שלטון היחיד החל!!!

the mnm factor

New member
עומרי, שלחתי לך מסר יא סנוב!

קיבלת אותו?

ערב רב

New member
יש לי שאלה: אין בתפוז הגבלת גיל

למנהלים? או ששוב מסתבר מה ההשתייכות לאליטה יכולה להשיג לך..

the mnm factor

New member
תודה חמוד, גם אני אוהב אותך

אני חוקי... אני גם גר בצורה חוקית- סתם, לידע כללי.

ערב רב

New member
נו מה יהיה, איש לא מתכוון לנקוב

בשם החוק עליו עוברים המתנחלים בהתגוררם ביהודה ושומרון?

the mnm factor

New member
הקמת בית בשטח ששיך למישהו?

החוק הבינלאומי? כניסה לשטח פרטי בלי רשות? העלאת עצבים של 60% מהמדינה?

ערב רב

New member
"החוק הבינ"ל" הוא כינוי להרבה מאוד

חוקים ואמנות, אנא ציין למי מהם אתה מתכוון בדיוק, כדי שאוכל להפריך את טענתך בנקל. לגבי החוק הישראלי, הסגת גבול מתייחסת לשטח פרטי בלבד אך למעט מאחזים וכמה התנחלויות בודדות אין התנחלויות היושבות על שטח פרטי. והבודדות שכן, עושות זאת באופן חוקי למהדרין, עפ"י תחיקת ביטחון מלפני בג"ץ אלון-מורה ב-79' שאסר על המשכה. אני מחכה.

the mnm factor

New member
בבקשה

החלטות 242 ו-338 של מועצת הביטחון של האו"ם דורשות מישראל במפורש לסגת משטחים שנכבשו במהלך הסכסוך הישראלי-ערבי.

the mnm factor

New member
עוד

החלטה 181 של העצרת הכללית של האו"ם ("תכנית החלוקה") מבטלת משפטית ומעשית את כתב המנדט של חבר הלאומים (שאף הוא אינו מתכחש לזכויות לא-יהודים בארץ). סירובם של הפלסטינים לקבל את התוכנית לא הביא לביטולה. הפלסטינים שילמו מחיר כבד על סירובם לקבל את ההצעה, בכך שזכותם להגדרה עצמית עוכבה במשך שנים רבות, אולם אין לעכב את יישום ההחלטה מעבר לנדרש.

ערב רב

New member
האם בכל ההחלטות הנ"ל נכתב

כי מגוריהם של המתנחלים ביהודה ושומרון אינם חוקיים? יש שם במקרה איזה סעיף פלילי שנעלם בעיני שכתוב בו "יהודי שיתגורר ביהודה ושומרון צפוי ל-3 שנות מאסר"?

the mnm factor

New member
הם לא יושבים על אדמה

שמוכרת כשטח של מדינת ישראל (ע"פ החוק הבינלאומי, שכאמור קורא לצאת משם) ולכן ברגע שהם יושבים בשטח שלא של המדינה שלהם (ועוד שטח פרטי של ערבים) הם עוברים על החוק.

למעלה