שלטון הצללים- שבוע 11

פרק 41- שלושה בדירה אחת

אז מה יקרה אחרי שאופק שמע שדודי ומורן היו ביחד?
&nbsp
למה ליטמן מגרש אנשים?
&nbsp
למה ליטמן ממשיך לכבוש נשים?
&nbsp
והאם דודי יגלה שאופק אחראי?

למה הוא חייב לגלות לאנשים?! למה?!

אתה לא מתבייש, יא צורך סארין ורוצח עיתונאיות?! ובאופן אישי נמאס לי מהאופנוע המפגר הזה.
&nbsp
באו להתנחל אצלך בבית. מורן, זה מה שחשוב? אולי בני שתיים עשרה. היי, תגיד תודה שלא ואן אריקים. מה זה פה, משפחת זגורי שאתה מברך אותה ככה?
&nbsp
יופי, אידיוט. בשביל נשים, הכול הוא עושה בשביל נשים.
&nbsp
ילדות עיראקית עשוקה. אני לא מבין, בגלל זה אופק עושה הכול? הכול זה אחים ותשומת לב מאימא. הכול זה אדיפאלי.
&nbsp
הוא מזיין, זיוי. מה חשבת? ואני בעניין שיתלה גרביים על הדלת.
&nbsp
כולם שותים היום. הכול אותו דרעק.
&nbsp
בכל מקרה הם היו מזדיינים. היי, עכשיו זה הפוך!
&nbsp
הוא עדיין חולה ודפוק.
&nbsp
שים גרביים על הדלת שנדע מתי אתה מזיין. יא אפס. ישנת כשהלכתי. אתמול דווקא היה די ערני. אייייכס, למה... למה אני צריך... זיוי! אני קורא להפיל את מדינת הבולבולים הזאת!
&nbsp
טוב, זה בסדר. כן, הכול שם. שם.
&nbsp
נכון, הכתף.
&nbsp
אין, אני מהמר שמדובר באוהדי ליטמן.
&nbsp
כן, זה אופק. לחבר'ה מנעלמים לקח פחות זמן!
&nbsp
כן, היועצים דופקים אתכם. בהחלט דופקים אתכם. שניהם. מכל הכיוונים.
&nbsp
לא ראו נעלמים אלה, סומכים על שוטרים.
&nbsp
אתם רואים כמה כיף בלי ליטמן? מדברים על החמור והחמור מגיע. לנחושתן זה יותר קל. תחליפו אותו. לאפס אותו? הוא כבר מאופס לגמרי. למה כמה אימא שלך שפויה?
&nbsp
מה הם קשורים? מה היא קשורה לנפט? נחושתן, השאלה היא מה זה התועבה הזאת? ואתה בן אדם?! מה הושתל? זיוי, למה אנחנו צריכים לראות את זה? לא, נו... אני שונא אותו. באופן כללי.
&nbsp
נכון, השרה אורלי אמסלם הנערצת, זה לא נשמע טוב. זה נשמע כאילו זיוי שמאלנית. יהודי כן מפנה יהודי?! רואה, השרה אמסלם, אפשר לפנות אנשים. זאת לא בעיה.
&nbsp
ואתה חושב שרביד יפרסם את זה?
&nbsp
מה זה?
&nbsp
יופי לבקו. כרגיל, לא מבין כלום. מתמרנים אותו.
&nbsp
אזכרה... איך בדירה? סדום ועמורה. בגלל זה הוא מפנה אנשים מהדירות שלהם, האידיוט. כן כן, איזה בן אדם הוא נהיה. מה שתגידו. זיוי, נו, למה להיכנס לזה? ולמה הטלפון שלו תמיד מצלצל ברגעים האלה? זה אני? בטח ממתנחלים לא היה אכפת לך... כן, נורא מצחיק, ליטמן. נורא מצחיק. מה שתגיד.
&nbsp
הון-שלטון-עיתון.
&nbsp
אופק הזה כמו רוצח... אין, אופק מגייס את כולם.

פרק 42- CSI קטמון

האם דודי יבין שאופק רצח את חמוטל?
&nbsp
מה יהיה עם הנפט?
&nbsp
ולמה אני צריך לשמוע מה ליטמן עושה בלילה?

