שלח את עמי

ms2001

New member
שלח את עמי

אני מבקש כאן מראש ממשלת ישראל אהוד ברק ואומר לו:שלח את עמי הפלסטיני ותן לו מדינה,שלח את עמי ותן לו לחיות בכבוד בארצו ,שלח את עמי לחופש,שלח את עמי ואל תשמיד אותו כל יום,שלח את עמי ותן לו את מזרח ירושלים,שלח את עמי ותן לו תשתית שהרסה המדינה תוך 33 שנה,שלח את עמי ,שלח את עמי,שללח אתת עמי

הוא שולח אתם לא רוצים ללכת

מה קרה אתה בא בשעה כזו? ומה נזכרת עכשיו לבקש את זה? אנחנו רוצים תאמין לי רוצים לשלוח אותכם אתם לא רוצים ללכת אתם תקועים פה כמו קוץ ואתה סוף סוף מרגיש את זה תשכנע את עמך שילכו לא מענין אותנו לאן רק תלבו תלכו כבר!!! תעזבו את המדינה הזו בשקט כבר

moria

New member
למה לנו?

למה לנו לתת לעמך את מזרח ירושלים בעוד שאנחנו רוצים אותה- את כולה?! למה לנו להעניק תשתיות?!?! אם אתם רוצים ללכת- אתם יכולים לעזוב- שום גורם ישראלי לא מונע זאת ממכם!!! כמה מלחמות נלחמנו והשגנו את הארץ הזאת בזעת אפינו ואפילו הסכמנו לחוקי האו``ם שנתן לנו רק חצי מארץ ישראל ואתם יזמתם מלחמה!!! וכעת שניצחנו היא ש-ל-נ-ו ולא כי רימינו, לא כי גנבנו! אז אולי תוכל להסביר לי למה עלינו לתת לכם את שלנו? וכל כך הרבה באנו לקראתכם ועוד יש לכם טענות? ואולי תסביר לי למה אתם שיש לכם כ``כ הרבה ארצות אחרות ללכת אליהן, למה דווקא חשקתם בזאת, שהיא לנו יחידה ואין לנו אחרת מלבדה? למה?

גלילית

New member
תורת השלבים.

הגיע הזמן לפתוח ספרים ולקרוא את תורת השלבים של מר ערפאת! כמו שהתעלמו בזמנו מ``מיין קאמפ`` של הצורר, מתעלמים היום מתורת השלבים, שעד היום לא נסוג ממנה הצורר החדש עם הכפייה בצורת ארץ ישראל (כולה... ) תאמינו לו, הוא לא שקרן.

amor

New member
אם צריך עזרה לשלח רק תגיד

אם צריך עזרה לשלח אותם רק תגיד אני מתנדב לשלח אות למדינה הרחוקה ביותר . אי אפשר לשלח למזרח ירושלים צריך לשלח רחוק רחוק רחוק ממזרח ירושלים. חוץ מזה אף אחד לא סגר את השערים ואתם חופשיים לעזוב בכל עת ומיד.

למעלה