"שלח לחמך על פני המים ..."

avitalit

New member
"שלח לחמך על פני המים ..."

אז כפי שרמזתי כבר ולבקשתה החביבה של הדס ח
- לפני יומיים קיבלתי מייל באנגלית ממישהי שמחפשת מידע על משפחתו של הסבא שלה . לפי כל השמות - התאים לי לעץ ושלחתי לה תגובה נלהבת לא פחות ! היא ראתה את השם שלי באחד האתרים אליהם נרשמתי כבר לפני 3 שנים - (ולא זכיתי לקבל בעקבות אותו רישום - אף תגובה עד כה ...) ואכן - הגברת - צברית מבטן ומלידה -בת דודה שניה שלי - אבי ואמה הם בני דודים - יכולה לדקלם לי את שמות כל דודים והדודות שלי - באותו דיוק שאני יכול לדקלם לה את שלה .. הם הרי משותפים לנו ... . זה מדהים ששנינו - בערך באותו גיל ולא מכירים כלל ... ההורים שלה היו בחתונה שלי .. ההורים שלי בטח היו בשמחות המשפחתיות של הוריה ... אבל יוק - הקשר נעצר שם .. מה הם חושבים להם ההורים האלה ? שאין המשכיות ?
? אה ? בכל מקרה .. הזמנתי את הגברת לפורומינו .. להתחיל ולהבין לאיזה עולם קסום היא נכנסת וגם כדי לקבל את הרקע האינטרנטי של העניין . חוץ מזה - שתדעו שממש עסוק בזמן האחרון אבל מתגעגע וקורא כמעט הכל . איציק

../images/Emo45.gif יופי../images/Emo70.gif

ועכשיו, איציק, המשימה שלך תהיה לעזור לנו בחיבור האנשים ממוצא ספרדי לעץ הפורום... ארנון

avitalit

New member
מאוד מקווה שיסתייע ...

אבל מקבל ברצון את המשימה .. ואם בענייני משימות עסקינן ..אני מבקש את רשות הפורום בכדי לספר על משימה אחרת אותה אני ממלא בימים אלה ולמרות שזה לא הפורום המתאים - אולי אצליח לרתום עוד חברים למשימה .. אז ככה משטרת ישראל הקימה לפני שנתיים מערך לקליטת שיחות ה 100 . המערך הזה הוא ממוחשב בשיא הקידמה הטכנולוגית . המרכז צריך להיות מאוייש 24 שעות ובתפושה מלאה . אין למשטרה מספיק כ"א לתפעל אותו ולכן הם פנו למתנדבים . תנאי בסיסי הוא - היכולת לשבת מול מסך מחשב ולקלוט מידע בצורה יעילה ומדויקת ( יכולת מוכחת שיש כאן לכולנו ...) עברתי הכשרה קצרה ואתמול התנדבתי שם בפעם הראשונה . ההתנדבות היא באזור רמלה-לוד . מה אומר .. המקום כמרקחה ואין רגע דל . כל אוזן נוספת תסייע !!!! מי שיש לו ערב פנוי פעם בשבועיים ומוכן להקרא אל הדגל יכול להעביר אליי במסר פרטי - ואפנה לגורמים המתאימים . ותבואו על הברכה איציק

א77

New member
../images/Emo49.gif

אמור לה בשמי שהיא מצאה בן דוד [שני] יקר ונפלא. היא חיפשה קרוב, והיא מצאה יותר

../images/Emo24.gifיקר נפלא ומקסים.....

זו אני בת הדודה שמאושרת עד דמעות.(קוראת הרגע מייל ממך מקווה שלא!!!!!!!!!!!!! האחרון,
). עולם נפלא!!!!
. אני עדיין נפעמת עדיין מוקסמת ועכשיו אתור לי שוב בפורום זה. לגלות להכיר להפנים, ואם אוכל אז לעזור... אני עדיין מבולבלת... אה בעיקר מאושרת..... לציין פרט חשוב לא פחות: פורום המורים שעזר והפנה אותי לאתרים מגוונים וכך הגעתי אלייך.

ornan

New member
../images/Emo140.gifברוכה המצטרפת לפורום ובעיקר

לקשר עם איציק. מחכים לראות את העץ שלכם.

avitalit

New member
ברוכה הבאה !!!!!../images/Emo49.gif על הגילויים

אכן עולם נפלא וקטן !!! האושר מסתובב לו בעולם ומחכה להזדמנויות לרדת אלינו . תמיד צריכים להיות מוכנים להכניסו ! מסתבר שיש משהו טוב שמורים יכולים להעניק ...חה חה .. סתאאאאאם .. כבר עובר לפרטי וממשיך איתך שם .. תקנאו חברים תקנאו .. זה מגיע לי .. לא ?

הדס ח

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שמחה לראות אותך כאן.... אכן זכית בבן דוד שני מקסים..... אשמח לשמוע את הצד שלך בגילויים האחרונים. הדס

ושתבינו למה זה כל כך מדהים...

