שלטון הצללים- שבוע 9

פרק 33- על פירוק והשלמה

האם מדינת כל עורלותיה תיפול?
&nbsp
האם ההסכם של גלבוע ונגה יחזיק מעמד?
&nbsp
והאם אופק חי?

הא לכם, אנשי עורלה!

אז היא ממשיכה למרוח אותם. או רומזת...
&nbsp
די לרדוף אחרי נשים! מטומטם! לא פסל שלו! לא רוצה פסל שלו! תעצרו את המחאה המעצבנת הזאת!
&nbsp
נחושתן, איך אתה עובד אצל כוחות הרשע... איך... מצד שלי לסביות זה אנטי ליטמן. הן חסינות. גם לליטמן אין בעיות.
&nbsp
יופי גלבוע. העיקר שאתה מקשיב למורן. מה, שוב מכשילים את ליטמן?
&nbsp
בושה, זוהרה. בושה. אבל עוד יותר בושה מה שהחברה שלך עושה!!!!!!
&nbsp
עם הבדל עורלה!!!!!!! וכישלבקו, תחליף את הדגל, זה מגן דוד, אולי זה מכעיס ערבים! פורנוגרף... זאת אורגיה ליטמנית המונית, זיווי. וכן, לפעמים זה הופך לסוטה עם אימא שלו, איך ידעת?
&nbsp
אצל הדודה ו... אה, לא. מפעיל נועה קירליות מגעיל. ח"כית אמסלם, יש משהו מפחיד יותר.
&nbsp
נחושתן, יש מחאות שלא תומכים בהן! אתה עוזר לחוליגנים!
&nbsp
בוקר טוב השרה כ"ץ. הנה בלגן.
&nbsp
זיווי, היא לא רוצה לסרס באמת את הבולבולים! וממש לא אכפת לה מענייני גילאים. או מהטעם הטוב. עברה לליטמינזם לגמרי. יופי, אולי זה יציל אותך. כן, לא בת שליטמן ידפוק.
&nbsp
השר גלבוע, העוזר שלך חותר! ואתה מה?! עושה לי פרובוקציה!
&nbsp
נמאס לי מהקסדה המטומטמת הזאת כבר...
&nbsp
יאללה, לפוצץ את זה! שיט. היא הופכת אותן לקוקי ופוקי. משפיטה אותן. לא עושה לך גבות?
&nbsp
בושה, זיווי. ועוד בכותל. אבל האהבה תנצח בסוף!!!!!!
&nbsp
הנה ראש המדינה השטנית. נועה קירל מתזזת אותו. וואלה יופי.
&nbsp
מה זה השקט הזה בסצנות של מורן ודודי? יש מלחמה... ואני חושד בשירה.
&nbsp
והחברות שלך! ממש נהדרות! כן זיווי, כן! וח"כית אמסלם, הנה הנחש פה. כן, נחושתן, נו, הרע מהסדרה הקודמת של חמיצר! מה סיבך, את לא מסבכת מספיק?! היי זאת כוכי?! מה זה אומר...
&nbsp
אבל במקום לפרק את המדינה...
&nbsp
בנות, אתן מתעלמות מהאויב האמיתי!!!!!!!!! שפה במשרד!!!!!!!!
&nbsp
אתה חושב שתרדים אותי? המדינה הזאת תתעורר בסוף ותחסל אותנו! גם אורלי לא... אוקיי, אוקיי. אני יודע מי העתיקה את הנאום מילה במילה. ורק שתדעי, חברת הכנסת אמסלם, שנחושתן מתכנן לך שיר נמסיס מיד!!!!! וזה יהיה על הבת שלך!!!!!!!! היי, היי, את לא תתני לליטמן את האזרחות!!!!!! נחושתן, פנה לנמסיס!!!!!!!!
&nbsp
התאכזבתי מאורלי. אני לא מצביע לה!!!!!! הבת שלה וליטמן שולטים בה!!!!!!!!!!!
&nbsp
חכי חכי, תכף יביאו לך שיר נמסיס!!!!!!
&nbsp
זה הכול באשמת בעל העורלה. יופי, עוד זוג מפורק בגלל ליטמן. היי, היי, זה לא ספינים! זה ליטמן… ותראו מי בא ישר לאזור.
&nbsp
מעניין מה באמת כוכי רוצה לקדם. מבחינתה היא לוחמת חברתית? אמנון...
&nbsp
הוא בוגד, מה חשבת, נחושתן... תשמע, אסי, אם מקימים פה את מדינת הבולבולים, עדיף לברוח...
&nbsp
היי, היי, מי שאשם זה לבקו! לא, גם אתה דפקת! היי, אתם לא תדפקו את נחושתן!
&nbsp
לגמרי סאן אוף א ביטץ'. כן, זיווי! אמרנו לך! עלק בוא תשטוף את זה. מי לימד אותך להתנהג?! אלפי?! המילה שלך שווה לתחת! אידיוט... ואת מושפעת!
&nbsp
ח"כית אמסלם, זה לא יפה מה שקורה מתחת לאף שלך. שירת נשים, מדינת בולבולים, ואגב, יפתח היה בן של אישה זונה בתנ"ך, והשופט הגרוע, אז תחשבי!!!!! יש גסויות. אבל ח"כית אמסלם, בואי, היא רוצה מעורבות שלך כדי שתדחפי אותה לשירת נשים לא עלינו, זה סוג ההורות שהיא רוצה. ואל תתפלאי אם בקרוב יתחילו לפגוע בך לפי הנאום שהעתקת.
&nbsp
אוקיי, אמריקה בקאנטים אם הוא עובר לשם. לשם ולבריטניה. ואני לא יודע אם עדיף להקריב אותן ולהציל אותנו, או שהוא ישתלט על הכול בסוף.
&nbsp
דודי לא הופיע יותר מדי. אז מעניין מה הוא מתכנן עם זה...

