... שבועיים? או 3-4 ימים ? אם בפספורט שלך ניתן לראות שאתה מבלה יותר מחצי שנה בשנה בתאילנד ... לדעתי תצטרך למצוא סידור אחר ... חודש//שבועיים זה בהחלט סידור מעניין , בחישוב מהיר אתה כ 8 חודשים בשנה בתאילנד ... כנראה שכשחוקי ההגירה החדשים ייכנסו לתוקפם(1 באוקטובר ?) תיאלץ למצוא סידור אחר . מצד שני , יכול להיות , שכמו עם חוקי הגירה אחרים ,הם לא יקפידו ... כמו הדרישה להראות 20,000 באהט במזומן(נדמה לי 20 לא זוכר את הסכום המדוייק) בעת כניסה קרקעית לתאילנד . ושוב , הסימנים להחמרה הזאת - מהיום שטאקסין נבחר לראשות הממשלה . חבל.

פ82

New member
עדיין מקווה שבסוף יבטלו את זה

בעקרון, אני כ5 חודשים בשנה בתאילנד ( ו4 מהחודשים האלו די צמודים) לא יוצא לי להיכנס יבשתית לתאילנד, ולמרות שהפקידים בשדה התעופה נחמדים, אני לא בטוח שהם מפעילים שיקולי דעת. דווקא עם הדרישות האחרות אין לי בעיה, חבל שהם לא פועלים כמו בimmigration של קנדה, תראה 150 אלף דולר, וברוך הבא לכמה זמן שתרצה. כנראה בנסיעה אני אצטרך לברר את כל הפרטים, כי כמו שאמרת, יש מצבי בניים רבים. בכל מקרה, תודה.

IndianaJones

New member
במקומך הייתי מתחיל

לחפש פתרון אחר . הסיכוי שהם יבטלו את זה נראה קלוש ביותר בדוק גם ב www.thaivisa.com יש להם פורום שלם שעוסק רק בחוקי ההגירה וסוגי הויזות השונות ומה שהן מקנות . בהצלחה .

קרלטון

New member
בנוסף יש להם פורום של חדשות

לגבי חוקי ה-Visa Run החדשים, נפתח שם שרשור שלשום, והיום בבוקר יש בשרשור הזה כבר 40 עמודים, עם 130 אנשים שקוראים אותו ברגע זה! http://www.thaivisa.com/forum/index.php?showtopic=82672

למעלה