שלחתי מכתב להוט

שלחתי מכתב להוט

שלום אני מדבר בקשר לרכישת סידרה אני יודע שהייתי צריך לפנות לאתר של הוט שלוש אבל הם לא עונים לי. אני בא מפורום סאמרלנד שבתפוז ואני חושב שהסדרה סאמרלנד הייתה סדרה מעולה ואם תשאלו כל אחד בפורום הזה זה מה שיגידו זה אחת הסדרות הכי יפות שקימות היא מציאותית ומדברת אל הנעור בימינו. הסדרה נתנה לאנשים 45 דקות של הנאה מול הטלוויזיה ואני בתור אחד שדי קשה לו תמיד להגיע לתחילת הסדרה (חוג קראטה) אני תמיד ניסתי להגיע בזמן לראות את הסדרה המדיהמה הזאת. סאמלנד זה סודרה לוהטת במובן של אוהבים אותה וזה יוסיף לכם ריטיינג ענקי כל זה היה להסביר עד כמה חשוב לי ולכל האנשים שרואים את זה שצריכה להיות העונה השנייה בארץ אני מבקש שתזמינו את העונה השניה אני רוצה שתחזרו אלי באיימיל נ.ב יס כבר הבטיחו להזמין תסדרה

נקווה שיענו לך..

כאילו מכתב סבבה ואחלה ששלחת וזה...אבל "יס כבר הבטיחו להזמין תסידרה" מה זה לא יפה חחח וכל הרייטינג כאילו אתה מוכר להם תסידרה...חה חה קיצר יפה ששלחת..

אתם חושבים שהם טיפשים../images/Emo35.gif

מתי אנשים יקלטו.... ערוץ 3, להוט ויס יש שם תוכניות משותפות פרט למזנים של ההפקות הישראליות
הם לא משלמים פעמיים על התוכניות המשותפות כך שללכת ולומר יס הזמינו לא יזיז להם בשיט.... ואפילו אם כן, כאילו הם היו עושים משהו בכל זאת... אני מניח שהם ירכשו את זה, וייקח זמן עד שתגיע העונה ה2, ואין מה לעשות.

yotaml

New member
לא בדיוק...אם אני לא טועה

את העונות הראשונות הם משדרים ביחד ואז...אז התחרות האמיתית מתחילה במי ירכוש יותר מהר (ואם בכלל) את העונות הבאות...(קחו דוגמא את סמולוויל).

yotaml

New member
אה ועוד דבר...

אהבתי מאוד את הקטע של "יס כבר הזמינו את הסדרה" כ-נ.ב., אחלה תמריץ...

סמולוויל קרה משהו אחר לגמרי....

סמולויל נרכש ע"H ערוץ 3 בזמנו, אוז ערוץ 3 הסתכסך עם הWB, ולא הסכימו שדהם ירכשו את העונה ה2 של סמולוויל. לכן יס הרימו את הכפפה ורכשו אותה, עובד לא לערוץ 3 אלא ליס ווינקד. זה שונה במקרה הזה.

קיבלתי תשובה

שלום רב בשלב זה עדין לא נקבע מועד לשידור עונה נוספת. מומלץ לעקוב אחר הפירסומים בברכה איריס פיטרו פניות ציבור לפי המכתב זה נשמע כאילו הם רכשו כבר תעונה השנייה

למעלה