פרק 34- עתיקות

אז האם ליטמן יסתער על זיוי?
&nbsp
האם דודי יצליח לגלות שמורן דוברת אמת?
&nbsp
מה יולי אברמוף בונה?
&nbsp
והאם כוכי תתאושש מהמפלה?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מרתק
ליטמן לא יכול שלא להסתער על זיוי כמובן .. לא הבנתי מה היה הקטע עם תהילה ? למה ביקשו ממנה לששקר ? ואיך זה קשור לאברמוף?

תבין, רועי

אם תהילה אומרת שהיא מצאה את החרס בעדולם, זה הופך לשטח ארכיאולוגי. בשטח ארכיאולוגי אסור לבנות נדל"ן.
&nbsp
יולי אברמוף בונה בעדולם, ולכן היא תצטרך להודות שהיא לא בונה שם נדל"ן אלא משהו אחר... או פשוט לעצור את הפרויקט.

ליטמן מחולל משבר!!!!!!

למה נוגעים בזיוי? היא לא דתייה? ח"כית אמסלם, אין משהו יותר דחוף להתעסק בו?!
&nbsp
גלבוע הולך לכנסת? אני לא מבין. זה בגלל ליטמן, מה? ליטמן מפרק את... תתבייש לך!!!! מסנג'ר אותה. יופי, גלבוע, החלטה מצוינת. והוא לא בלגן?!
&nbsp
דודי, אם היית ליטמן הייתי מתעצבן עליך. אבל למה לי? תכנית טובה. למי ילדות קטנות מקשיבות? לנועה קירל...
&nbsp
כוכי היא דמות מאוד סימפתית.
&nbsp
נחושתן!!! זה ליטמן, אתה לא מבין?! רפובליקני? רפו... אתם לא ג'יי סטריט? שזה יותר דמוקרטי? רגע, אם זה נכתב בתקופת אובמה, זה די קל ליצור משבר. אבל אתם ג'יי סטריט!!!!!! ג'יי סטריט זה דמוקרטי!!!!!!!! ודמוקרטים תומכים בהומואים, נחושתן!!!!!!!!! ואני חולה על הכניסה לבית של נחושתן. מעלית-דלת! אסי קצת חלש...
&nbsp
יופי, כוכי. מי מפרק את תל אביב?! אז כוכי זאת שלי?
&nbsp
מה בשמת קשורה?! היא תחבל לכם בהכול. התלמידה שהתלוננה על אדם ורטה הפכה לסמל בהצגה המפגרת של רננה רז. בשמת, את שכבת עם ליטמן ותתעוררי עם פרעושים! אה, לא שכבת! עדיין לא חוקית!
&nbsp
תשמעי אורלי אמסלם הנערצת, אין לי בעיה שאת תומכת בגיור רפורמי, גם אני תומך, אבל לא עם ליטמן. לא מדובשו ולא מעוקצו!!!!! הבחור הזה לא מאוהב בנחושתן? הנה, ראיתם מי השטן. וחוק הנשק הזה היה חרא, ולא הוא הרג את זה, אלא אופק, וחוק ברית המילה, אתה רוצה שיעבירו אותו או לא?! כי אני כן!!!! לא אתם לא מאמינים בהם... אני חייב להגיד שלבקו קצת מזכיר את היטלר. קצת קצת קצת. התסרוקת, השפם... אולי הוא באמת צאצא לנאצים... "זה לא בריא להיתקע על מישהו שהוא לא בקטע שלך"- אלה לי אומרת היי. כמו לולב לא נימול, את מתכוונת! מעניין איך כל התכניות של כולם נכנסות ביחד, והכול רק אינטרסים. בוא נדפוק את נחושתן, בוא נגלה מה היא עושה שם, בוא נעשה לי נכד... ערן אמר. זה ההפנוט של לבקו הוציא אותו מדעתו...
&nbsp
הרוח של חמוטל מנשבת פה, שמעתם? איזה מבט ליטמני! אתה מתלונן על זה שמישהו עם כמה בחורות? אתה?!
