הא לכם, אנשי עורלה!
אז היא ממשיכה למרוח אותם. או רומזת...

די לרדוף אחרי נשים! מטומטם! לא פסל שלו! לא רוצה פסל שלו! תעצרו את המחאה המעצבנת הזאת!

נחושתן, איך אתה עובד אצל כוחות הרשע... איך... מצד שלי לסביות זה אנטי ליטמן. הן חסינות. גם לליטמן אין בעיות.

יופי גלבוע. העיקר שאתה מקשיב למורן. מה, שוב מכשילים את ליטמן?

בושה, זוהרה. בושה. אבל עוד יותר בושה מה שהחברה שלך עושה!!!!!!

עם הבדל עורלה!!!!!!! וכישלבקו, תחליף את הדגל, זה מגן דוד, אולי זה מכעיס ערבים! פורנוגרף... זאת אורגיה ליטמנית המונית, זיווי. וכן, לפעמים זה הופך לסוטה עם אימא שלו, איך ידעת?

אצל הדודה ו... אה, לא. מפעיל נועה קירליות מגעיל. ח"כית אמסלם, יש משהו מפחיד יותר.

נחושתן, יש מחאות שלא תומכים בהן! אתה עוזר לחוליגנים!

בוקר טוב השרה כ"ץ. הנה בלגן.

זיווי, היא לא רוצה לסרס באמת את הבולבולים! וממש לא אכפת לה מענייני גילאים. או מהטעם הטוב. עברה לליטמינזם לגמרי. יופי, אולי זה יציל אותך. כן, לא בת שליטמן ידפוק.

השר גלבוע, העוזר שלך חותר! ואתה מה?! עושה לי פרובוקציה!

נמאס לי מהקסדה המטומטמת הזאת כבר...

יאללה, לפוצץ את זה! שיט. היא הופכת אותן לקוקי ופוקי. משפיטה אותן. לא עושה לך גבות?

בושה, זיווי. ועוד בכותל. אבל האהבה תנצח בסוף!!!!!!

הנה ראש המדינה השטנית. נועה קירל מתזזת אותו. וואלה יופי.

מה זה השקט הזה בסצנות של מורן ודודי? יש מלחמה... ואני חושד בשירה.

והחברות שלך! ממש נהדרות! כן זיווי, כן! וח"כית אמסלם, הנה הנחש פה. כן, נחושתן, נו, הרע מהסדרה הקודמת של חמיצר! מה סיבך, את לא מסבכת מספיק?! היי זאת כוכי?! מה זה אומר...

אבל במקום לפרק את המדינה...

בנות, אתן מתעלמות מהאויב האמיתי!!!!!!!!! שפה במשרד!!!!!!!!

אתה חושב שתרדים אותי? המדינה הזאת תתעורר בסוף ותחסל אותנו! גם אורלי לא... אוקיי, אוקיי. אני יודע מי העתיקה את הנאום מילה במילה. ורק שתדעי, חברת הכנסת אמסלם, שנחושתן מתכנן לך שיר נמסיס מיד!!!!! וזה יהיה על הבת שלך!!!!!!!! היי, היי, את לא תתני לליטמן את האזרחות!!!!!! נחושתן, פנה לנמסיס!!!!!!!!

התאכזבתי מאורלי. אני לא מצביע לה!!!!!! הבת שלה וליטמן שולטים בה!!!!!!!!!!!

חכי חכי, תכף יביאו לך שיר נמסיס!!!!!!

זה הכול באשמת בעל העורלה. יופי, עוד זוג מפורק בגלל ליטמן. היי, היי, זה לא ספינים! זה ליטמן… ותראו מי בא ישר לאזור.

מעניין מה באמת כוכי רוצה לקדם. מבחינתה היא לוחמת חברתית? אמנון...

הוא בוגד, מה חשבת, נחושתן... תשמע, אסי, אם מקימים פה את מדינת הבולבולים, עדיף לברוח...

היי, היי, מי שאשם זה לבקו! לא, גם אתה דפקת! היי, אתם לא תדפקו את נחושתן!

לגמרי סאן אוף א ביטץ'. כן, זיווי! אמרנו לך! עלק בוא תשטוף את זה. מי לימד אותך להתנהג?! אלפי?! המילה שלך שווה לתחת! אידיוט... ואת מושפעת!

ח"כית אמסלם, זה לא יפה מה שקורה מתחת לאף שלך. שירת נשים, מדינת בולבולים, ואגב, יפתח היה בן של אישה זונה בתנ"ך, והשופט הגרוע, אז תחשבי!!!!! יש גסויות. אבל ח"כית אמסלם, בואי, היא רוצה מעורבות שלך כדי שתדחפי אותה לשירת נשים לא עלינו, זה סוג ההורות שהיא רוצה. ואל תתפלאי אם בקרוב יתחילו לפגוע בך לפי הנאום שהעתקת.

אוקיי, אמריקה בקאנטים אם הוא עובר לשם. לשם ולבריטניה. ואני לא יודע אם עדיף להקריב אותן ולהציל אותנו, או שהוא ישתלט על הכול בסוף.

דודי לא הופיע יותר מדי. אז מעניין מה הוא מתכנן עם זה...