אל תכתבו שירי הלל לליטמן

אחלה של אבטחה...
&nbsp
איחוד של מטורפים גאונים.
&nbsp
האופנוע הזה לא התפרק לפני מעט מדי זמן?
&nbsp
היא לא עובדת בשביל יולי...
&nbsp
אכן. אגב, גלייזר מת?
&nbsp
אותה כתבה כל הזמן. לא, כי במכה לא מפיקים. זאת שרה.
&nbsp
מה אתה, משפחת זגורי?
&nbsp
נחושתן משחק יפה. היי, דניאל! מה קורה? דניאל את דניאל. אל תוותר לו! לאנשים כאלה לא צריך לוותר! שישאירו כרטיס, המניאקים! אוי... באמת? נראה לכם? דניאל גנני, בחייך... אוי, מה זה?
&nbsp
תראו איזה פרצוף מרושע זה. אה, מתווה קירוב הלבבות. אפשר לחסל את החרא הזה עם מדינת הבולבולים?
&nbsp
אורלי ויהודית, וואו.
&nbsp
תשמע, השר גלבוע, לא ראינו את התמונה עם הכאפייה. פתאום זה לא תירוץ טוב!!!!!!!
&nbsp
לליטמן לא חסרות בנות. השרה אמסלם, תרחיקי את ליטמן. לא בדיוק, אדם מטורף. ומה אכפת לך ממתנחלים פתאום?!
&nbsp
ואתה לא מנצל ודופק אנשים. לבקו ניצל ודפק אנשים בדיוק כמו כולם! הוא הרים מחאה לזיון!
&nbsp
ממתנחלים לא היה אכפת לך! והנה, משחקים בך. ליפתח יש הר לב, מה זאת אומרת... או לב קו, אני לא יודע. גברתי?! היא בשנות ה...
&nbsp
משהו קורה וזה על הפנים.
&nbsp
הקרן שוב... כן, בדיוק, גלבוע.
&nbsp
השרה הנערצת! נערצת! אורלי אמסלם. עם כל הכבוד, לבקו לא צריך לעמוד בדרך לפינוי. מה יקרה אם הוא יתנגד לפינוי התנחלויות? גם אז?! בושה, בושה, השרה. זה גם בדיוק מה שצריך להתנהג כלפי ליטמן. צודקת, השרה. צודקת לגמרי.
&nbsp
כן, שאול, תפרוץ את הניאו ליברליזם. הארץ?!
&nbsp
הווילה. הווילה. לא, מה כבר תמצאו שם. כולה הוא עבד שם פעם אצל הבורר.
&nbsp
איך הוא נכנס לכנסת שאפילו לבית ספר אביבים לא מכניסים אותו? דמות חדשה שתסבך הכול.
&nbsp
אצל "חבר כנסת". ראובן ארגמן?
&nbsp
זה אופק, זה אופק. הארי פוטר! אויש, כוס אמק.

פרק 43- יד ביד

האם דודי ומורן יבינו שזה אופק?
&nbsp
האם ליטמן ירחם על זיוי?
&nbsp
מה גלבוע יעשה עם הנפט?
&nbsp
ומי זה היוני הזה?