לא רק שהמקורית היא צברית שחיה בארץ, היא גם מסתובבת במערכת הפורומים של "תפוז" ורק לפני 4 ימים השאירה את ההודעה הזו
פשוט מדהים, אין מילים אחרות לתאר זאת
ברוכה הבאה לביתנו, המקורית, פתחת לנו שנה אזרחית בצורה חיובית ביותר (וגם avitalit, כמובן
). אני מקווה שתיהני כאן ותישארי אתנו
ארנון

הדס ח

New member
יפה, כעת באתי על סיפוקי../images/Emo6.gif

הסיפור הזה על אנשים שרואים את שמנו באתרים שונים אבל לא מתייחסים... האם את המייל המדובר היא שלחה לך בעקבות המקומות בהם ראתה את שמך? יופי, איזה כיף!!!!!!! מאחלת לכם מכל הלב המשך קשר טוב ומועיל הדס

איציק ומקורית תתחדשו....

ממש מרגש וניפלא לקרוא על האיחוד המפתיע והנהדר הזה שרק מזכיר לנו שוב אל יאוש גם הודעה שהשארנו באיזה מקום תפיק תוצאות בסופו של דבר.בהצלחה בהמשך הרחבת האילן שלכם חנה גונן

כוכה

New member
ארנון, את הסיפור לתפוזים

ושיחשבו איך להביאו גם כפרסום להם וגם כדוגמא לשילוב מידע בין הפורומים שלהם

avitalit

New member
תודה לכולכם על התגובות הנפלאות

לעניין הצעתה של כוכה.. אם לורד אין התנגדות - אז מבחינתי אפשר - תוך הקפדה על אי חשיפת הכרטיסים האישיים והכינויים .. חברים .. מאחל לכולם כאלה גילויים וכזאת קרובה נהדרת !!!

קצת נספחת... ../images/Emo9.gif

אם אני מפרסם את הסיפור ב"תפוז" איכשהו - אם דרך הודעה ישירה למנהלים, או דרך פרסומו בפורומים רלוונטיים (אחרי בקשת אישור מן המנהלים), המינימום שצריך לעשות הוא לתת לינק לשלוש ההודעות: הראשונה של "המקורית" בפורום "מורים" לפני ששלחה לך דוא"ל, השניה שלך בפורום שלנו, אחרי שקיבלת את הדואר, השלישית, הודעת ה"נצחון" שלך כאן. ברור שקישור כזה חושף את הכרטיס האישי - ומשם, כל אחד רשאי לעשות כרצונו... ארנון

א77

New member
מה הבעיה. ניתן "לשדרג" את הכרטיס

את הכרטיס האישי. רק שלא יחליף מזכר לנקבה
כדי שלא יתבלבלו. פרט לזה, הוא יכול להפוך בלחיצת כפתור, לפועל בניין או לראש הממשלה הבא. מה שירצה. [אבל זה רק בכרטיס לעיני הזרים, אנחנו כבר מכירים אותו]

א77

New member
סו"ס התפניתי,

הסיפור כה מרתק. בקשר להתנדבותו של איציק במשטרה: אמש התקשרתי אליו, למזלי, הוא יצא לעשן סיגריה, ולכן הוא יכל לשוחח איתי מספר שניות. יותר מאוחר הוא התקשר שוב, והסביר את עצמו, שהוא בהתנדבות משטרתית, וכו´ כפי שהסביר לנו קודם. אז אני בעד התנדבויות. גם אני עושה מעט, ועשיתי תמיד. בקשר ל"מציאה". זו מציאה של ממש. במפגש האחרון, אמרתי לארנון ולאיציק. שלא יעזור כלום, אנו כה מעשיים, עד שנשדך ונקשר בין איציק העירקי לביני ההונגרי ואלכס הרומני, וראובן הפולני ושמעון הבולגרי. גם איציק יהיה על האילן שנפרש על כל ארון חדר השינה. איציק חייך, והיה נראה כי הוא יושב לו בשקט. והנה הוא לימדנו לקח. מתברר שהוא לא ישב בשקט. עכשיו כולנו מקנאים בו... איציק, אתה וודאי לא נפגע, הרי אתה מכיר אותי... אני מסיים את ההודעה מבלי לחשוב ולתכנן את כתיבתה מלכתחילה. עוד משהו: המקורית נכנסה למשפחתך, וגם למשפחת הפורום בכלל. אנחנו ממש כמשפחה. ועוד דבר. וזו טענה לאיציק. אם כבר מצאת אותה, אז למה לא מצאת אותה לפני חנוכה/המפגש ?! המשתתף יחד עם כל חברי הפורום בשמחתך, זאבי.

EYהודית

New member
אחלה של סיפור מרגש...

מי יתן וגם לי יקרה פעם מקרה כזה... לא הגיוני, אבל מה רע לפנטז?! ברכות לשניכם לאיחוד משפחות

למעלה