שלטון הרשע בסין...חלק ג'

פספורט

New member
שלטון הרשע בסין...חלק ג'

הילדים הצפים עם התפתחות הכלכלה בסין נוצרה תופעה של הגירה המונית מן הכפר אל העיר , ההערכה מדברת על כ - 140 מיליון סינים העובדים בערי סין בעבודות שחורות שהעירונים מסרבים לעסוק בהן , ילדי מהגרים אלה הם הילדים הצפים של סין . בגלל שיטת המינהל הדפוקה בסין בתי ספר ציבוריים בבייג'ין משרתים רק אוכלוסיה מקומית כך שמהגרים המעונינים בחינוך ילדיהם חייבים לשלם " אגרת חינוך " השתווה לשכר שנתי שלם . רוב הילדים מסתובבים ברחובות בחוסר מעש כשעתידם נגזר מראש . טייס סיני ערק לארה"ב טייס של חברת התעופה China Eastern Airline ערק לארה"ב לאחר שסיפר לחברו על "תשעה דיונים על המפלגה הקומוניסטית" , הטייס כמעט נעצר לפני המראתו ע"י המשטרה לאחר שחברו הלשין עליו , המשטרה אפשרה לו להשלים את הטיסה שממנה לא שב . גוגל סין ענקית החיפוש גוגל נכנעה לשלטונות סין והסכימה לצנזר כל מידע הנוגע לסין ולמנוע מהסינים גישה חופשית לתכנים המעוררים התנגדות של המשטר . בושה וחרפה לגוגל שהסכימה להיכנע בתקווה לשפר את מעמדה בשוק הסיני .

בושה וחרפה לגוגל??

מה הם עשו לך? הם חברה עיסקית, לא לוחמי חופש הדיבור. כולה מנוע חיפוש. YAHOO וMSN כבר מזמן עשו את זה, למה לגוגל זה בושה וחרפה? לגבי השאר אני לא יודע , אז אני לא אגיב.

פספורט

New member
אתם בסין כנראה...

מעשנים חומר מיוחד כדי לא לראות או לשמוע , אני מאחל לסינים הפרת זכויות אדם כמו בישראל . טוב , עכשיו מתח כאן בתאילנד והראש חושב על דברים אחרים .

אMור

New member
אתה לא נמצא כאן

וזו הסיבה לתגובות שלנו. כל העולם מדבר כל ההפיכה הצבאית בבנקוק, שעלתה על ראש סדר היום החדשותי ואף הציבורי - ובבנקוק? האזרחים אדישים ולא מורגשת אווירה של הפיכה. מצלמות החדשות תופסות בפריים אחד 4 טנקים. בעולם רק לא אומרים שאלו ארבעת הטנקים היחידים בעיר. רוצה לומר: מה שרואים משם - לא רואים מכאן... סיני יראה בעיניים סיני אחר נרצח וימשיך לדרכו כרגיל, או שיתקל בגופות זרוקות על הכביש בפריוויי וייתן גז כדי לא להיתקע בפקק... מענין לו את קצה הזרת הפאלון גונג וזכויות האדם. הוא שומר על פרופיל נמוך וחי בשלווה. אל תשפוט אחרים כשאין לך מושג על החיים ועל המקום בו הם נמצאים. ואני מאחל לישראל סדר חברתי ומשמעת ציבורית כמו שיש לסינים. אם לא תתחיל לחדש קצת ותמשיך לחזור על המנטרות של שלטון הרשע, זו תהיה תגובתי האחרונה אליך ותרשה לי להמר - גם של שאר החברים...

פספורט

New member
Omiz , איפה אתה נעלם...