יד ביד בלי ליטמן כל הדרך

כאילו גלייזר. זה גלייזר?
&nbsp
יפה. הם מגלים. איך קבעו, סחטו אותם... מי, מורן? מי?
&nbsp
כן, התרופה, גם ללי הייתה, וגם לאביולי אמרת את זה רק שהיא חכמה. איכס, אוכל תולעים... אתה יודע שאתה מניאק? כן, אתה תמיד מניאק. איזה מין שם מפגר זה תו? יופי ליטמן. תראה מה עשית.
&nbsp
כן, מורן, אופק ק... ריבונו של עולם, מה זה פה, נעלמים?!
&nbsp
שמעתי שהסיפור של יוני יעצבן אנשים. יעל יודעת? כן, נחושתן, זה לא החבר שלו? מעניין. פעיל של אופק?
&nbsp
כן, את כולנו היא קצת מבלבלת. אה, למורן הוא הסכים.
&nbsp
זיוי, את עושה משהו פרט לריגול אחרי ליטמן? תראי מה הוא עושה לך, היצור... עלק, לפני רגע הוא היה מוכן לנשק אותך. יופי זיוי. עכשיו מהר לבוסית הנערצת.
&nbsp
מה נראה לך, נחושתן?
&nbsp
על מה פרס?! מה?! בנק הזרע.
&nbsp
איכס, לבקו משתמש ביהדות... תתבייש לך! אתה?! אחרי המדינה המופקרת שהקמת?! של טלפיך מהדת שלנו!
&nbsp
שאול מתאסלם. אה, לא התכוון. רואים? כן, נגה. נגה, איך ידעת? למרות שאני מציע לך לבדוק, אולי היורש הליטמני מערער אותך קצת? זה מה שקורה כשהוא מנסה להיות יהודי. ליטמן שכח מה זה להיות יהודי. בעיקר מאז חרם דרבנו גרשום.נגה, מה את חושבת? זה נכון, זה נכון! אכן נכון! זה הילד, שאול. זה הילד. להציל לך את התחת, היא רוצה. נכון, זה הוא שהכניס את זה, זיוי! די, יא ניג'ס, יא זינח, די להעמיד פנים שאתה יותר טוב מכולם ושהבנות מסובבות אותך. זה אתה שמסובב אותן.
&nbsp
מעניין מה הוא יעשה לנחושתן...מה הסיכום?
&nbsp
שפוך, יא מטומטם. לא אמנון. כן זה זה.
&nbsp
אני אומר לך שאת צודקת, נגה. יופי. חכה שתגלה מה ליטמן עשה הפעם.
&nbsp
האמת. סופסוף. בערך.

פרק 44- ארץ זבת חלב ונפט

איך אופק ייחלץ ממורן ודודי?
&nbsp
מה יוני רוצה?
&nbsp
האם הטכנולוגיה תעבור?
&nbsp
ומה הקשר בין ליטמן לקוראן?

ליטמן הזה עם אלף נשים כמו בקוראן

כן כן, כוכי. בטח.
&nbsp
והוא מה, הוא כיוון הכול. אופק מטורף לגמרי. מטורף על כל הראש. מר אופק, שתדע לך שאתה לא יכול להשתלט על ליטמן.
&nbsp
כסף כסף כסף. "אחיי". מעניין על מי קלוגהפט ביסס אותו. החיוך הזדוני של ליטמן... מה סליחה, מה סליחה, הכלב הזה ציטט מהקוראן בכוונה.
&nbsp
הוא לא חייך ככה בטקס המשואות... מערכת יחסים קשה.
&nbsp
איזה שטותניק הדניאל הזה. אגב, שבוע הבא האחרון לעונה. אז מה יעשו עם הסיפור הזה?
&nbsp
מי עכשיו הבן האהוב?
&nbsp
כן, הכול בזכותך. כל הרוע. לא נדיר ובטח לא מדהים.
&nbsp
זיוי... מה מצאת?
&nbsp
מורן מאמינה לו?
&nbsp
מי אפס? מי אפס? וואו, זיוי נסערת. פסוקים מהקוראן? תפסיק כבר לזרוק דברים כל הזמן! בן אדם חולה.
&nbsp
מה זה? מה הולך? דודי, מה הולך? דודי, יא רוצח, תראה מה אחיך גורם לך לעשות... לא, היא לא ראתה אותו.
&nbsp
אוהב לגו? תשמע, מקום ציבורי. אבל מה זה השומר ראש הזה?! די, אל תגידו לי שזה הבן של ראש הממשלה... כי אם כן... זה באמת יעצבן אנשים. ובעיקר השם שלו!
&nbsp
אני לא סגור שכוכי שורדת את היום הזה...
&nbsp
תראו למה ליטמן גורם...
&nbsp
כל החבר'ה פה. וואו. זה מתחיל.
&nbsp
כן, אופק.
&nbsp
בצדק את פוחדת, הבחור מטורף על כל הראש.
&nbsp
עוד אחת נזרקה.