&nbsp
נועה שחקנית מצוינת, חייבים להגיד. זיוי, עדולם זה טוב! זה חבל יהודה, הם טוענים שזה ערבי!!!!
&nbsp
נו, זה לבקו, גלבוע...
&nbsp
למה מפרקים את תל אביב?! סליזי. חיה בסדרה. זיווי, לא יפה לשרת את ליטמן. אז דודי עשה מהלך.
&nbsp
ח"כית אמסלם, עזבי, יש בעיות קשות יותר. ליטמן, למשל. חשבתי שאורלי תפיל את החרס...
&nbsp
הווילה המאוד לא מבוקשת. אני לא לוקח את האמנון הזה ברצינות עם התסרוקת המפגרת הזאת. טוב, עם אקדח קצת יותר. כן, אופק, נו. הוא חי. ומפחיד לגמרי.

פרק 35- בין הצללים

אז מה עם התכנית של מורן ואיך דודי יפעל?

מה יולי אברמוף בונה?

מה התכסיס שמתוכנן לנחושתן?

והאם כוכי תעשה בלגנים כשאופק חי?

ולמה נועה קירל שחקנית כזאת טובה?

אתה לא תעשה קפה טורקי למחשבון שלך, אינטרסנט!!!!!!!! וליטמן, אל תרדים אף אחד. מורן, התיישבות בדואית? אה... הביאה חבר'ה מבבר שבע...
&nbsp
היי, לחלוק שקשוקה זה לא חוקי! כן זיווי, תלמדו.
&nbsp
איך התכנית הזאת עוברת בכלל בציבור?! ועוד על חשבון בני ברק! ועוד מעודדים אותו!!!!!!
&nbsp
קצת שקוף, נחושתן.
&nbsp
נו, דודי, מה זה שדולת בדואים? והוא מהפנט אותך?
&nbsp
למה כוכי פוגשת אותו בכלל? היא מהאופוזיציה!!!! מה עשית, נחושתן?
&nbsp
שוב מורן והבחור.
&nbsp
ככה זה עובד. הון-שלטון-עיתון. אתה מסדר לי משבר, אני אסדר לך הדלפה. רגע רגע... נחושתן, זה שמזכיר המדינה מביע תמיכה בהתנחלות זה לא... אה, אלא אם הנשיא יפטר אותו. אוי ואבוי, נחושתן, באמת? אשכרה מצליחים לעשות את זה ככה?
&nbsp
הוא ממצמץ די הרבה בשביל צמח. יופי דודי, שקרן מקצועי. בערך.
&nbsp
דנה סומברג? כועסת על תמיכה בהתנחלויות?!
&nbsp
אין, זה הכול אורלי. גם זה שמסי חזר לנצח זה בזכותה. שמאלני מצוי? מה, ליטמן משפיע עלייך?
&nbsp
עוד תקוע על זה. מתמרן טוב.
&nbsp
גאון מרושע אולי. קרובים, קצת. קטע עם מחופפות! איזה קטע שהעלית את הנושא! אה, דרום צהלה. בוגד בחיפה אחד... כן, החלק הרע, אתה ובוז'י שתיתם ביחד אקטימל עד הלילה! אחותי, מה יש לך שאת יכולה להתנגד לליטמן? לבקו לא מהטובים. הקיא והחזיק את האסלה... כן, האמת שפעם ליטמן עשה קמפיין נגד אלכוהול בצורה כזאת. אז אולי בדיחה. דוגמה חיה... https://www.youtube.com/watch?v=g4Y8_jZDDCI
&nbsp
זאב רווח הזה רואה הכול... אבל גם יודע.
&nbsp
אולי משה איבגי מנסה להתנקם בזאב רווח?
&nbsp
אז למה נחושתן עומד ליפול?
&nbsp
ככה נכנסים בלי פיקוח?
&nbsp
מרעילים כאן את המים, שמים רעל במשאבה ו... יופי, שברת רגל. למה את מתרועעת עם ליטמן? דודי, הוא עם רובה...