כשצריכים אותך לעזאזל ? ( מקווה שאתה עושה חיים ) שים לב שאMור נכנס בי חופשי ואתה לא מתערב , אבל ממני דורש 5 העתקים , אה ? ולך אMור שים לב שרק הכותרת חוזרת על עצמה , התוכן של ההודעות שונה לגמרי , על איזה מנטרה אתה מדבר ? אולי תגובה אחרונה שלך ? אל תעשה לי את זה . אנה אני בא ? עד שמצאתי עם מי לריב ? די , החיים נגמרו לי .

guanyin

New member
i'm with passport!

i still hate china, and mostly loath the government and the pseudo comunist party! if it wasn't for my parents who are coming here (yep - my stupidity) i wouldn't have been here for weeks now!

אMור

New member
לא הבנתי משהו...

המפלגה ה- "פסוודו קומוניסטית" הוציאה נגדך צו שאסור לך לצאת מגבולות סין?

פספורט

New member
../images/Emo51.gif אבל אני רוצה...

להזהיר אותך , הסינים בפורום הזה יעקצו אותך (אני כבר התרגלתי) . עכשיו גם לי יש בעיה , אני תחת משטר צבאי , סיוט עם המשטרים בחלק זה של העולם .

Omiz

New member
im in Pingyao

but as far as I can see we are talking about the same ladies all the time, only the dresses (ADERET) are changing... Being close to the ISraeli human rights violations before I can see that we like to ignore it (there is a nice ERETES NEHEDERET part about the 2 MAGAV officeres on a road block - and this is only the begining) - and of course its on a lower scale than in China, since we are a smaller country and we are rying to prove, ourselves, at leat, tyhat we are a human country, wheres in China, no need to prove anything to anyone. In China, as in any buerocratic system, the small person is being stepped on by the system. If there are turtures, persecution etc, I think it is the result of sick individuals (even if there are many sick individuals) and NOT a government policy. In the meantime I see there is a big mess in Democratic Thailand. I am looking forward to the updates from you and Carlton. I think knowone read what I wrote since it was in English, so I will let u see some pices from where I am, in Pingyao​

פספורט

New member
נמלה ופיל הולכים במדבר...

לפתע פונה הנמלה אל הפיל ואומרת " תראה כמה אבק אנחנו עושים " . בכל פעם שאני כותב על הפיל (סין) והפרת זכויות האדם ומדיניות החוץ שלה שגורמת למיליוני קרבנות ברחבי העולם , אתם מזכירים את הנמלה שגם מעלה אבק . אני לא מתעלם במה שנוגע לישראל , וזאת חוכמה קטנה להשיב לי כביכול " לא רק סין יש עוד מדינות " , גם אם זה נכון , זו בריחה מהתמודדות ענינית מהנושא שהעליתי . ובכל זאת אשיב לך בנושא הישראלי , הדוגמא שנתת לי בנושא משמר הגבול והבדיקות הבטחוניות הן כורח המציאות לנוכח מעשי טרור נגד אוכלוסיה אזרחית במדינה ואם יש פה ושם התעללות בנבדקים, זה פעולה של יחידים ולא מדיניות של הצבא . הטענה שזו הדרך היחידה לשמור ולשמר את הסדר החברתי במדינת ענק שכזו אין לה על מה לסמוך ! הטענה שהסינים מעונינים במשטר כזה , מדוע השלטון מצנזר מידע בכלי התקשורת ובאינטרנט ? ממה הם פוחדים ? מדוע יש 100,000,000 פעילים בפאלון גונג מספר העולה על החברים במפלגה הקומוניסטית ? מדוע הם פעלו באלימות נגד המרד המפורסם בכיכר טיאנאנמן ? רק אזרחי המדינה יחליטו מהי שיטת המשטר הרצויה להם ולא חבורת דיקטטורים תנהל את המדינה כפי שנראה לה . תגיד לי , לתיירים המתעבים את השלטון אסור לבקר בסין ? מה הקשר בכלל ? הם מגיעים לבקר את נציגי השלטון ? Omiz Omiz ממך ציפיתי ליותר , אבל את הצרה הזאת אני הבאתי על עצמי . למה בכלל פניתי אליך ? מה יש כבר לצפות מסיני ?

למעלה