שלח ריגר והשיפוט

שלח ריגר והשיפוט

קראתי כאן כמה פעמים שנהלתם דיון על רמת השידור (בעיקר על שימי)- לדעתי שלח הוא פשוט הבן אדם הכי חכם בארץ (לא רק בספורט), פשוט תותח!! שימי לא כזה מצחיק אבל השילוב שלו עם עופר סביר. למרות ההערכה שלי לשניהם אין ספק שהם בעד סקרמנטו (שלח לפחות מנסה להסתיר את זה ושימי תמיד היה אוהד לפני פרשן), אין לי בעיה עם זה (הם בעד הקבוצה עם הכדורסל היפה בליגה) אבל הם בוכים יותר מדי על השיפוט. נכון, אני טוען כבר הרבה זמן שהשיפוט בליגה חלש ונותן כבוד לכוכבים אבל הוא לא מגמתי באופן כללי. כמו שבמשחק 6 השריקות הלכו עם הלייקרס אז במשחק 5 הם הלכו עם המלכים- החסימה של וובר לביבי, הפאול התקפה קודם של קובי על ביבי שלא היה, הפאול השישי של שאקיל שהיה גבולי, ועבירה של דיבאץ על קובי ביתרון נקודה לליקרס 30 שניות לסוף. אין ספק השיפוט אתמול לא היה טוב אבל הוא גם לא היה טוב לפני יומיים. הייתי מצפה משלח שיהיה יותר אוביקטיבי. כמו כן אני מצפה משלח שיקים ביחד עם עמי אילון תנועה ליציאה מהשטחים ויהיה רה"מ הבא (ככה הוא גם יביא שלום וגם לשיוויוניות בליגה שלנו)

Kgt1

New member
משהו על ריגר מהמשחק ה-1 של הלילה...

(אחרי סל של קני אנדרסון): "זה מה שבוסטון צריכים לעשות! חסימות ולנוע, ולנוע לחסימות!" ללא ספק פרשנות בונה מאוד.

eliram

New member
לא ככה היה צריך להגיע למשחק שביעי

אם השיפוט היה כמו שצריך, אולי הלייקרס היו מנצחים את משחק 5. די בטוח שהקינגס היו מנצחים את משחק 6. וכולם היו מדברים על כדורסל במקום על השיפוט.

ron20

New member
תקשיב לפרשנים האמריקאים ....

תקשיב לפרשנים האמריקאים, במהלך המשחק הם לא מפסיקים לדבר אם כי בעדינות על השיפוט דווקא שלח וריגר לא מדברים מספיק על הנושא. כל התקשורת בארה"ב מלאה בתאוריות קונספירציה, אני לא מבין ומאמין גדול בקונספרציות אבל איך יכול להיות ש: - שאקיל (שחקן ענק) הרביץ כל המשחק ונשרקו לו רק 3 עברות, ה 4 נשרקה שזה כבר לא שינה. - השומרים של שאקיל קיבלו 20!!! עברות - 16 מ 18 הנקודות האחרונות של LA היו מהקו - LA הלכו 40 פעם לקו SAC הלכו רק 25 יש לזכור ש LA קבוצה מאד פיסית ודווקא SAC לא, ולכן הסטטיסטיקה מאד תמוהה. - נעזוב את המרפק של קובי ... - קובי כל המשחק מדבר אם השופטים ו.... (כלום), וובר או דיבא´ץ נותנים מבט מאוכזב - טכנית - א...ה שמדובר בדבון ג´ורג אז פתאום אפשר לשרוק LA קבוצה מספיק טובה לנצח גם בלי השופטים אבל הם התרגלו שנותנים להם להרביץ וזה מוריד את רמת המשחק וחבל.

עידו17

New member
רק טענות...

חלאס עם טענות על השיפוט. שיהיה דבר אחד ברור - שיפוט NBA אף פעם לא היה אובייקטיבי, ולדעתי - ככה זה צריך להיות. שאקיל או´ניל מקבל שריקות בכל פעם שנושפים עליו, דבין ג´ורג´ או פולארד לא יקבלו גם אם יורידו להם את הראש, למה? כי שאקיל הוא שאקיל!!! ככה זה. וזה ב-ס-ד-ר ג-מ-ו-ר!!! שאקיל הרוויח ביושר את המעמד שלו, בדיוק כמו שג´ורדן יכל לרצוח על המגרש בלי לקבל שריקות. השופטים לא עושים את זה בכוונה, אבל זה חלק מהמעמד של להיות אלוף - טבעי ששופטים מסתנוורים מהמעמד שלהם ובכל פעם שיש ספק - האלופים הם אלה שיהנו ממנו. מגיע להם. אם סקרמנטו או ניו ג´רסי יזכו בתואר השנה, היחס אליהם ישתנה מקצה לקצה בעונה הבאה. אלה חוקי המשחק.

liran b

New member
יש לי מה להגיד

בקשר לשני דברים שאני ראיתי : 1) המרפק של קובי : ביבי אשם בזה , למה? כי אם הוא תופס את קובי למה הוא מצפה ? שקובי לא יעשה כלום? אז המרפק שלו עבר שם בעיה שלו שום פאול לא תוקף ולא מגן . 2) העברה השישית של דיבץ´ , הוא סתם מתוסכל מזה ששאק עושה לו בית ספר , כי אם לא היו שורקים לו עברה אז וובר היה יוצא..

למעלה