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה יודע שההתנהגות של זיוי
זה שהיא מאוהבת בו חזק בלבקו , וקשה לה להראת את זה ברור שזה יתפוצץ המתח המיני ..

פרק 36- האיש שבקיר

אז מה יקרה באתר הבנייה?
&nbsp
האם מורן ודודי ימשיכו לשקר?
&nbsp
מה קורה אצל יולי אברמוף?
&nbsp
ומה עם המשבר של נחושתן?

ומתי תיפול מדינת הבולבולים?

לצלם ולהרביץ? וואלה יופי...
&nbsp
איך הרגל, תשאל את ליטמן. כן, אל תשאל אותו ככה. יופי אמנון-לואיס. אופק אח טוב...
&nbsp
יופי נחושתן, לשם אתה עובר. מתנתקים מווירג'יניה? ערוץ 20 לא דיווח על זה!
&nbsp
רומן סליזי. מה הקטע של שירה?
&nbsp
זה לא משבר?
&nbsp
עדולם, לא עד-עולם.
&nbsp
כולם עוקבים אחרי כולם!
&nbsp
למה אתה עם גופיה?!
&nbsp
אז אמנון חירטט? לא מבין.
&nbsp
דמקה. יופי, כולם בוגדים בכולם. למדו מליטמן.
&nbsp
יש לנו חוקים מוזרים. העיקר הם ממשיכים להתנשק. ו... כן.
&nbsp
נחושתן עובד קשה. עוד פעם מחאות בולבולים?
&nbsp
כן, כוכי, זה בערך מה שעושים.
&nbsp
אני צריך שתעזבו את הווילה הזאת! כן, זה מבלבל. מה אופק מתכנן, ריבונו של עולם?!
&nbsp
האמריקנים מאוד רגישים לדגל.
&nbsp
היי, זאת שלי. אה... כוכי. אוי, גדול...
&nbsp
כן, גלבוע, בערך. אבל למה על תל אביב?! הלבקו הזה כזה זינח. את לא מאמינה, מורן? בחייאת? כמה זמן את מכירה אותו? את מתלוננת על פרחות?! היי, להן מותר מה שלך מותר!!!!!
&nbsp
הדגל הזה יוקרתי עבורם. נחושתן, עובדים עליך.
&nbsp
טוב, היו מקרים כאלה משני הצדדים... או מיי גוד, לא יפה. קל כל כך להשפיל בן אדם... העיקר "אנחנו עושים דברים בשביל האמת", מה, לבקו?
&nbsp
דודי, מה זה הרומנטיקה הזאת? באופן כללי הסדרה הזאת מאוד סליזית. הנה זה בא...

Roei152

Well-known member
מנהל
רגע יולי אברמוף זאת דמות בדינות ?
שאופק המציא כדי לנהל את קמפען הנפט תחת ששם בדוי ? כי זה נראה ככה ...
&nbsp

למעלה